SUNNY THURSDAY

jag och frugan sitter för tillfället på en gräsplätt på maincampus med varsitt ritblock i handen. solen skiner och vi har fått relativt fria händer över dagens lektion. det finns inte så mycket att klaga på. nästa torsdag är det dags för final-critic på våra porträtt. vilket innebär att detta är terminens sista art lektion. woho!

EXPECT THE UNEXPECTED

vi har finbesök på loftet. marcus och philip anlände från santa barbara i förmiddags. de spenderar sina sista två dagar här hos oss innan de beger sig hem till sverige på fredag. vi har ätit ugnspannkaka och sett när LA kings spöade new jersey i första final-matchen i stanley cup. mäktigt. nu ska vi kolla på film. killarna fick välja så project x står på schemat. mysonsdag med andra ord!


TODAYS


THAT SPECIAL SOMETHING

sitter och njuter av en kopp kaffe. har precis pratat med mina systrar. hanna strosade runt i en stor svart slokhatt. snyggare får man leta efter. kan inte fatta att min älskade familj är här om mindre än två veckor. kan inte ens föreställa mig hur glad jag kommer att vara. att få visa mitt liv här. det känns speciellt. tänkte på det igårkväll. vi gjorde inget speciellt. emelie låg och slumrade i soffan. natasja ritade. amanda satt vid sin dator. jag satt vid bordet och pluggade. det var dödstyst i säkert två timmar. bara musiken på i bakgrunden. ändå kändes de så himla självklart på något sätt. att inte behöva prata med varandra. just då. då kände jag hur mycket jag kommer att sakna det här. vår egna lägenhet. vårt hem. vårt liv här. ska njuta av varje sekund de sista veckorna.

06.39

godmorgon. laddar upp med solsken och en skål med gröt/vindruvor/nötter/kanel. kanel med gröt skulle man också kunna kalla det.

DO MORE

vaknade upp imorse 05.27 för tredje dagen i rad. förstår inte vad det är för fel på mig. anyway. låg och slumrade fram till nio då klockan ringde. älskar att kliva ut på balkongen en morgon när fåglarna kvittrar solen skiner och de är sådär ljummet i luften att man känner att de kommer att bli en riktigt varm dag. bestämde mig för att ta cykeln in till santa monica där jag skulle se en piano-konsert med elever från skolan. de var sjukt imponerande. de var så duktiga. riktigt inspirerande. sedan möttes jag och amanda upp på third street. såhär på kvällen har vi ätit natasjas underbara carbonara och sedan intog jag plugg-mode. riktigt skönt att kunna bocka av to do listan inför finals veckan. vilket är nästa vecka (!!). avslutade kvällen med herkules och jag somnade i vanlig ordning på golvet efter halva filmen. det ska jag fortsätta med nu. ha en fin onsdag!

20.26

haft en riktigt bra långhelg. och den är inte slut än. jag, amanda och rikard är lediga imorgon med. perfekt! idag är det memorial day här och den har vi spenderat vid poolen. med typ halva marinan. de har varit full rulle. grillning. barn. öl. mera barn. hundar. nu håller vi på och laddar upp kvällens middag. hederlig korv med bröd. och en disneyfilm till det. såklart. sen är vi hemma.

MOVIE SUNDAY

myste i solen på kyrkogården innan mörkret tog över och grease visades. SÅ bra.

SATURDAY

i lördags tog vi oss in till west hollywood för att fira amber. vi åt middag på ett japanskt ställe med riktigt god och fräsch mat!

WORK IN PROGRESS


WHERE HAVE YOU BEEN

jag och amanda har haft en väldigt lugn lördag. vi åt en mysfrukost tillsammans och sedan har vi tagit tag i veckans plugg. så vi har ritat och knåpat med filmen upp i bakgrunden. nu har vi snart gjort dagens nytta och ska svira om inför kvällen. det vankas födelsedagsmiddag för amber och utgång. såg förövrigt att Loreen vann. kul! vi fick gåshud när vi såg hennes bidrag. men de gamla damerna från ryssland. vad hände där? jag är fortfarande mållös. nä. nu har jag satt på lite Ben L'oncle. fransk snubbe. sjunger som en gud. tips!

INGROSSO AT GREYSTONE


00.12

gårkvällen blev en intressant historia. stod och trängdes bland alldeles för mycket människor framför ingrosso som för övrigt var himla bra. jag, natasja, jossan och emma drog vidare på en barrunda med rikard och peter som avslutades hemma på finlandsfärjan med både svanktatueringar och skönsång. dagen inleddes med brunch på urth cafe och sedan begav vi oss hemåt. nu har jag och amanda myst ner oss i soffan framför film. kunde inte vara bättre!

TROPPAN&BUBBEL

ser ut som skogssniglar som kryper i mitt ansikte - citerat amanda

UNA CERVEZA POR FAVOR


WE'RE MEANT TO FLY

kommer på mig själv sitta och digga justin biebers boyfriend. blir nästan lite rädd för mig själv. men man får faktiskt ha ett par skäms låtar man tycker om i smyg. om man inte väljer att outa det på internet det vill säga. jag och frugan kom hem för en stund sedan. lektionen var helt okej idag. vår lärare tyckte till och med om min senaste uppgift. kors i taket. blir ju nästan lite rörd. nu står amanda i duschen och jag fräschar upp mig själv med lite färg på naglarna. coronan står på kylning för nu är det långledigt! blir en kväll på greystone med mina favoriter där ingrosso spelar. det kunde ju vara värre.

TJUGOFJÄRDE MAJ

precis ätit frukost och pratat med min pappa. snart snart får vi kramas igen. om en stund ska jag och amanda bege oss mot maincampus och vår artkurs. näst sista lektionen. pepp på den! förövrigt så vaknade jag inatt av att jag såg en spindel krypa på natasjas säng. fy fan. fick panik. upp och tände. skrek till natasja att hon skulle vakna. haha. vilket psyko jag är. inte en spindel så långt ögat kunde nå. insåg att de förmodligen var något jag drömt eller en skön inbillning. bad om ursäkt och la mig igen. inte konstigt att man är trött om dagarna.

SOMETIMES THE GRASS IS GREENER


21.23

så mätt att jag precis knäppte upp shortsen. fick en chockande blick av amanda. som en minut senare bestämde sig för att göra samma sak. vi har ätit tacopaj. enkel förklaring. lyssnar genom låtar jag la till här i höstas. sjukt hur mycket man kan förknippa med en låt. har setat och ritat ett par timmar nu. de går sådär. jag måste vara segast i hela världen. förmodligen för att jag är så brutalt självkritisk och ska sudda femhundrafyrtioåtta gånger innan jag är nöjd. nåja. kvällen är ung.

BRING IT

home again. riktigt härligt väder här idag. de tidiga mornarna känns nästan bra när man kan gå ut i shorts och solen värmer sådär skönt. nu är det bara morgondagens ritlektion kvar sedan är det långledigt fram tills nästa onsdag. nu ska jag sätta igång med två rituppgifter jag ska ha klara tills imorgon. let's go!

PICTURE THAT

godmorgon! sitter här med min gröt och en kopp te. går in på bästa maggans blogg. och hittar min bästa evelina där! glad i själen. åh vilken bra start på denna morgon.

00.04

har haft en väldigt bra dag. den avslutades i soffan framför törnrosa. vi är lite inne i en disney-period här just nu. för övrigt så har vi haft besök av en livs levande puma inne i santa monica idag. tills den kom nära ett köpcenter och någon bestämde sig för att skjuta den. självklart. en puma i all ära. vet inte hur farliga de är. det skrämmer mig mer att människor här går runt med vapen. här hinner man aldrig bli uttråkad i varje fall! nu ska jag sluta mina blå. ha en fin onsdag.

Q/A

Blev utmanad av fina Malin att svara på ett par frågor

Mina frågor som ni ska svara på:


1. Vilket är snyggaste klädesplagget i vår/sommar enligt dig?

- jag kommer att bo i min mintgröna stickade tröja svala sommarkvällar.

2. Vilket är ditt bästa sommarupplevelsetips i Sverige?

- semestra i kivik på österlen. oslagbart. det bästa man kan göra en sommar.

3. Vilken är din favoritstad i Sverige och varför?

- måste nog säga stockholm. älskar pulsen, närheten till vatten och det faktum att vår huvudstad är fruktansvärt vacker.

4. Till vilket land går din drömresa?

- finns så många. men sydamerika är en kontinent jag är nyfiken på. kanske brasilien.

5. Lägg här en favoritbild på en outfit på dig eller någon annan (angelica blick)

6. Vilken är din favoritparfym?

- har faktiskt ingen favoritparfym. just nu lever jag på victoria secret's body mist amber romance. den är bäst.

7. Om du bara fick välja en sminkprodukt, vad skulle du välja?

- concealer. för att slippa svara på frågan om jag varit i slagsmål..

8. Välj 3 saker du inte kan leva utan på en dag?!

- min dator. läppgojs. minst en kopp te.

9. Vilka är dina 3 favoritaffärer?

- h&m, zara, second hand.

10. Vilken är din favoritdrink?

- en riktigt bra mojito är svårslagen. eller amandas pina colada.

11. Om du ska bjuda vänner på middag, vad bjuder du på?

- grillad haloumi med honung och valnötter, skaldjurspasta, farmors ananaspaj.


jag utmanar amanda, natasja, elin, emelie och evelina.


IT'S LAX

ikväll blir det lax till middag som frugan slängt ihop!

WE'RE JUST ORDINARY PEOPLE

dagens läge: raklång i en solstol

GOOD MORNING

börjar min tisdagmorgon med en riktig dunderfrukost. idag är jag och frugan lediga. solen skiner så de blir nog lite poolhäng.

SUMMER NEWS

haffade dessa shorts inne på h&m för ett tag sedan. välkomna till familjen.

ATT LEVA LIVET FULLT UT

att gråta tillsammans med sina närmsta. eller att skratta så mycket tills det gör ont i hela kroppen. att inte vara rädd för framtiden. att våga. att försöka. att lyckas. att misslyckas. att vara så jävla lycklig så man nästan spricker. att vara så ledsen och förkrossad att man inte tror man kan ta ett endaste andetag till. att känna glädjen i kroppen när man uppnåt ett mål man satt upp för sig själv. att inse att saker och ting har sin tid och sin plats. att kunna släppa på allt och vara nöjd, med sig själv och det man faktiskt uppnått. att vara stolt över saker man åstadkommer. att njuta av de små sakerna i livet. som att få sin favoriträtt lagad utav sina bästa vänner. eller att skratta till sjukt dåliga skämt. att lyssna på gammal musik tillsammans och minnas. att ha allsång en vårnatt på en gata i hollywood. att sjunga i duschen när ingen hör. att somna in varje natt brevid pikachu och sveriges största pokemon-fan. att älska någon så mycket att det pirrar i kroppen varje sekund man är nära. att uppskatta att det finns platser som är så vackra att man aldrig vill gå därifrån. sommarkvällar som man vill ska vara förevigt. att se sina vänner och sin familj lyckliga. att veta att det finns människor som älskar mig av hela sitt hjärta. att jag älskar de minst lika mycket. att inse att livet är något underbart. att precis allting är möjligt. men framför allt att bara leva. det är att leva livet fullt ut för mig.

LET'S TURN RAIN INTO SUN

pic's från venice beach. såhär på kvällskvisten så har vi varit och handlat och ätit spagetti och köttfärsås. det var fruktansvärt gott. nu kokas det kaffe och sedan ska vi titta/sjunga/gråta till aladdin. bra start på veckan med andra ord!

TJUGOFÖRSTA MAJ

idag ville jag inget annat än stänga av klockan och krypa ner i sängen igen när alarmet ringde sex imorse. funderade starkt på att inte gå. loggar in här och möts av grymt fina kommentarer. blir så jävla glad. tack. gjorde min dag. skolan gick bra. vi är lediga nästa måndag så min lärare påminde oss om att de endast är tre lektioner kvar innan finals-veckan drar igång. tre?! vad i allsin dar. känns helt galet. då kändes det inte lika jobbigt att vara där längre. när man inser att det snart är slut. nu sitter jag i soffan och lyssnar igenom lite olika broadway-låtar. måste bestämma mig för två och börja öva inför mitt finalperformance. förövrigt börjar måndagströttheten ta över. en powernap vore riktigt skönt. men solen tittar fram och något säger mig att en löprunda ner till venice ändå inte vore så fel.

TIMES LIKE THESE

konstaterar att jag haft en riktigt fin helg. och att om exakt tre veckor på dagen så har jag min syster brevid mig. längtar. nu har jag krypit ner i sängen. dags att sova. godnatt.

WHAT IT'S ALL ABOUT

fick en fråga angående vad vi läser för något här borta. vi går alltså på santa monica college i los angeles. denna termin så ligger mitt fokus på musik. jag läser fyra kurser, musik-teori, piano, gitarr och så har jag en ritkurs. trivs så himla bra. är väldigt nöjd med både lärare och kurser. jag bor ihop med tre underbara tjejer i marina del rey precis vid kusten. och vi har det så bra vi bara kan! alla läser lite blandade kurser. amanda läser grafisk design, emelie business/advertising, och natasja fashion/merchandising. natasja ska stanna kvar här och ta en BA (bachelor degree) och vi andra flyttar hem till sverige i sommar. vi är här på studentvisum och jobbar ingenting. de är väldigt strikta här med visum och är du student får du endast studera. skulle självklart vara ett stort plus om man kunde jobba vid sidan om skolan. men det finns en hel del att göra här så de är inget måste. SMC är ett ganska stort college och de går många internationella studenter här. de är en perfekt skola om man vill prova på något nytt och samtidigt ha väldigt roligt vid sidan om!


18.38

tjejerna är på poolparty i hillsen. natasja gör korvstroganoff och jag laddar ner gamla femtio-tals filmer. allt till ljuva disney låtar i bakgrunden. ibland är livet bra.

HOLLYWOOD FOREVER


DEAD MEAT

jag och natasja kom hem till loftet för ett tag sedan. längesen det var så skönt att komma hem. aningen trött just nu. gårkvällen var riktigt lyckad. vi köpte med oss massa gott till kyrkogården och parkerade oss bland alla andra glada människor med filtar och vin. filmen var bra. jag överlevde. blir ganska skön stämning när de är så mycket folk. alla jublade när hannibal kom in i bilden. se där. kändes plötsligt inte så farligt. riktig festival känsla blir det. en pärla i hollywood. på riktigt. när filmen var slut tog vi en promenad till pianobar där ett band spelade grym musik. lite dans på det och vi var hemma. hemgången innehöll lite allt möjligt. slutar med att natasja kommer springandes med blommor från john travoltas (?) stjärna på boulevarden. tror vi avrundar där. lycklig är ordet.

SILENCE OF THE LAMB

blev en spännande match tillslut. måste ju säga att segern inte riktigt blev rättvis. anyway. nu slänger vi i oss lite lunch innan vi ska bege oss in till hollywood och kyrkogårdbio!

RISE AND SHINE

godmorgon! precis ätit frukost och nu streamar vi champions league finalen. perfekt morgon.

22.45

ligger återigen på vår matta. med mitt täcke över mig. jag och frugan slängde ihop både fajitas till middag och en smarrig sockerkaka till efterrätt. hur bra som helst. vi har kollat på all things fall apart med 50 cent. den var sorlig men väldigt bra. avslutar kvällen med en tårdrypare. ps. i love you. ha en fin lördag!

SUGAR SUGAR

sjuklingen har vaknat till liv. och så här fina är vi idag. resten av loftet har intagit sleep-mode. raslösheten har krypit ifatt oss. dags att baka!

I WANT TO SHOW YOU

ligger på vår heltäckningsmatta med datorn i högsta hugg. det är nog ända fördelen med att ha matta. kan inte komma på något mer som skulle vara bra. kom hem för ett tag sedan till vår sjukling amanda som varit hemma och kurerat sig. hon ligger här brevid mig och läser skumma lägenhets/rum-annonser på blocket haha. så lite kan vara så roligt. kvällen blir lugn. hederligt fredagsmys skulle man kunna kalla det. aldrig fel!

LAST NIGHT

donna summers stjärna på hollywood blvd var fylld av blommor efter hennes bortgång
natasja at hard rock
våra duktiga killar
ibland får man töja lite på lagens arm..

BANAN PLÄTTAR

fick en fråga om plättarna jag gjorde igår. de kunde inte vara enklare! mixa en banan och ett ägg till en len smet. i med en gnutta salt och stek i smör på mellanvärme tills de är gyllenbruna. enkelt och gott! jag hade grekisk yoghurt och bär till men de finns ju många goda alternativ :)

ARTONDE MAJ

godmorgon! fredag. äntligen helg och jag vaknar upp hos tjejerna i ett soligt west hollywood. gårkvällen blev riktigt lyckad. vi åt goda burgare på hard rock innan killarna spelade. de var kanon bra! som vanligt. jared james nichols är bandet för er nyfikna. efter spelningen drog vi vidare till sayers en liten men väldigt mysig klubb med lite jazz-feeling. de var flera uppträdanden som var riktigt bra. dagen är än så länge oplanerad. får se vart den tar oss helt enkelt!

HARD ROCK & JARED JAMES

drar in till hollywood för middag och spelning på hard rock!

MORNING

har precis ätit goda bananplättar till frukost. dagen spenderas på hemmaplan. skönt och välbehövligt.

16.52

riktigt såhär glad är jag inte just nu. ligger i soffan uttråkad med oskön huvudvärk för tredje dagen i rad. sucks.

A HOLLYWOOD TREASURE

helg-bion på hollywood cementary har äntligen dragit igång här igen! vilket innebär att det verkligen börjar närma sig sommar. på lördag visas när lammen tystnar och nästa söndag så visas grease. hur bra? är ju visserligen inte mycket för skräck/thriller överhuvudet taget. men känner jag mina tjejer rätt så har jag inget val. vad är väl en skräckis på en kyrkogård? jag kommer aldrig mer kunna sova haha.

TODAY


SEXTONDE MAJ

god morgon! har precis kommit in till santa monica och PAC och väntar på min pianolektion. det är riktigt härligt väder här idag. klockan är knappt åtta, solen skiner och det är redan jätte varmt. så bra! det gör mig pepp på denna dag.

SAY IT ALL, SAY IT RIGHT

har haft en så mysig kväll. vi har setat i timmar och lyssnat på gammal musik från när vi var mindre och bara nostalgitrippat. vår lilla LA-familj. jag tycker om er så mycket. nu ska jag sova.

WORRY LESS

precis kommit hem från en löptur i marinan. ibland älskar jag att springa. här är det svårt att inte älska det. nu ska vi äta fish'n'chips!

NEVER GOING TO SAY SURRENDER

drömde inatt att jag var fast i sydamerika och blev jagad av en hel stam. kan ha att göra med artikeln jag läste i aftonbladet precis innan jag la mig igår kväll. måste sluta med det innan jag ska sova. resulterar i sjukt obehagliga drömmar. startade dagen med att skypa med finaste frida. efter två och en halv timmas prat så gick jag och frugan ner till poolen för lite sol. nu har vi släpat upp våra rastlösa rumpor fyra trappor upp och landat i vardagsrummet. börjar bli lite bortskämda med solen. men amandas fina mormor sa minsann att det ska bli en strålande sommar i sverige. jag tror på henne.

SWIMWEAR


IN THE HEARTS OF OLD MEN


FJORTONDE MAJ

unnade mig en ny bikini idag eftersom min fina vita dog "tvättmaskinsdöden" i går. hatar vår tvättmaskin.
vi åt pasta med tonfiskröra till middag. älskar studentlivet. men ska inte klaga. det var faktiskt jävligt gott.
vaknade med huvudvärk och går och lägger mig med huvudvärk.

det var nog allt.

I SAID IT AND I STILL MEAN IT

precis krypit ner i sängen. redo för en ny vecka. har haft en bra dag. hunnit träna och spela gitarr. balsam för själen. det är så sjukt hur musik kan påverka en så mycket. jag vet att jag förmodligen inte är ensam om att känna så. känslan av att skapa egen musik är ganska magnifik den också. den får mig att leva upp. slut på filosoferandet. klockan står laddad 6 am sharp. godnatt.


IN OUR OWN PRETTY WAYS

vaknade av att solen sken in i rummet 07.38. förstår inte det här med att inte kunna sova när man väl har tid och möjlighet. har i alla fall haft en mysig förmiddag, ätit en god frukost och pratat länge med mina saknade där hemma. sitter och funderar lite på vad jag ska göra av denna söndag. kommer fram till att det nog får vara just det. en skön söndag.

TAPAS MYS


SUNNY DAYS OF OURS


lunch på toast



amanda köpte solskyddsfaktor

myspys på kungsgatan
korvfest på fairfax

22.08

haft en riktigt skön dag. hängt vid poolen hos tjejerna i west hollywood och haft det gött. på eftermiddagen tog jag och natasja en promenad till the grove. väldigt mysigt där. vi fastnade inne på zara. hade sjuk beslutsångest. men vi struntade i de och gick till whole foods istället. efter en timme bland alla godsaker så tog vi bussen hem och dukade upp en härlig tapas kväll! har kollat på en grym film som utspelar sig i paris (natasja har snöat in på frankrike. och ingen blir gladare än jag som får fräscha upp mitt lilla franska ordförråd.) och nu ska vi fortsätta med the time traveller's wife och jordgubbar med mjölk. glad lördag!

STOLT SOM TUPPEN


klockan är bara barnet här lördag morgon. jag har precis skypat med hela släkten som befinner sig hemma hos oss idag. min finaste lillasyster har nämligen konfirmerat sig. jag är så stolt över dig! världens bästa start på denna morgon.

FRIDAY

tror hela LA befann sig på lure igårkväll. de var sjukt mycket folk. klubben var riktigt shysst. idag har vi haft en riktig tjejdag. vi spenderade lite tid i solen innan vi tog en promenad till toast för en lunch. de har så himla god mat. efter det blev det en tur till beverly-center. det har kliat i shopping fingrarna ett bra tag nu. blev ett par shorts och en myströja. nu har vi tagit över tjejernas tv-rum med täcken och ljus. ätit enchiladas och njuter av en lugn kväll framför tvn. hur bra som helst.

I WANT TO LIVE NEAR THE SEA

godmorgon! har startat dagen med en god frukost och en hel del skratt med amanda och ems. helt perfekt. det börjar spricka upp utanför och jag och mandsan ska strax bege oss till skolan. art på schemat som vanligt. får se vad vi ska hitta på idag. torsdag innebär att det snart är helg. och torsdag tionde maj innebär att det är en månad kvar tills min syster kommer hit. hujeda mig vad bra. ikväll ska vi in till west hollywood och nyöppning av en klubb. hoppas på en bra kväll. idag ska bli en bra dag.

MAKING LANGOS - LIKE A BOSS

fem loftgångar av fem möjliga till natasja ge som bjöd oss på hemgjorda langos ikväll. jag älskar langos. jag älskar natasja.

15.55

hemma efter en bra dag i skolan. provet imorse gick bra. nu är det bara finals kvar!! sedan har jag sjungit och spelat gitarr. svårt att inte vara roligt. balsam för själen. typ. nu ska jag sätta igång med morgondagens två inlämningar. här ska målas porträtt i kol.

LOOKS LIKE MORNING IN HIS EYES

fin onsdagsmorgon. nu frukost sen bär det av till skolan!

DON'T FEAR DOING THINGS WRONG


ÅTTONDE MAJ

haft en mysig och välbehövlig dag med amanda. ibland är det skönt med sådana dagar. att stanna upp och känna efter. att lätta på trycket. på eftermiddagen mötte vi upp våra roomies och gick till marina massage. en timmes thai/swedish massage gjorde susen. herregud vad mör jag är nu. erik och dennis var över här en sväng nu på kvällskvisten. vi åt kycklinggryta och nostalgikollade gamla klipp på youtube. ett bra avslut på denna tisdag. tänkte på det här med tacksamhet. det är så lätt att bara leva på utan att faktiskt tänka på vad man har. idag är jag tacksam över mina vänner. tänk vad lycklig jag är som har er.

DAGENS

kroppsdel - mina lår. de skiftar i en vacker blå/lila färg efter helgens tjur ridning. jag hade gett mig fan på att sitta kvar. det känner jag och ser nu så här dagarna efter.
film - we bought a zoo. se den. fin film baserad på en verklig händelse. scarlett johansen är sjukt snygg. och jag längtar till parken zoo i sommar.
inköp - solskyddfaktor femtio plus. jag brände sönder mina fötter (!) i vegas. och mina pigmentfläckar börjar komma fram. inte okej.
glada - imorgon ska det vara trettio grader här. på min lediga dag.

MY HEAD IS IN THE STARS

lite så har dagen känts. tankarna är överallt. det har i alla fall varit en väldigt fin måndag. sång-lektionen var inställd så jag fick en lång lunch ute i solen på campus. på onsdag har jag mitt näst sista prov i musikteorin. pepp på den. det är riktigt klurigt nu. men så himla roligt! tog en löprunda runt venice/marinan på eftermiddagen. jag kan nästan inte springa nere vid stranden för jag vill bara stanna och titta. ta in allt. den utsikten över stranden och stilla havet som aldrig vill ta slut. den är mäktig. jag blir glad i hela själen. lite lyckorus så här i början av veckan. det behövs när huvudet inte riktigt vill hänga med. nu blir det broccoli & skinkpaj!

*


YOU WILL DANCE AGAIN

eftermiddagen spenderades på balkongen i skuggan med musik och mina kol-kritor. har fixat en av veckans tre rit-läxor. allt blir lite lättare när de är bra väder. annars är det mysmode som gäller på loftet. vi har precis ätit lite middag, och nu väntar vi in desperate housewives.

CINCO DE MAYO


15.25

vilken kalas avslutning det blev på denna helg. vi tog bussen in till hollywood igår och strosade på walk of fame innan vi slog oss ner på en italiensk resturang. topp-betyg på den! hur mysig som helst med en pianist som spelade och väldigt god mat. sedan blev det drinkar och mustaschfest hos tjejerna innan vi drog vidare till saddle ranch. där drack vi öl, red tjur och hade det himla bra!

i förmiddags så lämnade elias oss så nu är vi själva för första gången på lite mer än fyra veckor. jag har spenderat dagen nere vid poolen. oförskämt skönt en dag som denna. nu ska jag bara fortsätta njuta av denna fina söndag.

GLAD LÖRDAG

spenderat förmiddagen nere vid poolen i strålande sol. nu ska vi strax bege oss mot bussen och hollywood. vi ska förbi beverly hills skylten och in till hollywood blvd och walk of fame. ikväll blir det bärs och drinkar hemma hos tjejerna innan vi drar till sunset strip och saddle ranch!

MAY THE FOURTH BE WITH YOU


DON'T LET IT GET AWAY

har haft en kanon dag med amanda och elias! vid tolv sprack det upp och sedan dess har solen skinit helt själv på himlen här i LA. vi tog cyklarna ner till venice och stranden för att bättra på brännan lite och sedan tog vi en sväng på board walken. avslutade dagen på santa monica pier med varsin glass. det är verkligen fint här omkring. var kul att få visa elias. att döma av hans leende så tycker han också det! nu har vi precis ätit oss mätta och belåtna. jag och natasja styrde grillning av hamburgare nere vid poolen medans herren och amanda tog sig ett dopp. en perfekt dag med andra ord!

MORNING GLORY

startar fredagen med en riktig mysfrukost! idag ska vi ta oss en sväng ner till venice.

THESE EMOTIONS KEEP ME IN TUNE


pic's tagna av emelie en dag i mars

BESÖK 3.0

vår tredje gäst har intagit loftet. de senaste veckorna har vi hunnit med både besök från götlaborg och eskilstuna. nu är det bostons tur. elias landade i LA vid elva tiden och nu är han alltså här hos oss för en hel helg med roligheter! så himla kul att ha honom här. nu ska vi sova allihopa så vi orkar med en fartfylld morgondag. godnatt!

19.28

har landat i soffan efter middag med amanda och natasja. är helt slut. dagen har spenderats sittandes på skolgården framför ett stort fikus träd. var ungefär lika roligt som det låter. men fem timmars ritande gick lite fortare av att vara ute i friska luften. kvällen blir lugn. vi ska se stockholm boogie, vår lilla götlaborgare har aldrig sett den så hon ska introduceras för denna underbara film. annars är jag lycklig för att det återigen är helg. och för att min finaste familj landar här om fyrtio dagar!

ALEX SCHULMAN


STOP AND LOOK WHERE YOU ARE

tomt här på loftet. ikväll har vi bara tagit det lugnt. blev en smarrig chilisoppa till middag och sedan blev det soffläge och film. vi såg new year's eve som tjejerna rekommenderade. den var mysig. extra materialet i slutet var nästan bäst! nu ska jag strax krypa ner i sängen. vardagen fortsätter nu. typ. vår fina vän elias som bor i boston hälsar på över helgen. han kommer imorgon! något att se fram emot. ha en fin dag:)

HJÄRTA


DAYS OF OUR LIVES

blev en välbehövlig sovmorgon idag. har tagit dagen till ära och skippat plugget för att hinna umgås med tjejerna innan de beger sig hemåt. solen tittade fram en stund så vi gick ner till poolen. innan de hann jag se en stund av våra bästa år. jag älskar det programmet. fast det är hur klyshigt och urdåligt som helst egentligen. speciellt när de pratar öppet för sig själva och nån filur står bakom hörnet och råkar höra något den egentligen inte skulle hört. hur ofta händer det i verkligheten liksom? i alla fall så är jag hooked. kan inte hjälpa det.

I FIND MYSELF A PIECE OF LIFE


MAJ MÅNAD

inleder min näst sista månad här. känns helt sjukt. förstår inte hur tiden kan gå så fort. men jag ser fram emot sommaren hemma så sjukt mycket. det gör allt lättare. dagen har spenderats inne i santa monica med tjejerna. de körde ett sista race i butikerna och så åt vi världens godaste frozen yoghurt. nu har vi precis kommit hem efter en riktigt mysig middag på Benihana. det var ett japanskt ställe där man fick en egen kock som grillade maten åt en vid bordet. riktigt gott och trevligt! resten av kvällen blir lugn. ska krama om tjejerna extra mycket som åker hem imorgon. kan inte förstå att det redan gått tre veckor. känns som att de var nyss de stod här nere på vår parkering med sina resväskor. är så otroligt glad över att ha fått ha dom här. världens bästa tjejer!

WEEKEND

utan gps och wifi får man köra på gammal hederlig vägbeskrivning
snyggaste brudarna på stripen
avicii på XS
mandsan var sugen på poolparty
karin kör en "karin"
återhämtning i solsken under lördagen
marquee - riktigt shysst ställe
vegas by night

det här ska föreställa kaskade (haha) som spelade

avslutade en perfekt helg med bakishäng i solen (skuggan för vissa hårdkörare)

TRETTIONDE APRIL

sista april och valborg. här har våren hägrat ett tag men det ser sjukt mysigt ut där hemma. det är något speciellt med vår i sverige. så jag förstår att ni är glada där hemma. idag har varit en seg dag. ville helst bara dra täcket över huvudet imorse och somna om men det var bara att traska iväg. det gick bra på pianoprovet så jag hade i alla fall något att glädjas över. eftermiddagen har spenderats med addi och karin och nu har vi precis ätit tacos allihopa. resten av kvällen intar vi mysmode. välbehövligt.

RSS 2.0