throwback

snart där.

way to go

vilken dag. tröttis deluxe. var duktig och bokade ett pass efter jobbet. men icke. sista samtalet drog ut rejält på tiden. vilket resulterade i ett missat träningspass. huvudvärk. och noll motivation. bra där. gick förbi gymmet som såg sådär smockfullt ut så man bara vill be alla gå hem. men det blev jag som gjorde det istället. hem och på med träningspjucksen och ut i storstaden. tog en sjukt bra promenad. ut i friska luften och få rensa tankarna och andas. inte vara instängd bland hundra andra flåsande människor. så kände jag idag. blir alltid lika peppad när jag är ute och går här i krokarna. de är så sjukt jäkla fint. nu ska jag ta en dusch. sen ladda upp med en kopp te framför satc. planen är att försöka sova i tid. jag har ju bara aningens problem med att komma till ro. hittar alltid femton andra saker att göra. men lite sömn behövs. eller ganska mycket. men imorgon är det fredag. och sen är det helg!

TELL ME NOW THAT YOU KNOW

haft en riktigt trötter dag! jag gick upp en halv timma innan jag var tvungen att gå till jobbet imorse. inte alls likt mig - kontrollfreak som vill ha mycket tid på sig (men ändå tidsoptimist. bra kombo). första halvan av dagen har jag befunnit mig i dvala. där men inte där. andra halvan var de andra bullar.
 
har en sådan sjukt rolig och inspirerande vecka på jobbet. jag går en veckas utbildning inom sälj. fokus på att utvecklas inom den delen helt enkelt. vi är några på kundservice som kör hela denna vecka tillsammans. väldigt kul att få träffa och lära känna nya människor. vi medlyssnar och ger varandra tips och trix, går på föreläsningar och lär oss massor med nyttigt. och det går riktigt bra! så jäkla kul när man känner att det man gör leder till något bättre. så. en energifylld och härlig vecka med andra ord. dagens bästa stod en tjej i min grupp för. efter att hon lyssnat på ett av mina samtal så frågar hon mig var jag kommer ifrån. "norrland? du låter norrländsk". haha. underbart. mitt gnällbälte har alltså vandrat norrut. de är ju i och för sig en väldigt charmig dialekt. i can live with that! 
 
 

helt jävla magiskt

so we meet again. det blir ett kärt återseende i maj. jag har bokat två veckor i LA. tillsammans med amanda, jessica och lisa. känslan är svår att förklara. vi ska åka hem! fantastiskt jävla bra och underbart ska de bli. (ursäkta språket)

weekend update

redan onsdag. galet skönt. jag hade en riktigt bra helg hemma. myst med mina nära och kära. jag drog med lillebror på bio i lördags. han har velat se the hobbit sen den kom ut för typ två månader sen. så nu var de dags. och. den var bra! jag gillar vanligtvis inte fantasyfilmer av de slaget. har till exempel aldrig sett sagan om ringen. så min kära bror höll på att svimma när jag frågade vem frodo var. "meen ååååå". ungefär så löd svaret. jag blev i alla fall positivt överraskad, de hade ju också ungefär tre timmar på sig att övertyga mig. men jag kände att de var värt tiden. den var rolig, sorlig och äventyrlig! tillbaks till huvudstaden i måndags (halvtimma försenad tack vare allas vår kära vän SJ - sådär lagom kul när man har utbildning..) för att efter jobbet ta tåget till gävle. ja. i mitt liv just nu består minst en fjärdedel av tågåkande. men jag kunde verkligen inte vänta tills i helgen för att få krama om min D. jag tänkte vara lite romantisk och överraska honom - möttes av en totalt utdäckad och snarkande man i soffan. tror det tog han trettio minuter innan han förstod att jag var där påriktigt och att de inte var en dröm. haha. sen tog de inte lång tid innan vi båda somnade i soffan. myspys!

NEW IN

ma new shoes! nike air force 1. jag inviger dom idag. love them!

I WANT TO GO OUT AND CELEBRATE

friday! inte alls sovit bra. men vad gör de när de snart är helg. jag tänkte ta mig ut på en promenad imorse men fick se mig besegrad av min trötthet. slog på nyhetsmorgon istället och gjorde i ordning frukost. det är så skönt när man har tid på morgonen. sedan packade jag min lilla weekend-bag och begav mig till jobbet. helgen ska jag spendera i kära tuna. ska bli riktigt mysigt. de var ett tag sedan jag var hemma. ser ut att bli en lugn dag på jobbet. förmodligen fler som vill ha helg!

PICTURE PERFECT

älskar min nya tavla. och budskapet. båda från lagerhaus.

PUT TWO AND TWO TOGETHER FOREVER

den här dagen. när man verkligen behöver en lugn dag - och så får man det! har varit riktigt härligt på jobbet. till och med tacobuffé serverades. heaven. sista halvan av dagen så fick jag hjälpa till på mailen istället. thank you lord. nu på kvällskvisten har jag gjort min berömda tonfiskröra. mer glamourös än så orkar jag vara inte denna fina torsdag. men de innebär även att de är fredag imorgon. gosh. ska bli så skönt med helg! har precis talat med min man. de är i barcelona på träningsläger. på lördag ska de se barcelona-sevilla. bara lite avis. fast sen tycker jag att han kan komma hem. bums. way to long now. en hel vecka till innan vi kan ses. men de går fort! nu ska jag fortsätta kolla på satc. verkligen blivit beroende.

last day perfection

hade en så himla bra dag igår! finaste mamma och lillasyster kom upp på förmiddagen. vi åt donken och sedan rörde vi oss in mot stan. vi bestämde oss för att gå på bio. saga-bion och små citroner gula. faktiskt väldigt mysigt att se en film mitt på dagen. och den var sådär riktigt härlig! en må bra film. och sverrir gudnason. herregud. evelina har fört över sin kärlek för honom till mig. haha. sedan strosade vi vidare och mötte upp evelina. gick en sväng på stan och tog en paus på joe & the juice. kan starkt rekommendera! jag tog en juice och de andra varsin shake. så himla gott och fräscht. jag hittade äntligen den perfekta gula mössan. som jag letat. och. skorna. jag har tusan drömt om de här skorna. ni får se sen vilka! wimsan slog till på ett par nya vans. sist svängde vi förbi lagerhaus. farlig affär att gå in i. finns så himla mycket fint. evelina var kvar över natten. och vi mötte upp ems på vapiano i gamla stan för pasta och massor med prat. en riktigt mysig kväll! jag älskar vapiano. hela konceptet är klockrent. sedan tog vi oss hem och slumrade framför grammisgalan. en god frukost framför nyhetsmorgon har vi avklarat - evelina gick precis till tåget och jag ska strax bege mig till jobbet. full av energi!
 
 
 

whatever it takes

känslan när klockan slog 20.15. riktigt bra. jag är så trött just nu. men har haft en hyffsad dag på jobbet. nu har jag precis kollat senaste avsnittet av top model - fortsätter med lite satc. tänker på fru som ligger hemma och är sjuk. krya! just de. yoghurten. nästan med stort Y. ny favorit. satan i gatan vad god. kokos och röda bär. lägg de på minnet när ni ska handla nästa gång. ovh så läste jag nyss att den här damen gått och blivit med hus! shit. så jäkla roligt. och stort!  i sommar blir de norrköping. garanterat..
 
så. äntligen en ledig dag imorgon. och den ska spenderas på allra bästa sätt. mamma och wilma kommer på förmiddagen och sedan ansluter evelina. som jag längtar! och den sistnämnda blir kvar över natten. perfekt helt enkelt.

NOT THAT BAD

cirka timman innan jag får kila hem - gött!

MORNING WALK OF CITY HALL

godmorgon! jag har börjat min tisdag med en promenad runt kungsholmen. så skönt med frisk luft. går in på min sjätte arbetsdag i rad. ledig imorgon och det ska blir underbart! nu ska jag äta frukost. hittat en ny yoghurt - med kokos och röda bär. hoppas den är god.

lemon/garlic/basil/chicken

 

it makes me feel like i can't live without you

repeat på denna just nu. rihanna - stay. så. bra. idag har varit en bra dag. blandat på jobbet men lugnt emellanåt. lyssnat på skön musik och pratat med trevliga människor. och plus på mitt sälj. galant. blev en bra helg ändå. igårkväll myste jag här hemma med mello och ananas. fick sällskap av stina och anna. goodie! efter jobbet tog jag en promenad hem, lagade mat (lyckades ikväll - mumma. ska lägga upp recept) och nu har jag krypit upp i sängen och tänt massor med ljus. dags att koppla av. ska sätta på satc och njuta av denna söndag. hoppas ni haft en fin helg!

SATURDAY GLOW

gick upp i tid imorse enabart för att kunna mysa lite framför nyhetsmorgon. ultimata helglyxen enligt mig. till det - nystekta bananpannkakor med hallon, valnötter, turkisk yoghurt och lite honung. och så en kaffe på det. perfekt start! nu sitter jag på jobbet med en kopp te och lyssnar på aukistiska versionen av håll om mig. riktigt bra. strax back to business. ringer på ganska friskt idag. just keep it up! 

LIL'BROTHER

grattis på din dag! 

SHE SHOT ME THROUGH MY SOUL

jäkla skönt känns det just nu. rent och fräscht. plus i kanten för kvällen var att stina och emma var här. kul med sällskap och lite liv! även om jag farit runt som en dåre med tvätt och dammsugare i högsta hugg. och så hann jag med att kika på skavlan. jag kan verkligen tipsa om att se det avsnittet ifall att ni missade. wyclef jean (såååå bra) och the jacksons på besök. sjukt roligt, underhållande, rörande och intressant. nu har jag gosat ner mig i min nybäddade säng. ska sova riktigt gott. nu är jag helt slut.
 

PINEAPPLE/LEMON/BASIL

 

DON'T LET THE SUN CATCH YOU CRYING

fredag. fullt ös medvetslös på jobbet. men jag hänger i. jag jobbar hela helgen men känner mig ändå inte speciellt negativ inför de. kan ju i och för sig ändras ganska snabbt då de finns betydligt mycket mer saker jag hellre gör en helg än att jobba. men de är ju som de är. och det blir vad man gör det till. jag tänker i alla fall ha en riktigt bra helg ändå. ikväll ska jag bara vara hemma. ta tag i mitt rum och bara dona och vara. jag kan tycka att sånt är rätt mysigt ändå. funderar på att kolla på eva och adam. bäst alltså. nu ska jag ta tag i mig själv. på med lite sweet musik i bakgrunden och ha en härlig fredagskväll!

FJORTONDE FEBRUARI

godkväll. precis vinkat av mina turturduvor för kvällen. jennifer och ems. vi har haft en mysig torsdagsdate tillsammans. jag gjorde räkpasta och sedan blev det babbel och end of watch i soffan med massor av kuddar och täcken. myspys och vardagslyx. just nu är de ända jag tänker på varför jag envisas med att lägga mig i sängen innan jag borstar tänderna och gör mig i ordning. sjukt ovärt. annars har jag haft en bra dag. höll på att sätta i halsen imorse när jag kom till jobbet och hade över 200 (?!?!???) olästa mail. man ba tjena. drunkar i min inkorg. lär ju ta ett tag innan jag dyker ner i den högen. bästa chefen bjöd på choklad och hallonhjärtan. och varsin ros fick vi också. min lilla pop-familj. hoppas ni haft en fin dag!
 
 
 
 

person man är kär i

in love with you D  every day

ALL DAY ALL NIGHT

jag fastnar ibland vid saker jag gör. som att inte kunna släppa datorn när jag verkligen behöver göra något annat. som att sova till exempel. ni vet. de gamla vanliga. ska bara. ska bara är mitt andra namn. jag tycker om att dona. att fixa och trixa. mindre tycker jag om att städa. fast ändå inte. en bättre känsla när man har rent och snyggt omkring sig får man leta efter. de ska bara gå tillräckligt långt först. just nu är jag själv för första gången sedan i torsdags. jag saknar redan ni vet vem. de är bra att sakna varanda. en mening jag intalar mig själv allt för ofta. i alla fall. imorgon är det tillbaks till verkligheten. sakta men säkert så att jag inte låter bacillerna ta över mitt liv. jag har skaffat date också. till kvällen. de ni. den får ni suga lite på. nu ska jag hoppa i säng. sjukt nog så hör jag att nån snarkar. jag bor på bottenvåningen?! tack för öronproppar. ska bara hitta mina.. sleep tight.

next tryout in the kitchen

jag är en sucker för pannkakor. äter det mer sällan än jag önskade. hittade detta recept som jag ska prova snarast! kom att tänka på att de var allt för längesedan jag gjorde mina egna små bananplättar
 
 
 

I WOULD DO IT ALL FOR YOU


TRETTONDE FEBRUARI

min finaste tar hand om mig så väl. igår köpte vi hem semlor och myste i soffan. david kollade på CL och jag på hissen. idag mår jag mycket bättre. bara aningens huvudvärk men annars är jag på benen. efter davids träning möttes vi upp och åt en god lunch. nu ska vi se till att ta vara på varandra. jag åker snart tillbaka till stockholm och sen ses vi inte på mer än två veckor. bu.

fascination

denna fina kortfilm från disney bara måste ni se 
 

SUMMER BREEZE

 
 

ge mig


TODAY

mår lite bättre idag. men energin är som bortblåst. känner mig helt lelös. klädde i alla fall på mig och gick och åt lunch med david. dagens aktivitet. nu är jag helt slut. har krupit upp i soffan och kollar på glasblåsarns barn. idag är en sån dag då jag önskar att jag bodde hemma. att mamma var här och att mina syskon kom och kramade om mig. älskade familj. ibland är det sämst att bli vuxen.

you can read all about it

 
 
 
 
 
 

KOKOS

glädjen när jag hittade denna godbit - total!

IN THE DAYLIGHT WHEN THE SUN IS SHINING

haft en helmysig helg. i lördags åt vi frukost tillsammans med ida och micke innan matchen. inget går upp mot en härlig hotellfrukost. sedan var de dags för match. jag mötte upp alexandra och lilla milian. vi stod ut i en halvlek innan vi tog en promenad hem. vi fick se oss besegrade av sex minusgrader och yrande snö. när david kom hem svirade vi om och gick till simon. där väntade ett par ur laget och fotbollstittande (vad annars?!) innan vi gick till två kockar där vi spenderade kvällen. de var uppstart med hela laget och de blev en riktigt trevlig kväll. god mat och goda drinkar. och mycket trevligt sällskap! jag förstår varför min man trivs så himla bra. igår hade vi en riktig skön söndag. åt pizza och kollade film. vi såg lawless. den var bra!

sagolika

klockan ringde strax efter fem imorse. då var jag inte kaxig kan jag säga. med huvudvärken from hell och en ömmande hals var de bara att bädda ner sig igen. inte mig emot. men de är inte speciellt kul att vara sjuk. min fina har varit hemma mellan sina träningar med nyponsoppa och halstabletter - bästa! skönt att slippa vara själv när man inte mår bra. nu kollar jag på reprisen av melodifestivalen. jag vet inte riktigt varför. eller. jo. gina är jävligt skön. men de är nog de enda. 

POWER FRIDAY

idag har vi power day på jobbet. men just nu så börjar min power att sina lite. huvudvärk och en längtan efter att få gå hem och ta helg. så fick precis jag världsbästa meddelandet från david att vi ska äta frukost på scandic imorgon innan matchen tillsammans med micke och ida. det totalgjorde min kväll. längtar som bara den. inget slår deras frukost! när jag slutar ska jag alltså bege mig till gävle. har passat på att ladda ner johan falk under dagen. så jäkla bra. ska se den på tåget. där ska jag spendera min fredagkväll. hoppas ni har en mysig! 

THERE WAS JUST ME AND THE CITY

slängde ihop en sjukt god men simpel middag ikväll. det är segt och tråkigt att behöva ställa sig och laga mat när man jobbar sent. men idag blev det såhär: kokade upp och delade ett par delikatesspotatisar, fräste räkor i vitlök och olivolja, till det, rödlök, majs, avokado, fetaost och en klick turkisk yoghurt. lyxade till det med lite smör på potatisen. och massor med salt. ljuvligt. blev riktigt gott! och tog inte alls lång tid. ett litet tips. 
 
nu ska jag snart hoppa i säng. har kollat på en drös med satc-avsnitt. jag och frugan kom fram till igår att de tametusan är den bästa serien som gjorts. den håller i alla väder. och de finns ingen gräns hur många gånger som man kan se den. klockren helt enkel.

WORK IT

jag och wonderbaum startade dagen med ett gympass - så mycket roligare och effektivare att träna tillsammans med någon!

SJUNDE FEBRUARI

igår jobbade jag tidigt (thank god for that) så när jag var klar tog jag mig genom snöstormen och vidare mot gröna linen och blackeberg. hemma hos frugan så bjöds det på snabbmakaroner och falukorv. så. gott. vi var helt saliga. snabbmackisar är sjukt underskattat. sedan kollade vi på matchen, babblade massor och åt ananas och kiwi. riktigt mysig kväll och precis vad jag behövde. nu är det äntligen (och redan) torsdag. jag är ledig i helgen och det ska bli sjukt skönt och välbehövligt.

bäst just nu

fräscha ljus och färska blommor ger mig hopp om våren!

CELEBRATION

vi har haft en lugn och mysig helg. söndagskvällen spenderade vi på O'learys med william. vi käkade gott och kollade city-liverpool. och vilken match de blev sen! sjukt bra. annars har vi pysslat och donat hemma bara. igår fyllde david år. hela tjugotre. jag gick upp och gjorde iordning frukost och väckte honom med min finaste måndagsstämma. grattis finaste du!

GAME ON

kör en throwback idag. satan vad blond jag var. käkat frukost framför nyhetsmorgon med darin som lördagsgäst. han är en liten mysgubbe fångad i en ung mans kropp. nu ska jag pälsa på mig och ta en promenad till strömvallen. match mot djugården väntar!

LURDAG

om min syster sätter kaffet i halsen när hon hör zlatan prata engelska. så är det de minsta man kan säga att jag gör när jag går in på FB och ser min mamma digga ludacris? kan ju inte annat än att hålla med om att de är en bra låt! men ens mamma? haha.
 

SUM UP

haft riktiga ups and downs senaste dagarna. därav frånvaron. ibland finns inte lusten helt enkelt. men mitt i allt så finns glimtar. helt klart. jag måste bara ge credd till min chef. just nu kan jag inte tänka mig att finna en bättre. så ros till henne! idag har jag varit på en grymt rolig, inspirerande och lärorik utbildning. ska berätta lite mer om den sen. nu sitter jag på ett nattåg mot norrland. (ni kan vara lugna. min anhalt är ju närmre än så) men de är ett sånt gammalt och mysigt tåg. tänker på när jag var liten och vi åkte till skåne - och tågen hade lekvagn! någon annan som minns? lätt det bästa med hela resan när man fick vara där. jag lyxar till det med färsk kokos (så himla gott! men de måste jag verkligen äta oftare) och råsaft, som de så fint heter, med apelsin, kiwi och ingefära. första säsongen av svensson svensson är mitt sällskap. epic. max är kung och de är så jäkla klockrent. just de. åt min första semla idag. chefen bjöd. så. gott. uppenbarligen många tankar idag. högst oklart. men jag önskar er en mysig fredag!

 


RSS 2.0