I WOULD DO ANYTHING FOR YOU


trettionde augusti

har varit en sväng på skolan. idag börjar min lektion 6.45 pm. alltså kvart i sju ikväll. då har jag gitarr. ska bli spännande. i alla fall så gick jag upp i tid för att åka och köpa mina sista böcker. så nu har jag allt jag behöver. de två kurserna jag läser inom early childhood education ligger dessutom på ett annat campus. så jag passade på att åka dit så jag vet vart det ligger. 

22.31

haft en skön kväll. blev en god kycklinggryta till middag och ett bubbelbad fick runda upp vår dag. dags att sova.

"maybe we could make it happen"

hemma från skolan. engelskan gick bra. det var mest en introduktion så vi höll inte på så länge. läraren gick igenom kursen och litteraturen lite snabbt och sedan fick vi lära känna varandra i klassen. verkar vara en toppen lärare. blir nog bra det här.

SOMETHING NEW

har sovit fruktansvärt dåligt inatt. är nog lite väl nervös. nu är det i alla fall dags. engelska står på schemat!

emotions


21.15

har haft en skön dag vid poolen. vädret har varit underbart, en perfekt söndag. imorgon börjar skolan. ska bli riktigt roligt att komma igång. känns spännande. nu ska vi sätta igång en film.

"you don't know how lovely you are"


PIC FROM TODAY

guitar center - sunset blvd


"jag ska klättra upp igen"

fick med mig världens finaste gitarr hem. halvaukustisk. svart. seagull. den pryder nu vårt vardagsrum. lycka. jag och emelie har precis gjort i ordning tacos och vattenmelon till efterrätt. lite mys sådär. och imorgon får vi äntligen vårt internet - att surfa fyra brudar på grannens nätverk fungerar sådär.

thinking of you

hade en mysig kväll igår hemma hos natasja och johanna. de bjöd på en supergod pasta carbonara. efter en skön sovmorgon ska vi nu bege oss in mot hollywood. jag och A2 ska införskaffa oss varsin gitarr. som jag längtat.
dagens visdomsord från lägenhet 401 - vem behöver en man när man har en jättestor skärbräda?

"going to come back and take you home"


update

just det. skrev en intresseanmälan för skolans soccerteam. coachen skulle höra av sig. kan bli spännande.

tjugosjätte augusti

har varit en sväng på skolan. kollat upp mitt schema och köpt lite skolböcker. nu sitter vi på third street promenade och äter lunch. ikväll ska vi hem till granntjejerna och äta pasta! mysfredag.

01.25

solen går ner här och upp hos er. time to sleep.

venice - marina del ray


"the day i break your heart"

har varit en sväng på skolan idag. blir ett besök där imorgon också då vi glömde lite papper vi behövde. börjar redan bli trött på att åka buss. och skolan har inte ens börjat. nu ska jag inviga gymmet!

making ourselves feel like home


20.26


"don't you let me go tonight"

jag känner verkligen att jag kommer trivas här. IKEA kom och levererade våra möbler vid lunch sedan dess har vi fixat och donat. vi har även varit och storhandlat på ralph's. sånt där trevligt som man måste göra. och så har vi lagat vår första egna middag. det blev en supergod grönsakssoppa. som vi längtat efter hemlagad mat. nu ska vi sätta på en film och bara slappna av.

"i watch my back so i make sure you're right behind me as before"

precis avnjutit vår sista hotellfrukost bestående av en bagel med creamcheese och en våffla. om trettio minuter kommer mike, vår favorit taxichaufför, för att köra oss till lägenheten. äntligen! vi har inte fixat internet där än men vi ska göra det så fort som möjligt.

"stuck in a moment"

sneak peak på vår lägenhet. hall/kök/vardagsrum/loft
ena sovrummet med balkong. fler bilder kommer upp när vi fixat lite!

"i am still enchanted by the light you brought to me i still listen through your ears, and through your eyes i can see"

vi som älskar lokaltraffik
avnjöt en god lunch i santa monica

tjugotredje augusti

precis kommit hem från IKEA. med skräckblandad förtjusning. i alla fall så har vi nu (förhoppningsvis) allt vi behöver till vår fina lägenhet. vårt lilla hotellrum känns aningen överfullt med sju stora påsar. nu ska jag fortsätta njuta av min svenska choklad. älskar marabou.

"i'm still loving you, like it was the first time"


of to santa monica.

"the river flows in you"

idag har vi varit på seminarium på skolan. det höll på i typ fyra timmar men det var väldigt bra information. på måndag är det alltså dags. och imorgon får vi nycklarna till lägenheten! sedan är det bara att flytta in. känns riktigt bra. nu återstår bara att fixa möbler och lite sådant. förmodligen blir det en trip till kära IKEA.

"all the colors will blend into one"

kräftskiva igår i marina del ray.

tjugoförsta augusti

snart godmorgon för er därhemma. har haft en sjukt lång dag. viktigast av allt just nu. vi. har. ett. hem. och det är verkligen hur fint som helst. ett lägenhetskomplex i marina del ray, 15 minuter från santa monica. vi fick ett tips och en bra visning. lägenheten är med ett sovrum och ett loft. hur mysigt som helst. fräscht kök, ett stort badrum och en balkong. pool, gym och bio finns på området. helt okej. och vi är helt saliga. tror inte ni förstår hur skönt det känns att veta att man har någonstans att bo. vi får förhoppningsvis flytta in om två dagar. nu blir det lite filmmys här borta.

"every prophecy written of what's going to be all beginnings and endings, they're about you and me"

har haft en skön dag. hängt vid poolen och shoppat. nu ska vi ner till venice och käka räkor!

"all the truth that i needed was right there in your smile"


cruiser

idag har vi cyklat genom santa monicas gator. i jakt på en lägenhet har vi hittat oss en favorit som vi hoppas på att få. ska på lite fler visningar på söndag, så får vi se. nu ska vi fixa till oss lite grand sen blir det BBQ hos robin.

nittonde augusti

precis ätit frukost. nu beger vi oss till santa monica.

-



"somewhere far along this road he lost his soul"

det har varit en lång dag med mycket vandrande. och mycket svengelska. och mycket andra roligheter. den här staden får mig att bokstavligen bli mållös i mellanåt. i alla fall. santa monica är hur fint som helst. vi besökte skolan och anmälde oss som studenter. kan tillägga att jag har samlat på mig typ fyra kartor över skolan. den är enormt stor. vi fick hjälp med att leta lite lägenheter och vi var och tittade på en under eftermiddagen. imorgon ska vi se ytterligare två. nu - dags för middag.

"era jävlar"

ungefär så är stämningen här just nu. A2 och jag är in love i våra nya fina mac datorer men hotellets internet har lägligt nog valt att sluta fungera. sucks big time. emelie har även upptäckt att det finns ganska många insekter här. och de verkar på något sätt dra sig just till hennes resväska. till emelies stora förtret. idag ska vi ta oss in till santa monica, skriva in oss som elever på skolan och börja kika på lägenheter!

euphoric

har haft en bra första dag. vi åkte till santa monica på eftermiddagen, solade och tog vårt första dopp i havet. nu är vi på väg till robins kompis tyler, blir lite firande eftersom det är robins födelsedag!

sjuttonde augusti

avnjuter vår första starbucks islatte i solen. och jag har köpt mig en mac! glad är jag. vi ska strosa runt en stund till, bege oss upp till hollywood för att kolla in lite fler affärer. helt okej. hörs sen när jag kirrat min nya dator.

waking up in a new city

godmorgon. igår mötte vi upp robin som visade oss runt i hollywood. det såg precis ut som jag föreställt mig, vi hann till och med skymta hollywood skylten. det kändes lite overkligt. idag står det lite fix på listan, kolla dator, telefonkort och så vidare. bilder kommer upp när jag fixat mig en dator. nu blir det frukost!

sunset boulevard

äntligen framme! efter en lång flygresa och en väska lämnad kvar i london så har vi i alla fall tagit oss till andra sidan jorden levande. nu håller vi på att installera oss på vårt lilla hotellrum som blir vårt krypin de närmsta dagarna. middag på sunset boulevard väntar härnäst. hoppas ni sover gott där hemma.

all of the lights


"and i will be with you all the way"

sagt hejdå till fina familjen. nu sitter vi fyra här på arlanda, laddar upp på donken. snart dags att krypa ner i vårt lilla hål. klockan står på 04.30. tänk på mig då. är jävligt flygrädd. men de tar ju bara 14 timmar.. vi hörs när vi är framme och så vidare. ska fixa mig en dator första dagarna. puss så länge!

word - life is nothing without friendship


nu har jag sagt hejdå till mina finaste vänner. fick denna nyckelring.
finns inga ord för hur mycket ni betyder. I love you.
dags för lunch nu, sedan avfärd mot arlanda!

way out west - can we get much higher?







the best.

feeling it good time

ikväll har vi ätit hos pappa och bara myst. är väldigt trött efter helgen men känner att jag är så spänd att jag kommer få svårt att sova. mitt fina stöd evelina har precis slocknat brevid mig. imorgon åker vi alltså upp till arlanda för en middag med våra familjer. sedan sover vi kvar och 07.10 på tisdag morgon lyfter vi! känns surrelistiskt för tillfället. först en brunch imorgon förmiddag med mina tjejer.

way out west - we dance to the beat




första dagen från way! kommer upp fler bilder senare.

"home is whenever i'm with you"

i väntan på tåget som ska ta oss hem kan jag berätta att gårdagen var magisk, precis som hela helgen. allt har varit över förväntan. tiesto var helt galet bra och kanye west avslutade helgen på bästa sätt! kunde inte blivit bättre.

trettonde augusti

vi går in på tredje dagen här och konstaterar att gårdagen var outstanding. det var många bra band men robyn var klart bäst. hon levererade en grymt bra show! nu kan jag dö lycklig. idag står wiz khalifa och kanye west på schemat. nu ska jag släpa mig ur soffan och väcka resten av brudarna. frukost i solskenet väntar.

friday i'm in love


"konst för konstens skull"


"jag gillar att du säger vad du tycker, men det du säger att du tycker säger inte mycket"

framme i göteborg. vi har precis hämtat ut våra festivalband på stationen och nu är vi i lägenheten. den är riktigt fin och ligger perfekt till. nu ska vi käka lunch.

fånga dagen


foton på smycken i bloggen är tagna av mig.

i feel my heart start beating to my favourite song


fick detta superfina örngott av elin och marielle! som självklart får följa med - kärlek till er

nu ska jag se celebrity rehab sedan dags för bingen.

the future is unwritten


thinking 'bout a new tattoo.

tionde augusti

hällregn idag. urtrist. senare ska jag träffa upp elin och marielle för en fika. och imorgon är det äntligen dags för avresa till göteborg. hoppas att vädret kan vara lite på vår sida denna helg.

"it's not about all the things that you did and told me. it's about the things you did not do or say."


myser lite för mig själv. nu ska jag hoppa i säng.

"'you know what they say about men with big feet. big feet - large shoes."


"go ahead, make my day"

har precis varit och klippt mig. kan inte sluta haha. hur ska det här gå? nu ska jag återgå till min (än så länge) minimala packning. behöver sätta lite fart nu. ikväll ska jag träna för sista gången med mina bästa lagkamrater. trist som fan.

one week to go

om en vecka lyfter vi!

look how they shine for you

blev en god lunch på kaka, och nu har vi boende första dagarna. känns väldigt skönt! fick även med mig en adapter hem. sådant där som är så roligt att köpa. nu är jag hemma med evelina och njuter av hennes sällskap. någon jag kommer att sakna till oändligheten. ikväll ska jag iväg på en mysig middag.

"sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead"


11.41

såg en riktigt bra film igår, the adjustment bureau. den var lite udda men faktiskt väldigt bra. värt att kolla in. snart ska jag bege mig ner mot stan, ska möta upp mina kära reskamrater för lunch och hotellbokning!

någon gång måste du bli själv


"tell her that the only way her heart will mend is when she learns to love again"


9 days left.

18.06

gårdagen spenderades hos mormor med hela släkten. vi åt gott och hade det bra. sa hejdå och så vidare. fick med mig en flaska av mormors goda vinbärssaft. den får följa med mig till LA.

idag har jag tvättat och städat. rensat garderoben och börjat packa. inte så värst roligt men högst nödvändigt. så ser min regniga söndag ut. nästa söndag vid den här tiden har jag kommit hem från göteborg. förmodligen med ganska mycket fjärilar i magen.

"you know how the time flies, only yesterday was the time of our life"

satt och pratade med syster och hennes man igår om L.A. de är deras favoritstad. fick en hel del bra tips på resturanger, barer, shoppingställen och så vidare. de första dagarna ska vi bo på ett hotell nära hollywood. nära till melrose avenue. la brea. santa monica boulevard. and so on. så nära nu.

old friend why are you so shy?

blev en trevlig pratstund med amanda. vi insåg att detta förmodligen var sista gången vi sågs. men ett hejdå måste vi klämma in. gick runt och kollade lite efter prylar jag behöver inhandla innan vi åker. penna, sudd, adapter och en hel del annat roligt. kollade även efter en dator. det lutar åt en mac. det skulle i och för sig svida ganska hårt men det kan det väl vara värt. måste verkligen börja packa nu. way out west på torsdag. hem på söndag. arlanda på måndag. los angeles tisdag. tiden. går. fort.

ikväll ska jag hem till karin, hon och stina ska firas med middag och eventuellt bad. ser dock lite mörkt ut på himlen. hoppas att det fina vädret håller i sig.

river en vacker dröm


hade mysigt igår och kräftorna smakade ljuvligt. nu ska jag snart ner på stan för en lunch med amanda på tingsgården. först - hämta mitt visum!

life in technicolor


kräftskiva

har spenderat dagen i sundbyholm med adina, emelie och karin. bad, sol och glass. nu ska jag hem till pappa för kräftskiva. mums.

"nu ska jag dansa som om det var den sista dan i mitt liv"


08.42

uppe skapligt och nu åker dammsugaren fram. ikväll kommer min kära familj hem! får se vad det blir av resten av dagen. nu ska ni dödens dö dammråttor.

don't forget me


hemma efter en toppen kväll. började på grappa med de luxe pizza. stans godaste ja. sedan begav vi oss till nybron för lite drinkar och avslutade kvällen på håpe's. nu ska jag krypa ner i sängen.

i wish nothing but the best for you

haft en mysig dag med emelie i sundbyholm, badat, solat och ätit massor av god melon. ikväll blir det middag på grappa med fina tjejer.

yesterday


hade en riktigt bra dag i sthlm igår, jag och frida vann lite godis.
det bästa var givetvis allsången och timbuktu.

melrose avenue

jag, frida, karin och isabelle ger oss av mot stockholm. grönan står på kalendern först. ikväll ska vi se allsången och timbuktu. och jag är så glad!

jag vill droppa raderna som aldrig kan raderas

haft en lugn dag hos amanda med emelie. vi har solat, badat och bara myst. en hel del usa prat blev det också så klart. imorgon är det endast två veckor kvar till avgång. amanda visade sjuka filmer från en nöjespark som finns i LA, six flags, ett av våra hundra ställen att besöka. nu blir det middag med far min.

första augusti


RSS 2.0