IF YOU KNEW BETTER YOU WOULD DO BETTER



DON'T NEED PROPHETS OR PREACHERS TO MAKE SENSE OF THE SIGNS

precis hemkommen från skolan. marknadsföring var det som gällde idag. riktigt skönt att bara ha en lektion. jag fullkomligt älskar vår lärare. han är så himla bra. och gör lektionerna mycket mer värda. nu ska jag släpa mig ner till gymmet sedan ska vi bege oss till natasja och johanna för lite middagsmys och drinkar. själv kör jag alkoholfritt. somliga (läs: bara jag) har ju inte helg imorgon utan ska gå upp klockan sex. men jag är inte bitter. snart är det helg!

something new


BEING CREATIVE

pic's från dagens reggio. fick vara lite kreativ och det resulterade i detta mästerverk.
nu ska jag sova.

lots of love

min dag har bestått av oändligt mycket plugg. men jag ser ljuset nu. så skönt. har även hunnit skypa med min fina syster! nu ska jag återgå till min extremt goda avocadosoppa. just det. kabelkillen var här idag och fixade gratis tv. mycket trevligt.

I know you're right behind me

godmorgon. precis ätit en god frukost. jag sov elva timmar inatt. herregud vad jag behövde det. mer sånt. nu ska jag göra mig i ordning och ge mig av till skolan. har en lång dag framför mig. slutar halv tio ikväll. men när jag kommer hem så ska vi äta avokadosoppa. är pepp på den.

22.22

godnatt

YOU'LL BE THE RYTM AND I'LL BE THE BEAT THEN YOU'LL BE THE BEAT AND I'LL BE THE RYTHM

känner mig lite krasslig så A2 fick traska själv till gitarren idag. jag övar hemma. nu ska jag göra mig själv en stor kopp te och dyka ner i soffan.

DON'T KNOW THE REASON WHY BUT I'LL ALWAYS CHOOSE THE BLACK IN FRONT OF WHITE

har en ny favvo-tischa

if your world should fall apart there's plenty room inside my heart

vaknade upp till ett soligt los angeles idag. underbart. har hunnit med ett träningspass och att skypa med en fin vän. skön start på dagen! nu ska jag plugga lite innan det är dags att bege sig till skolan. marknadsföring och gitarr är det som gäller idag.

ORANGE/GOLD/VINTAGE


there's an eclipse in your eye where i used to shine

har haft en skön dag. varit ledig och inte gjort speciellt mycket. pluggat lite och legat vid poolen med amanda. så har vi varit och storhandlat också så vi har ett välfyllt kylskåp nu vilket är mycket trevligt. roligare än så har det inte blivit. nu blir det kvällsmat.

WHEN MY PATIENCE'S WEARING THIN, WHEN I'M READY TO GIVE IN, WILL YOU PICK ME UP AGAIN?

 


HAVING TROUBLES TELLING WHAT I FEEL BUT I CAN DANCE DANCE AND DANCE

haft en fin eftermiddag i santa monica med natasja, emelie och wibring. plötsligt så känns söndagar inte lika jobbiga längre.

WE COULD FALL IN LOVE

bion igår var hur bra som helst. precis som förra gången var det mycket folk. det är så häftigt. jo, drew barrymore var där. hon presenterade filmen. sjukt roligt. hon berättade att det är trettio år sedan filmen spelades in här i LA. efter bion drog vi vidare till robins kompis som tagit examen på MI och kvällen avslutades hemma hos grabbarna med hitta nemo. jag lyckades få låna ett par filmer bland annat bernard och bianca och landet för längesedan. där har ni min dag.

SOULMATE

gårkvällen blev en lyckad sådan. vi hängde i bubbelpoolen, drack vin, åt melon och bara hade det bra. två stearinljus i poolen senare gick vi upp till oss och avslutade kvällen. idag är vi alla lite halvt utslagna. och fruktansvärt sugna på kebabpizza. vi ska se om vi kan försöka göra en egen. det skulle vara så gott. ikväll ska vi in till hollywood cementery för sista utomhusbion för sommaren. de visar ET och det ska bli så mysigt. brassestolar står på dagens inköpslista.

last night




15.37

har hunnit skypa med min fina evelina idag. amanda trillade även av okänd orsak in på bilddagboken och sedan dess har vi skrattat och haft roligt åt gamla bilder i ungefär en timme. hur kul som helst. snart kommer natasja över, fajitas står på schemat. kvällen är fortfarande oplanerad men det lutar åt lite häng och vin vid poolen. så skönt med helg.

YOU ARE THE REASON I SING

livsglädje och kärlek.

A DOLLAR IS WHAT I NEED

godmorgon. jag älskar mina fredagsmornar. idag var det inget roligt att kliva upp. när jag kommer hem ska jag sova. sedan är det helg. nu ska jag gå till bussen.

GOING RED


so far away but still so near

idag börjar vi kvart över två med marknadsföring. min enda lektion vilket är ganska skönt. sitter just nu och pluggar lite inför morgondagens andra quiz i education-kursen. roligare än så blir det nog inte idag.

i'm still an animal


"IT'S OKAY NOT TO BE OKAY"

provet gick bra men det var lite annorlunda. det bestod av sant eller falskt frågor. men det var ganska skönt faktiskt. vi får hoppas på det bästa. jag och amanda kikade in i en second hand butik på vägen hem. jag fyndade två höst tröjor. tro det eller ej. men hösten är faktiskt på väg hit också. och det bästa av allt var att allt du handlade för går till aids/hiv drabbade. hur bra som helst. nu ska jag ge mig på att göra pesto/kyckling pasta. sedan bär det av till performing and arts center för en kväll med gitarren.

DREAMING IS BELIEVING


"vem är du själv då"

just nu: en sliskig rocker ligger på vårt golv och mjauar till gitarriff. jag tror det är dags att sova. så får det bli. godnatt.

THE WHOLE WORLD IS MOVING AND I'M STANDING STILL

det blå armbandet och andra fina smycken kan ni få tag på här

17.49

min lediga dag har spenderats såhär. prov i marknadsföring imorgon. jag och johanna tragglar oss igenom det och knarkar te och kakor. lite sådär mysigt faktiskt.

HAVING A GOOD TIME

avnjöt en riktigt god skaldjurspasta
lite mys sådär
sexi ladies
va ska man säg'?
pic from natasja

tonight

inviger mina nya shorts.

PUT THAT RECORD ON

såhär har vår dag sett ut. nu är natasja på väg över sen blir det skaldjurspasta och vitt!

12.42

precis ätit en god frukost och skypat med min kära mamma och gudmor. mysig start på dagen. nu tänkte jag och emelie inta poolen. åh så skönt med helg. får se vad dagen har att erbjuda.

DETAILS

denna snygga och praktiska (?) varelse har fått flytta in hos oss. blir nog en invigning i helgen skulle jag tro.

ON MY WAY HOME


06.30

uppe med tuppen. vaniljyoghurt är gott. nu ska jag traska till skolan. sedan är det helg. jag längtar. tingeling.

BELIEVE ME IT'S ALWAYS GOING TO BE HARD THAT'S THE BEAUTY OF IT


onödigt vetande

gah. jag är så lycklig just nu. på vägen hem från skolan bestämde jag mig för att kika in i 99 cent store och se vad de har att erbjuda. det första jag ser när jag kommer in är majs. från gröna jätten (!!!). är så fruktansvärt kräsen när det gäller majs. det är gröna jätten som gäller. jag och amanda har säkert provat fyra olika sorter som alla smakar ingenting. så nu ska vi frossa i majs här borta. bara så ni vet.

YOUR HEART STARTS TO WONDER WHERE ON THIS EARTH I CAN BE


EMOTIONS


22.57

har precis ätit världens godaste pasta med ost och broccolisås. onödigt vetande kanske. men vi lagar så god mat. det måste jag faktiskt erkänna. inga snabbnudlar här inte. kursen ikväll gick jättebra. den är så himla rolig, givande och spännande så jag knappt vet vart jag ska ta vägen. känner mig som ett litet barn igen. jag vill bara veta mer. the reggio emilia approach heter pedagogiken för er intresserade själar där ute. börjar 2.15 imorgon. blir en skön sovmorgon. godnatt.

kan vi inte vara nära bara en minut

älskade, fina, bästa united säkrade idag seriesegern i division tre. jag är så stolt över er. önskar jag kunde vara där. ni är med mig hela tiden!

reaching things now i never thought possible

såhär ser min onsdag ut. har intagit skolans gräsmatta i väntan på min andra lektion. en latte på det och jag är hemma. har lite böcker jag måste läsa. blir nog även en powernap. kommer bli en lång kväll. lite kyligt idag. men vad jag har hört från hemma så är det nog inte mycket att klaga över. better get back to work.

words that never ends



17.31

vår dag har bestått av en hel del cyklande. miljön är helt okej. nu ska jag och wibring slänga på oss våra gitarrer på ryggen och bege oss mot performance and arts center.

trettonde september

idag har vi varit här en månad. en månad redan. det går så himla fort. idag åkte också frida och stina till andra sidan jorden. om ett par dar befinner de sig i australien. typ så långt ifrån varandra man kan komma. vilket äventyr. tacka vet jag skype. snart är det dags att bege sig till skolan. jag har hunnit träna och tagit ett dopp i poolen. en bra start på dagen.

I JUST MISS YOU. THAT'S ALL.

favourite. music. inspiration.

23.43

precis kollat på stockholm boogie. älskar den filmen. saknar staden. myst till det med melon och glass. lite vardagslyx. nu säger jag godnatt här. godmorgon hos er.

MONDAY AT VENICE

jag och johanna konstaterade under dagen att vi nog kommer att spendera ett flertal måndagar här. en riktigt bra start på veckan. även om en extremt oroväckande konstig man satt brevid oss i ungefär fyra timmar och gjorde allt och ingenting. det inkluderade en surfingbräda och ett skärp. behöver inte säga mer. observera även vår onelegged bird friend. johanna döpte honom visst till stampe?

MAGICAL MYSTERY KIND



THERE AIN'T NOTHING THAT I NEED

idag är jag ledig. så nu ska jag gå och möta upp johanna för en dag på stranden.

NEWS

nya shorts från en butik i manhattan beach.

YESTERDAY

gårdagen blev en lyckad sådan. efter ett par drinkar hos oss begav vi oss till ett par vänner inne i santa monica. dagen har mest bestått av skönt häng vid poolen. sådär härligt bra som söndagar ska vara. nu har vi precis varit och storhandlat. ikväll ska vi göra lax. sedan blir det lite plugg och förmodligen en bra film.

GOT MILK?



tionde september

skönt med lördag. tog en välbehövlig sovmorgon efter att gått upp klockan sex igår. måste varit otroligt trött. jag drömde att jag ledde allsång på skansen. hade inget manus och typ ingen publik. förutom min kära mamma som stod längst fram och var jätteglad. så kan det vara. idag har vi inget bestämt och det känns så himla bra. bara ta dagen som den kommer. ikväll ska vi laga tacopaj och sedan gå och sätta oss i marinan. men nu funderar jag starkt på att gå ner och lägga mig vid poolen. ja. så får det bli!

PIECES


I HEARD THAT YOUR DREAMS CAME TRUE


MANHATTAN BEACH

haft en underbar dag. jag och emelie mötte upp natasja och grabbarna vid ett och sedan började vår cykelfärd mot manhattan beach. det tog oss ungefär en timme och en kvart, vi cyklade längs med havet så det fanns inte så mycket att klaga på. stället var hur fint som helst. vägen radades upp av otroligt fina strandhus. väldigt mysigt ställe. vi började med en lunch på pancake house. hur gott som helst! sedan var tanken att vi allihop skulle bege oss ner till stranden men jag och tjejerna fastnade i en klädesaffär såklart.. det fanns så himla mycket snyggt. en timme och tre påsar senare begav vi oss ner till grabbarna. nu har vi precis kommit hem och har gjort en smarrig tonfisksallad. en film på det och vi är hemma.

nionde september

godmorgon. klockan är halv sju och jag sitter för mig själv och äter en god frukost. de andra tjejerna är lediga idag. jag har lektion. ganska trist. men jag går bara till elva så det får duga. efter skolan så tänkte vi ta våra nya fina cruisers och cykla längs stranden ner mot manhattan beach med diverse trevliga människor. kan bli spännande.

+

vi har tydligen fått en ny inneboende?

VENICE


LOVE SOMEONE

jag och A2 har haft en riktigt mysig kväll medans våra duktiga roomies är i skolan. vi begav oss ut på cykeljakt till venice och kom hemrullandes på varsin fin cruiser. nu har vi lagat ihop en riktigt god middag, ris med biffgryta. det luktar ljuvligt ska ni veta. så nu ska vi sätta på en film och bara njuta.

"VAKNA UPP OCH SLUTA TÄNK PÅ DET"



MAKING THE BEST OF IT

haft en skön förmiddag vid poolen. tagit det lugnt och läst lite marknadsföring. nu är det dags att bege sig till skolan. har bara en lektion idag. det gillar vi.

DAY DREAMER


carter avenue

nyss hemkommen från en lång dag. möttes av en underbar cheesecake och en kopp te från världens bästa tjejer. där kan vi snacka bra roomies. nu blir det sängen. som jag längtat.

NEVER MIND I'LL FIND SOMEONE LIKE YOU


14.31

precis haft counseling i en timma. riktigt skön lektion. nu har jag tagit plats under ett träd i skuggan för lite lunch. egna nudlar från igår. riktigt gott. det är väldigt varmt i santa monica idag. hörde någonstans att det skulle vara en av de varmaste dagaarna på hela sommaren. det gillar vi. hade väl dock hellre legat vid poolen. men gräsmattan får duga. precis så cyklade det förbi en polis här. han satte på blåljusen för en kille som åkte skateboard. mitt på skolan. kan ju konstatera att jag efter detta år kommer bli svår att slå med häpnad. ingenting förvånar mig längre. häromdagen såg jag och A1 en kille som cyklade. uppe vid gatlycktorna. bokstavligen. det är inget skämt. hans cykelram var typ tre meter hög. så kan det vara.

ON THE ROAD


STILL, I'M HOPELESSLY IN LOVE


it was us against them all

haft en lugn förmiddag, ätit en god frukost och läst lite. skolan börjar kvart över två idag, business och gitarr står på schemat.

-


sjätte september

världens bästa mamma fyller år! har precis sjungit en fin sång sådär innan läggdags. allt det bästa för dig. kärlek

ME FOR YOU, YOU FOR ME

har nyss kollat på true talent. vilket program. alla fyra satt här och fick gåshud. tror även att jag synade en tår. till det blev det en smarrig potatis och purjolöksoppa. det fick mig att längta hem en aning. tänker på er ska ni veta.

TURN UP THE LIGHTS


13.13

idag är jag trött. så det är extra skönt att vara ledig. nu tänkte jag ta mig en powernap, sedan dags att sätta i gång med plugget. två uppgifter ska vara klara tills imorgon.

YOU NOW KNOW


fjärde september

blev en riktigt lyckad gårkväll. idag har dagen spenderats i soffan framför varsin dator. nu håller vi på att förbereda lite mat, eftersom att det är labourday imorgon, så tänkte vi slå till med att grilla. ska bli riktigt gott. vi värmer upp med pluras kök!

YESTERDAYS


hollywood cementary


BUM LIKE YOU

haft en magisk kväll. bio på en kyrkogård var något nytt. och det var hur mycket folk som helst. festivalkänsla. och det bästa. det håller på hela september ut. avslutas med ET. hur bra? nu blir det lite mer vin här hemma hos oss.

GOOD JOB

gudomligt gott. tack natasja.

LITTLE BIT IN LOVE WITH YOU

matlagning pågår för fullt här hemma. natasja har kommit över och vi lagar köttfärsfyllda paprikor med massor av annat gott till! vi tänkte sätta oss vid poolen och njuta. en lagom mysig lördagslunch. ikväll beger vi oss till hollywood cementary för utomhusbio och picknick. edward scissorhands visas.

11.11

godmorgon. mysfrukost på G här borta.

CHASING PAVEMENTS


andra september

började dagen med principal of teaching young children. kursen verkar riktigt bra. känns skönt nu. och det är långhelg, labourday på måndag. så himla härligt. fast jag kommer i och för sig att vara ledig varje måndag hädanefter. helt okej. efter lektionen begav sig jag och A1 till hollywood och roosevelt. där träffade vi upp moa och tess, åt god mat och lapade sol vid poolen. precis som en fredag ska vara. nu bär det av till grannarna för lite vin.

BREATHE


I NEVER LOVED NO ONE LIKE YOU

allt är ordnat nu! jag fick business 20, principals of marketing, kursen jag velat ha från början. läraren var hur trevlig som helst. så nu är allt på rätt spår igen. känns så skönt. och jag kommer att sova riktigt bra inatt. det kan jag lova. har precis ätit typ den godaste pizzan någonsin. det var sallad, fetaost, avokado, tomater och lök på. heaven. nu sitter jag och emelie i skolan och väntar på henne nästa businessclass. snart är det helg. det gillar vi.

13.49


"holy moly, me oh my"

har läst igenom denna katalog typ hundra gånger nu. lär väl bli lika många gånger till.

trying to keep it together

jag. är. helt. slut. igår kväll innan vi gick och la oss så märkte vi att något inte stämde med våra engelska kurser. vilket var rätt. de var non credits classes. alltså inte högskoleförberedande och en kurs vi inte kunde ha. big mistake av vår studievägledare i sverige. så dagen har bestått av möte med counselor. försök till att crascha fyra kurser. två och en halvtimma kö för skol ID. fyra timmar reggio approach. därav den dåliga uppdateringen. har varit på bristningsgränsen hela dagen. och brustit ett par gånger - i alla fall. jag fick crascha en counseling kurs och behöver nu en kurs till för att allt ska vara i sin ordning. har sju klasser jag ska crascha imorgon. håll tummarna för mig. så det är vad som hänt de senaste tjugofyra timmarna. reggio approach kursen, inom early childhood education verkade riktigt intressant. men väldigt svår. bara att bita ihop och göra sitt bästa. nu en dusch, sen förhoppningsvis lite välbehövlig sömn. klockan står på sex imorgon.

RSS 2.0