GODA DAGARS MAGI

 
började min långfredag ute i det härliga vädret med en prommis runt kungsholmen. riktigt skönt! vad är bättre än frisk luft och sol? gick hem och gjorde i ordning en ordentlig frukost. svängde ihop en smoothie med apelsinjuice, mango, banan och kokosmjölk. yum! framför nyhetsmorgon. såklart. nu är jag på jobbet. snart lunch. sen kväll. och då är det påskhelg för min del. som jag längtar. hoppas ni har en fin fredag!
 

love throwback

 
jag och mitt hjärta ex antal år sedan. fyra för att vara exakt. nykära och aningslösa. haha! för att försvara davids min som jag fått en känga för så är det hans student. och då får man. me love you longtime! och ja. jävlar i havet vad långt hår jag hade?! 
 

we are not broken - just bent

denna vecka har gått så himla fort. jag har äntligen kommit igång med träningen. igen. och jobbet rullar på. en skön vecka då de flesta människor verkar ha njutit av solen istället för att prata i telefon! mer av de tycker jag. idag är jag helt slut. men det är väl classic för en torsdag. känns ändå riktigt skönt då det är helg imorgon. dock jobbar jag till sju. men efter det så! och idag är det skärtorsdag. känns väldigt konstigt. påsken för mig brukar innebära mys nere i skåne hos släkten. fast nu när jag tänker efter så tror jag det nästan är tre-fyra år sedan vi firade där sist. denna påsk ska jag bara snusa på min fina kille. får se vad vi hittar på! kanske dags för nya traditioner? förra året gjorde vi iordning påskbord på loftet i LA - dagarna innan vi åkte till new york. ja. det sägs ju att variation förnöjer. 
 
nu har jag precis landat soffan. idag har jag en välförtjänt vilodag. jag ska fixa och trixa lite inför helgen. gjorde min enkla men ack så goda tonfiskröra till middag. till det couscous med rostade solrosfrön och valnötter. sjukt gott blev det! ett tips när jag gör couscous är att röra ner en grönsaksbuljong i. blir riktigt god smak. till det ett glas färskpressad apelsinjuice som jag mixade med fryst mango. något annat jag tänkte dela med mig av senare är min makalöst goda avokadosoppa jag svängde ihop igårkväll. så. god. nu ska jag fortsätta mitt mat-tema och kolla på halvåtta hos mig!

SPRINGWALK IN THE CITY

 

NEW BEGINING

tisdag och ny vecka. har haft en riktigt bra helg. i lördags tog vi en promenad i det fina vädret in till gamla stan. tog en latte i solen och fortsatte promenera fram till slottet och storkyrkan. gick in och kikade en sväng och lyssnade på en tjej som sjöng låtar av adele. så himla fin kyrka! sedan strosade vi en stund på stan och avslutade dagen i soffan med donken och godis. i söndags gjorde vi en härlig brunch med bananpannkakor, färsk mango och egen juice. riktigt mysigt med en helhelg tillsammans!
 
ikväll ska jag möta upp frugan, barre och ems för käk och fotbollstittande. känns sådär härligt en dag mitt i veckan. när man behöver lite pepp. och i helgen är det påsk. känns sjukt! redan?! såg en bild på tjejerna för två år sedan när de var med i tidningen annandag påsk. de stod i tröja i solen - skulle handla mat och sätta sig i stadsparken. känns inte som att de är de man gör på måndag direkt. ja ja. ska inte tjöta om vädret. de kommer när de kommer. dessutom så är det snart bara en månad till LA och värmen!
 
 

todays

hade en sjukt effektiv fredagsmorgon. gick upp vid halv nio och satte på nyhetsmorgon. sedan drog jag igång en välbehövlig rensning/städning av rummet. skönt att kunna dra runt lite sådär på morgonen. och göra fint innan helgen! sedan gjorde jag i ordning grötfrukost innan jag tog en promenad till jobbet. har haft en bra dag och nu ska jag alldeles strax kila och möta upp min fina lillasyster som ska vara hos mig i helgen. mys pys! 
 

IT'S FRIDAY PEEPS

 
vi kör faboulous fancy friday på jobbet och bjuds på godsaker! veckans bästa dag. inge tvek.
 

YES PLEASE


me and my suitcase

 
är på väg till gävle för häng med min boy. om så bara över kvällen. värt det alla gånger. nu åker vi precis förbi pappersbruket och det stinker som ett as! men då vet man att det är nära. haha. hoppas ni har en skön onsdag! snart helg. hang in there.
 

MIX IT UP

 
är grymt nöjd med mitt senaste inköp - en juicepress och en mixer! varit så sjukt sugen på att kunna göra egna smoothies, juicer och soppor. startade denna dag med en juice av apelsin, ingefära och frysta hallon. yumie!
 
 

idag blir en bra dag

 
för - jag ska träna - har godaste matlådan - pizzanight med bea 
 

these past few days

 
i lördags när jag kom till eskilstuna mötte min kära mamma upp mig och vi spenderade resten av dagen hemma hos hanna och rikard. sjukt mysigt och roligt! framåt kvällsis kom evelina. vi såg no strings attached. den var bra men ganska förutsägbar. i söndags var det världens härligaste väder. mötte upp marielle och elin för en lunch på kaka. sedan strosade vi vidare och tog en fika ute i solen. fin helg! plus. världens bästa lillebror och eskil är vidare till steg 5 i SM - bland sveriges åtta bästa lag. så jäkla bra!
 

tjääääna

vilken jävla måndag. på ren svenska. jag har då fan aldrig tur. upp i tid imorse. halv åtta närmare sagt. åt frukost med lillesyrran och sprang till bussen. tidsoptimist javisst. älskar att wilma är värre än mig. tre minuter kvar till bussen går - syrran de ä luugnt. ah. jo. visst. panik. börjar nog bli gammal. sjukt nojjig. 
 
vi hann i alla fall tillslut. precis som hon sa. just här och då. solen skiner och att det var måndag kändes inte så farligt. tills jag kom till tågstation. vad annars. min avgång. inställd. IGEN. förra gången jag var här också. nu tänker jag spy galla och vara bitter för det är SÅ. JÄVLA. IRRITERANDE. NÄR. TÅGHELVETEN. INTE. GÅR. I. TID. så en och en halv timma (?!) fick jag snällt vänta på nästa tåg. hejdå planering. hejdå hinna hem innan jobbet och dumpa all satans packning. fy. ah. så började min måndag. denna video fick mig på lite bättre humör. lite.
 
 

BABY I'LL KEEP HOWLIN FOR YOU

 
 
inredningsgodis från h&m home

on my way

hade en mysig fredag med mitt hjärta. vi tog en rejäl sovmorgon och åt frukost i solen. sedan strosade vi en sväng på valbo. vi såg en bra film city by the sea som faktiskt gick på ettan igår. jag tycker sällan att det går bra film på tv längre. men den här var över förväntan! nu sitter jag på tåget till tuna där jag ska spendera resten av min helg och david och laget beger sig snart till helsingborg. imorgon väntar sista gruppspelmatchen i svenska cupen. vid vinst eller oavgjort så är vi vidare! så imorgon är det jag som håller alla tummar och tår jag bara kan. nu ska jag fortsätta fördriva tågtiden på bästa sätt - satc maraton. trevlig lördag!

RIVER ISLAND

idag - lockar och tischa från river island 

TASTE OF VANILLA

jag passade på att ligga kvar en stund imorse när david sprang iväg på träning. så skönt att kunna dra sig lite på mornarna. jag gjorde i ordning en skål med gröt och mitt favorit te just nu - vanilj. hittills har dagen varit lugn. min ena fot vill inte riktigt samarbeta då jag sedan igår har en sjukt konstig smärta under högra hälen. får gå på tå för det gör så jäklans ont. hoppas att de är bättre imorgon. en stund ute i solen fick jag i alla fall. snart kommer david hem och då ska vi slänga ihop en taco-paj! något jag är riktigt bra på. ska bli gott!

BUTTERFLIES AT HOME

från h&m home
 

VIRKNING & SIMHOPP

hade en mysig gårkväll! efter jobbet begav jag mig till solna och malin. den fina donnan bjöd mig på mat. himlans uppskattat. och gott. lax i ugn med nudlar och wookade grönsaker. som vi nästan satt i halsen av skratt samtidigt som vi kollade på något nytt B-kändis program där de ska tävla i simhopp. många roliga och annorlunda hopp kan jag säga. sedan hade malin virk-kurs med mig. hon är en riktig jäkel på att virka. filtar, kuddar. you name it. jag tänkte att jag skulle ge det ett försök. ett försök till någon annan slags avkoppling än dator, tv eller mobil. det gick sådär. men det gick! haha. hur längesen var det inte som man virkade? grundskolan? jag hade då inte mycket att komma med men jag lyckades göra typ yttepytte början på vad som skulle kunna bli ett skitfint kuddfodral. klart lagom till nästa vår i min takt haha. helt klart en bra övning för mitt tålamod.

nu sitter jag äntligen på tåget till gävle och min finaste underbaraste kille. jag har fyra dagars (!!) ledighet framför mig och det känns sjukt bra.


GOOD MORNING

alltså jag dör på den här katten. så jävla rolig. minen är oslagbar. ganska lik den känslan jag hade imorse. ville verkligen inte gå upp. nu känns det bättre dock - sol idag igen!

COCONUT/GINGER/LIME

jag har fått dille på ingefära. det är så himla gott. frida gav mig ett recept på ett eget te. så. himla. gott. jag som är en te-fanatiker. helt perfekt. en annan sak jag älskar är kokos (de vet ni fördmodligen redan eftersom jag alltid tjatar om det. jag vet). har varit sjukt sugen på att göra någon form av gryta. därför slog jag till idag och gjorde en kyckling/thai/gryta. så himla enkelt. och det blev riktigt jädrans gott! åt det tillsammans med couscous som kokat upp med grönsaksbuljong. prova!  jag höftade rejält men hade i:
 
kokosmjölk/kyckling/paprika/purjolök/vitlök/salt/ingefära/limeskal/citronskal
 

ELFTE MARS

det slog mig när jag skrev rubriken att det redan är mars. helt galet. och jag har passerat halvårsstrecket på jobbet. vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig i augusti när jag inom loppet av en vecka hade både jobb och boende i stockholm. so far so good! så det är ju bra. 
 
nu var de ju inte mina tankar om marsmånad jag hade tänkt dela med mig utav. jag var uppe en kort visit över fredagen hos min fina. vi åt lax i ugn och kollade på pulp fiction. den är ju tydligen ganska känd så vi kände att det var dags. på lördagsmorgonen tog jag tåget tillbaks till huvudstaden för en helg med jobb. varit en härlig stämning trots allt. fint väder och glada människor. på lördagskvällen möttes jag av middag hemma (min roomie som ordna - så jäkla lyxigt!) och så kollade vi på mellon och åt massor med gott. en riktig myskväll. annars så har det bara rullat på. min kära svarfär höll mig uppdaterad igår då gefle mötte assyriska i svenska cupen. som slutade med 5-1 vinst. riktigt bra! och en glad kille.
 
idag måndag och ny vecka. jag jobbar i två dagar till sedan har jag långhelg. som jag längtar efter den! vi startade i alla fall veckan med ett grymt benpass. jag och anna. hon kör slut på mig. men de är ju bara bra. vi får se hur länge träningsvärken håller i denna gång. förhoppningsvis lite kortare än förra veckan!

SUIT UP

davids min när jag visade upp denna kreation. han trodde att de var en pyjamas. jag klandrar honom inte. men gillar känslan. sjukt skönt. tänk en mjuk kostym. lite galet mönster kanske. byxorna fick följa med hem. är sugen på överdelen också..
 

work it out

torsdag och lill-helg för mig! eftersom att jag jobbar denna helg är jag ledig imorgon. därför har jag bestämt att jag har helg nu. smart va? fungerar med lite övertalning. imorse mötte jag min fina smålänning på gymmet för ett pass innan jobbet. idag blev det magen som fick göra sitt. anna fick lite pay-back för sitt benpass som hon utsatte mig för i tisdags. jag går fortfarande som en pingvin. men det ska kännas om man gör rätt! och känns gör det. vi hade i alla fall roligt under tiden och det underlättar. och så sjukt härligt väder idag! vi pratade om de. hur stor skillnad de blir på alla sverige-bor så fort solen visar sig. glada, spralliga och fulla med energi. de är ju för härligt. älskar just den här årstiden. när man typ gråter av glädje för att man ser en liten liten blomma visa sig. för övrigt har jag haft en go dag på jobbet. nu sitter jag på tåget. precis mellanlandat i uppsala. gävle nästa för lite mer gos!


WEDNESDAY GLORY

belönade mig själv och min ömma kropp (träningsvärken from hell-välkommen) med bananapancakes till frukost framför nyhetsmorgon. nu är jag pigg och glad. och idag skiner solen. freaking faboulous!

WE'RE LIKE A REALLY SMALL GANG.

 
 

magdalena graaf

 
denna donnan är sjukt härlig. och tydligen så är hon kund hos tre. och nöjd. super! 
hennes ettåring (aka ove som i ove sundberg) la hennes telefon i tvättmaskinen. klockers.
 
 

good times

jag har fått en ny roomie. bea har flyttat in i hannas rum. och så har hon börjat på tre! riktigt roligt. skönt att äntligen få lite sällskap. jag har in princip bott där själv. nu är det en ny vecka. jag jobbar helg så jag har min lediga dag på torsdag. eventuellt fredag då det händer lite spännande saker! det visar sig.
 
imorse mötte jag upp anna på friskis. vi körde ett ben-pass tillsammans. hon bokstavligen körde över mig. jag skrek nästan. så jobbigt var de! haha. vi måste sett galna ut. ni vet när man tar i så mycket att de gör ont? känns som att musklerna sprängs. men de är så värt att träna tillsammans. mycket roligare! nu har jag lunch. senare har vi ett möte. blir skönt att vila huvudet lite. 

work hard play hard

jag hade en fantastiskt härlig fredag. efter jobbet begav vi oss (hela teamet) till tapas & food om ligger precis runt hörnet. där åt jag tre sjukt goda rätter. räkor i chili, vitlök och ingefära, hummer med lime aioli och tre spanska ostar. så. himla. gott. efter det gick vi till wooken som ligger inne stan och drack drinkar för 75 riksdaler (hur bra?!). för att sedan dansa in på cafét. riktigt bra och rolig kväll. jag har utan tvekan de bästa kollegorna!
 
igår vaknade jag oförskämt pigg och glad. tog mig till centralen och satte mig på tåget mot gävle. david mötte upp mig och vi åt en lunch innan han skulle till sin samling. igår var det dags för första tävlingsmatchen. varberg i svenska cupen och vinst blev det! rikigt bra. solen tittade fram och jag kunde inte låta bli att längta tills jag kan lämna filten hemma. jag slängde ihop en kycklingpasta till middag och sedan somnade jag fint i soffan. vid tio. härligt sällskap. men idag är jag desto piggare! och solen skiner idag också. funderar på att gå ut och ta en promenad. men först - lite fix här hemma.

SUNNY SUNDAY MORNING

solen skiner och jag lyxar till det med mysfrukost. inviger min kaffemaskin med en cappuccino och min nya fina bricka. enjoy!
 

RSS 2.0