15 dagar kvar

blev en riktigt lyckad kväll igår, tack till er som förgyllde vår kväll. kan konstatera att jag har världens finaste vänner. nu blir det mys med frida!

15.02


two new books. hundraåringen ska vara riktigt bra har jag hört.

"the moment i forget about everything we been trough, the moment when i met you"

god dag. härligt med helg och sovmorgon. ikväll vankas det avskedfest för oss LA-brudar. hoppas på en trevlig kväll! nu har jag lite ärenden att uträtta.

thursday


min åktur med ida

tjugonionde juli

sitter på deli med syster, njuter av världens godaste bagels och har det bra. jag var uppe med tuppen imorse för ett besök på amerikanska ambassaden. var lite nervös innan men jag hade allt jag skulle och får mitt visum om ett par dagar. känns riktigt skönt. nu är allt klart.

välkommen till vår lilla stad

är just nu hos ida på söder. mötte upp henne på skeppsholmen, sedan tog vi en tur med ribbåten där hon jobbar, till fjäderholmarna och tankade. riktigt roligt. var längesen jag åkte båt. nu ska vi laga lite middag och fixa i hennes nya lägenhet sen får vi se vad som händer.

11.14

beger mig mot huvudstaden och min kära storasyster. imorgon blir det ett besök på ambassaden.

i don't look back


if you never try you'll never know

min väska står kvar där jag ställde den. åkte till parken zoo istället för kattnatta. evelina fick äran att följa med och hälsa på de fina djuren. och fina frida förstås. det var mysigt. äntligen ska jag få sova i min egna säng. som jag längtat.

i fell in love whit the seaside


armband från baglady

hjärtans fröjd





pic's från kivik-åhus-hässleholm

jag dansar mellan raderna

äntligen hemma! lämnade hässleholm tio imorse. mötte upp mamma och micke i värnamo för en fika, sedan åkte vi åt varsitt håll. höll på att somna sista biten. riktigt tradigt att åka så långt själv.

nog om de. nu har jag kramat om min katt. de är vi som ska husera här hemma nu. ska laga mig själv en liten middag, sen ska jag väl ta mig an min resväska. finns inget tråkigare än att packa upp.

there are far better things ahead

mot eskilstuna!

some words are best unspoken

tjugo dagar kvar. imorgon beger jag mig hemåt, fyrtiofem mil själv. wish me luck.

tjugotredje juli

om en månad så befinner jag mig i usa. väldigt blandade känslor för tillfället. saknar mina fina vänner just nu, och jag har varit borta i en vecka. vi kommer vara på varsin sida av jorden. det är ganska galet. de är de allra bästa ska ni veta. så en liten kärleksförklaring till er.

ikväll befinner jag mig i vinslöv hos min fina farbror, det vankas god middag och det bästa sällskapet skåne har att erbjuda!

16.48

efter fyra dagar i tält så tog vi vårt pack igår och åkte till kära hässleholm. nu väntar ett par lata dagar här innan jag åker hem på onsdag. på fredag väntar ett besök på ambassaden. ska bli skönt att få det gjort!


follow your heart

sitter just nu och kollar på beachhandboll i åhus, brorsan spelar. idag har vi sol! hur skönt som helst. igår var vi en sväng på marknaden i kivik, åt langos och hade det bra. imorgon blir det nog en tripp till simrishamn.

-


12.09

jag och amanda beger oss söderut!

last night


hade en grym kväll!

sextonde juli

exakt trettio dagar kvar tills vi åker! det är helt sinnes. känner att dessa dagar kommer att gå så fort. det börjar verkligen kännas nu. idag har jag även jobbat min sista dag och ingen är gladare än jag. ska packa det sista nu sen beger jag mig mot amanda som har fyllt tjugo för en trevlig kväll.

i remember every word you said

what to say about this rainy day. blev tacobuffé på jobbet idag, satt fint. lite hejdå lunch typ. efter det så blev det en sväng på stan, klippte mig, köpte mig ett paraply, och fikade med mattias. kvällen blir lugn, ska packa inför nästa vecka och sen glida ner i soffan.

lycka är att vara två

nu blir det sommar med ernst och hemmagjord pizza med min snygga vän, evelina lyktberg.

let the music run trough your vain

gröna lund med familjen


fjortonde juli


herrarna i huset hade lämnat spår efter sig när vi kom hem

some words are just unspoken




tell me your secrets

mötte upp amanda på stan efter jobbet. vi kikade runt lite och åt gott. pratade lite om nästa vecka då vi beger oss till österlen och kivik. mamma och en överlycklig wilma ringde mig och gjorde mig avundsjuk genom att få höra veronica maggio i bakgrunden. de befann sig på skansen och såg allsången. myspys där. och jag är ledig nu i två dar innan mina sista två arbetsdagar. jag vet att jag tjatar. men det är gött att räkna ner. ska bli så skönt! sova ut imorgon. ja tack.

words can not explain what you mean to me


you can hang with me

en månad kvar till göteborg - way out west!

let me think about it

min sista vecka på jobbet. som jag längtat. har endast tre dagar kvar. gött. inleder semestern lite smått med ett besök på gröna lund med min fina lillasyster på onsdag.

we know we both belong to night

skönt med lördag - en ledig lördag. lillebrorsan ringde nyss från göteborg och partillecup, de förlorade semifinalen. men blir alltså trea, de är så duktiga. stolt storasyster är jag idag. dagen spenderas nog i en solstol med lite tidningar. kvällens happenings sker hos fröken brandell där vi ska fira henne och frida.

do you remember the stories I told you?

nyss hemkommen från en supermysig kväll med fina evelina. vi satte oss på håpe's i det härliga vädret för varsin baccardi innan vi gick till rio för att se kronjuvelerna. sagt och gjort. vet inte hur jag ska förklara filmen annat än att den var konstig-rolig-läskig-sorlig på samma gång. bill var skrämmande men snygg, björn var björn. det sjukaste av allt är att självaste jason diakté även känd som timbuktu, dyker upp i slutet som vårdare på ett äldreboende. why? nog analys om den. nu ska jag sova, klockan ringer 05.00 imorgon. gött.

i will be there

har haft en mysig eftermiddag med magda på waynes. nu blir det fotboll sverige-USA. kom igen sweden!

my heart is beating




always one foot on the ground

snart är det allsång på skansen, om något program är sommar så måste det vara detta. eventuellt åker jag dit nästa tisdag med massa goa brudar. då är det veronica maggio. och den andra augusti är det timbuktu. nästan ett måste.

nu ska jag börja med en packlista inför USA. herregud. hur ska jag kunna packa för ett år? det visar sig.

min fina reskompis

you will make me loose my mind

i den här annars så grå och tråkiga jobbveckan ska jag och evelina på torsdag se film. kronjuvelerna. hoppas den är bra! bästa björn och bill är ju med, allt annat än succé är uteslutet.

the body shop



we saw this light i swear you



fjärde juli

hemma efter en lång dag. två veckor kvar sen är det finito med jobbet, ledig de fyra sista veckorna innan vi åker. då far jag till österlen och tylösand. längtar.

och frida bastar tjugo idag, grattis!!!

maybe I've been california dreaming


stockholmsnatt

har haft en underbar helg. i fredags begav vi oss mot storstaden för att möta upp amanda och ett par andra grymt trevliga brudar. vi drog ut till ett ställe som heter solidaritet och hade en sjukt rolig natt. lördagen började på bästa sätt med en grymt god bagel, resten av dagen spenderades på stockholms gator med lite shopping. på kvällskvisten när vi kom hem så gick jag och emelie hem till evelinas mysiga place, kollade på film och myste med sigge. kommer upp lite bilder sen.

let me tell you a story


första juli

fredag och jag är ledig! startar dagen med en god frukost i värmen.

RSS 2.0