TJUGONIONDE FEBRUARI

sovit fruktansvärt dåligt inatt. trodde att jag skulle vakna dösjuk. hoppades nästan på det för jag är verkligen så. trött. efter lite gröt med typ världens godaste banan till och en kopp te i solskenet så känns det lite bättre. lite. bara att bita ihop. musik står på schemat. om det är något som får mig på bättre humör så är det just det.

LOOK WHAT I'VE FOUND

mysbilder från i somras - åh!

DOKUMENTÄR & ANANAS

åt en god tomatpasta till middag och nu mumsar vi på ananas och har precis satt på en dokumentär (zeitgeist) om konspirationsteorier. vi drog igång ett samtal om det häromdagen på bussen. om 9/11 bland annat. verkligen ett intressant ämne.

HOMECOMING

jag och mandsan kollar flygbiljetter hem till sverige. känns lite lustigt. långt bort men ändå så nära. något jag ändå längtar till är svensk sommar. finns nog inget mysigare. lutar åt början av juli. familjen åker hem härifrån då så det skulle ju passa sig ganska bra. är ju ett tag kvar men en hel drös beslut som ska tas på vägen. till exempel vad jag ska göra med mitt liv hemma i sverige. har en del planer och funderingar. tåls definitivt att tänkas på.

MER FRUKT ÅT FOLKET

dessa godingar pryder mina öron för tillfället.

HOW ARE THINGS TODAY?

ledig. fruktansvärt skönt. efter en dag i skolan? börjar bli lite bortskämd tror jag. i alla fall. jag och amanda ligger i varsitt hörn av soffan. har ätit en god frukost och ungefär där tar planerna slut. blir en slappdag med andra ord. läxan i art-kursen ska fixas och lite noterna ska bankas in i huvudet. första provet i musikteorin på måndag!

GODMORGON

mitt trötta jag sitter och sippar på en kopp te. det ska regna idag. hoppas det väntar tills jag är i skolan. time to go!

THIS IS HOW IT'S SUPPOSED TO BE

madhouse var just det. mad. har nog aldrig sett så många sjuka grejer på en och samma kväll. ompa lompa dvärgar. en jättekvinna. två muppar. spindelmannen. en naken gammal luden man med piska. you name it. bäst av allt. fröken forsell networkar och byter nummer med en ompa lompa tjej (?!). kunde tydligen fixa shyssta birthday parties där. typ hoppa upp ur en tårta och grejer. herregud. kvällen avslutades på boulevarden sjungandes young, wild and free. se där. forsell har lite bilder från kvällen som förmodligen kommer upp inom en snar framtid! vad hände mer. miley cyrus var där och skakade rumpa. riktigt snygg. och hayden panettiere skådades. hon var väldigt kort. nu ska jag kolla one tree hill. han som spelar ian kellerman i säsong åtta var där också för er insatta själar. starstrucked. lite små töntigt. men vafan. hörs imorgon:)

BEACHER'S MADHOUSE

storkok pa gang hemma hos tjejerna. spagetti bolognese till middag och pannacotta till efterratt. ska bli riktigt gott! ikvall ska vi ut pa beacher's madhouse. tydligen ett helamerikanskt stalle med dvargshow bland annat. kan bli spannande..

TJUGOFEMTE FEBRUARI

blev en hel lyckad dag igår. började på venice boardwalk med inlines. lite ostadigt men fruktansvärt roligt! sedan blev det lunch på cabo cantina med goda hamburgare. kvällen spenderades i hollywood med middag på the hudson och födelsedagsbarnet red tjur på the saddle ranch. jag, amanda och emelie avrundade kvällen utanför tjejernas port med en gatukonsert jag sent kommer glömma. dylan och ray och en gitarr. det var oslagbart! nu har vi intagit tjejernas poolområde och njuter av solen.

THIS MORNING


BIRTHDAY GIRL

idag ska vi fira vårat födelsedagsbarn jossan. så nu beger vi oss ner till venice för lite äventyr. laddade upp imorse med en riktig pangfrukost. pannkakor och frukt. tack natasja!

INGA KONSTIGHETER

igår när jag hade gitarr så satt jag brevid en ung man. när han tog upp sin telefon så såg jag att han hade ett blont mellanlångt hårstrå hängandes över handen. förmodligen mitt. han såg det också. tog det i handen. och åt upp det. han åt upp mitt hårstrå. inga konstigheter.

21.43

dagen har varit blandad. mysigt att få spendera den med bästa amanda som alltid får mig på bra humör. sämst att huvudet har värkt i princip hela dagen. utställningen var sådär. han pratade mest om en hel del ointressant. annars så fick vi rita en kub och en groda på lektionen. lite bilder från dagen finns här. tjejerna gjorde en väldigt god svampsoppa till middag och nu har jag kurerat mig i soffan med en stor kopp te. peppar peppar. jag vill inte bli sjuk.

MORGONFRILLA & SMOOTHIE

godmorgon peeps. oförskämt härlig morgon här borta. solen skiner, det är varmt och jag och amanda sitter och mumsar på varsin nygjord smoothie med massor av god frukt. just nu känns livet allt bra. om ett tag ska vi bege oss till skolan för art. vi ska iväg och kolla på en utställning på ett av de andra campusen. det ser vi fram emot!

22.59

amerikan idol och barnafödelse. så har kvällen sett ut. kommer nog inte att undgå någon idag att vi fått en liten prinsessa. förmodligen väldigt söt. fin fina päron i alla fall. vi såg Daniel live på aftonbladet. har en tendens att bli lite smånördig när det kommer till kungahuset. nu ska jag hoppa i säng. nyduschad och klar. godnatt. ha en bra dag!

BE THE BEST YOU

min sånglärare ser ut som slingersvans i harry potter. och hans beteende är mycket märkligt. jag kan inte bestämma mig för om jag fullkomligt avskyr honom eller om han faktiskt är genomskön (på ett galet sätt). han balanserar på gränsen. den hebreiska låten vi sjunger gör förmodligen inte saken lättare. men jag antar att han vet vad han håller på med. han påstår det i alla fall. det återstår att se. förövrigt har det varit en bra dag hittills. solen har hållt sig framme och jag har fått två fina komplimanger om mina trollskor. tänk vad glad man kan bli för en sådan liten sak. mer komplimanger åt folket!

VAKNA UPP OCH SLUTA TÄNK PÅ DET


GE MIG


SOME FEELINGS HAVE A HABIT OF PERSISTING

godmorgon. att det är semeldagen idag går inte att frångå om man har tillgång till facebook. det är ju fruktansvärt gott så jag klagar inte. vi tänkte faktiskt göra oss egna ikväll. annars så är jag ledig idag. ska faktiskt bli kul att gå till skolan imorgon (händer väl inte allt för ofta haha). idag blir det lugnt. ska försöka trixa ihop lite frukost om ett tag när tjejerna vaknar. sedan blir det nog inte mer avancerat än plugg nere vid poolen. förövrigt så är min dator inne på reparation så det blir nog lite kralligt med inlägg under den tiden.

THE VIPER ROOM

igårkväll var vi inne på sunset strip och the viper room för och kolla in våra vänner som spelar i jared james nichols. riktigt bra spelning!

THE FIRST RULE OF IMAGINATION:

there are no rules.

GLORY HOLE?

ett stort glas oboy med fröken forsell brevid mig i soffan och ett avsnitt av "får vi följa med" så känns livet lite bättre. nu ska jag inta min sköna säng. godnatt:)

SÄMSTA DAGEN

min dator har kraschat. kul. inte så värst. en mac ska ju vara ihärdig men inte min. såklart. dagen har spenderats på apple store. och att förklara/bli förklarad om datorer på engelska är inte det lättaste. sådana här saker ska bara fungera. punkt. slutar troligtvis med en hel nyinstallation av datorn vilket resulterar i en tom dator. smarta jag har inte sparat något. epic failure. antar att man får lära av sina misstag. har inte varit världens gladaste tjej idag. tur att mina fina vänner står ut med mig ändå. och bjuder på en kram när jag verkligen behöver det. nu ska mitt bittra jag äta något gott och sedan lämna denna oerhört tråkiga dag bakom mig.

JUST STROSING AROUND

pic - tarzan

FRENCH MARKET & BRÖDERNA FLUFF

haft två kanon bra dagar. just nu är jag helt slut och vi har parkerat oss i soffan framför bröderna fluff. den nivån är vi på. fruktansvärt roligt för övrigt. igår kväll åt vi gudomligt god tacos och drack en och annan corona innan vi begav oss ner mot venice och the brigs. dagen har spenderats på abbot kinney med brunch på french market café och strosande runt bland alla härliga små butiker. det bästa med den här dagen är att jag är ledig i tre dagar till. lovely. förresten. det bästa med den här dagen är att min fina familj bokat biljetter och kommer hit i juni. det är lovely!

OFF TO MELROSE

firar in helgen med utgång på greystone med härliga brudar!

MONSTER SALAD

spenderat eftermiddagen nere på third street. jag och mandsan delade på en monster salad. den var bokstavligen enormt stor. och fruktansvärt god. art klassen verkar väldigt rolig, imorgon ska vi fixa en hel radda med material som vi behöver. art komplexet ligger precis brevid en liten botanicträdgård på skolan. skit mysigt. blir nog kanon.

JONATHANS DAG

grattis min fina lillebror! nu - jag och amanda ska springa iväg till bussen. ART i fem timmar. woho.

SMÅ (STORA) TING


DET BOR EN ÄNGEL I MITT RUM


SING LITTLE DARLING SING WITH ME

andra skoldagen avklarad. imorgon blir det ART med amanda sen är det långhelg. mitt huvud är just nu överfyllt av noter, toner, klavar, strängar, tangenter och allt annat som kan tänkas ha med musik att göra. på engelska dessutom. och latin. en liten detalj jag inte tänkt på tidigare. oändligt många musiktermer härstammar från latin. men oj vad kul det är. spenderar två dagar i veckan på performing and arts center släpandes på min gitarr och musikböcker i högsta hugg. känner mig lite nördig. men vad gör det när det är så himla roligt. när poletten trillar ner och man faktiskt inser vad man håller på, då vet man att det är värt det. och detta på bara två dagar. tempot är rasande högt men jag känner att jag kommer att lära mig oerhört mycket. nu ska jag vila huvudet innan det är dags för homework. tre timmar utöver skolan varje dag var det ja..

YOU'LL BE MY JOHNNY TOO

spenderat dagen med fröken forsell nere vid polen. det blev en lunch och en hel radda skvallertidningar. på eftermiddagen tog vi cyklarna ner till venice och strosade runt och kollade solnedgången. tog en cappucino på ett mysigt hak. venice bjuder verkligen på alla sorts personligheter, det är riktigt skön stämning där! nu förbereder vi lite käk och sen blir det top model sverige, en bra film och förmodligen en och annan chokladbit.

AFTERNOON AT VENICE BEACH


GODMORGON

jag och amanda är lediga idag och det är blå himmel utanför. börjar dagen med en kopp blåbärste och en skål gröt sedan tänkte vi ta oss ner till gymmet.

TRETTONDE FEBRUARI

snart dags att bege mig till skolan. första dagen och jag är lite nervös men väldigt förväntansfull. ska bli kul att se vad kurserna innehåller. har väl sovit ungefär tre timmar. det blev supperclub igår och grammy awards efterfest. vi såg galan innan vi åkte och det hade varit riktigt schysst att varit där. alla artister du kan tänka dig på samma plats. jennifer hudson sjöng en tribute låt för withney houston. väldigt vackert. det är väldigt stort här borta. hela galan kantades av hennes bortgång. det är tragiskt. vi hade i alla fall en riktigt rolig kväll. vilket man får betala lite för idag. time to go!

WISH THAT YOU WHERE HERE WITH ME

spenderat förmiddagen vid poolen och eftermiddagen i en skön massagestol och fått pedikyr. inte illa för en söndag. ikväll ska vi ut och svira i hollywood. först står vår goda skaldjurspasta på menyn!

fail

har tagit fel kameraladdare med mig hit. bara halva jorden runt liksom. hm. kanske är ödets sätt att säga att det är dags för en ny kamera?

SUNDAY MORNING

hade inte förväntat mig att sova speciellt länge, men när klockan står på 06.57 en söndags morgon då är något galet. vad som gör det hela lite bättre är solen som skiner utanför och fåglarna som kvittrar. snart blir det en promenad till ralph's för lite frukost. vårt kylskåp ekar tomt just nu. men först - senaste avsnittet av one tree hill.

WHEN I GROW UP I WANT TO LIVE BY THE SEA

hade en mysig lördag i santa monica, solen sken och vi åt en väldigt god lunch på en italiensk restaurang precis vid piren.

BACK IN TOWN

ja då var man hemma igen. har sovit frukansvärt gott även om klockan nu bara är åtta på morgonen här. lär väl ta ett par dar och bli av med jetlagen. resan gick bra men var väldigt lång/seg/tråkig med en mellanlandning i madrid på sjutton timmar. men allt gick smidigt, inge väskor på vift och det var en frid att få komma till lägenheten igår kväll. blev en hemkörning med riktigt god thaimat sedan var vi alla helt slut.

OFF WE GO

blir snart upphämtad sen bär det av mot arlanda. vi hörs när vi är framme!

PERFEKT AVSLUT


ONE DAY

sista dagen hemma. imorgon bär det av. kan verkligen inte fatta att vi redan ska åka tillbaka. tiden går så himla fort men oj vad bra jag har haft det. lillasyster tyckte jag var helt dum i huvudet som ville ha ugnsbakad falukorv och potatismos som sista middag. men det är så gott. och det står jag fast vid. och nu är det ju faktiskt cirka fem månader till jag får det igen. nog om det. vädligt trött just nu men tvekar vid att jag kan sova. 14.50 imorgon lyfter planet. tänkte att jag ska sänka en sangria eller två i madrid där vi mellanlandar. det här med att flyga är inte min starka grej. men har ju tre underbara tjejer vid min sida som gör det lite lättare.

KÄRLEKSFÖRKLARING

you rock - jag älskar dig

YOU ONLY GOT YOURSELF TO BLAME

helgen den var fin, bra sällskap och en och annan shot. kort sammanfattat. på torsdag åker vi tillbaka till kära amerika. ser fram emot denna termin så oerhört mycket. saknar vår lägenhet och allt vad livet där borta innebär.


10.28

älskar mornar då man har tid för en lång frukost framför nyhetsmorgon och efter tio. nu ska jag snart ta mig ner mot stan för ett pass bodypump och sedan blir det lunch med adina.

HELGENS BRAVADER

kanonkväll med världens bästa tjejer!

I HEARD YOU WERE A WILD ONE

haft en mysig lunch med elin på ming och nu ska jag strax bege mig hem till amandas underbara morföräldrar på middag! härliga torsdag.

RSS 2.0