TRETTIOFÖRSTA JANUARI

haft en riktigt bra helg och lördagskvällen blev lyckad med god mat och det bästa sällskapet. med kameran på vift så slänger jag upp lite bilder senare. veckan ser lugn ut, blir att ta vara på de sista dagarna här innan vi åker hem.

GÅRDAGENTODAY


MAGIC OF JANUARY

igår blev det en helkväll hemma hos jacke med fröken forsell och emelie. vi lagade hemmagjorda köttbullar och potatismos. livsgott. husmanskost i all ära. nu - ännu en helg att se fram emot. imorgon ska vi firas några brudar med middag på tingsgården och utgång. näst sista helgen innan vi far tillbaka. det känns lite. men nu är nu. och jag ser fram emot en fin helg!

BE PROUD

gjort många saker under det gångna året som förvånat mig själv. ska fortsätta så. allt är möjligt.

FORNI

"Jag tror såhär... om något är dåligt i ditt liv, gör någonting åt det. Om det inte hjälper, ta bort det. Om något tynger ditt hjärta, lätta det. Om något känns jobbigt, lös det. Vänta inte på att saker ska hända. Se till att de händer. Låt de hända. Välkomna misstag och äventyr. Lita på att de som älskar dig alltid vill dig väl. Lita på att du alltid vill väl till de du älskar. Våga göra hellre än att ångra. Skratta åt dina misstag och lär dig att vara stark. Våga visa svaghet. Älska högt och mycket hellre än försiktigt. Håll aldrig tillbaka. Stanna upp och tänk efter, är jag där jag vill vara? Gör något åt det annars. Njut när det är fint och håll ut när det är fult. Var tacksam."


L.A

bokat biljetter hem. nionde februari åker vi tillbaks till det stora landet.

YOU KNOCKED ME DOWNSEXTONDE JANUARI

precis vaknat upp till ett snöigt solna. blir glad när jag tittar ut. en bra start på veckan. har haft en underbar helg här uppe. idag ska jag in till stan en sväng med syster, ikväll tänkte vi slå oss ner på någon sportbar och kolla spanien-frankrike. handbolls EM har dragit igång och jag är lycklig.

IT'S FRIDAY

helg igen. när man är ledig så har det inte så stor roll om det är helg eller inte. desto roligare att de flesta andra också är lediga i och för sig. har städat bort julen här på förmiddagen och ikväll blir det bio med evelina och sissela. hamilton ska förhoppningsvis förgylla vår fredagskväll.

KEEP CALM

igår kom min lillebror hem och var helt salig över en föreläsning han fått lyssna på i skolan. det var en liten krallig gubbe från polen som berättade för skolans nior om hur han ensam från sin familj överlevde förintelsen under andra världskriget. samma lilla kralliga gubbe som jag själv lyssnade på under mitt sista år i grundskolan. han måste vara närmare hundra nu. och visst är det en helt annan sak att få höra det från en livs levande människa. som verkligen varit där. jag minns det fortfarande. och igår så berörde han min lillebror. varje år delar han med sig och påminns om vad han varit med om. det är mod.

KLOKA ORD FRÅN EN KLOK MAN

öronmopp = tops

TIONDE JANUARI

började dagen med en promenad ner till stan och en timmas massage. det var verkligen välbehövligt. var skapligt öm i både huve och kropp efter. det blev en lunch på kaka tillsammans med amanda, och en haloumisallad som var gudomligt god. kvällen har spenderats på en biosalong med min fina mamma. vi såg simon och ekarna. den var faktiskt riktigt bra. gripande om inte annat. gillar ni bill skarsgård så se den.

THIS HAS GOT TO BE THE GOOD LIFE


FANTASTISKT VAR ORDET


LÄSVÄRD

spenderar denna dag med att ta hand om mig själv, tar ett bad, fixar naglarna och läser. är helt fast i denna bok om zlatan. den är definitivt läsvärd. vare sig man tycker om fotboll eller inte. han är en fängslande person. imorgon har jag bokat in en massage. är inte så mycket för nyårslöften men är det något jag behöver bli bättre på så är det att ta tid till mig själv. ett mål för det nya året.

SYSTER

en present jag värderar högt.

YOU CAN TRY BUT NEVER STOP ME

ber om ursäkt för dåligt skrivande. har fullt upp med att göra ingenting. njuta av tiden hemma och alla nära och kära. i veckan ska vi boka biljetter tillbaka till vårt underbara LA. börjar faktiskt längta lite nu. har så mycket roliga saker vi ska göra i vår. helgen som gått har varit himla bra och avslutades igår på brasseriet med tjejerna. blev en lyckad kväll. idag har jag hunnit kolla klart på danne och bleckan och alla avsnitt av stjärnorna på slottet. bra tidsfördriv. nu blir det bingen. välkomnar en ny vecka.

NEW YEARS

hade ett fantastiskt nyår med mina fina vänner. har snart varit hemma i tre veckor och det känns bra att vara hemma och ladda om. vi åker tillbaka i februari och vädret börjar redan ordna upp sig over there.

RSS 2.0