somliga ljus brinner aldrig utbad luck strikes again

som om det inte vore nog att jag fått nackspärr, idag körde jag in i en grind på jobbet, med dörren öppen? - dörren knäcks. frida fick bokstavligen hålla i dörren medans vi åkte tillbaka. borde jag ens ha körkort, det är frågan. tror att jag har lite för hetsigt humör för att vara en god trafikant. tur att man har en överseende chef, och jobbar på service, de har ju i alla fall saker att göra när jag jobbar..

i veckan ska jag välja mina första kurser! har fått mitt login till santa monicas hemsida, nu kommer bara den svåra biten, det finns så himla mycket att välja mellan.

you should know better

hemma efter en underbar helg i skåne. i fredags begav sig jag och emelie mot malmö där vi mötte upp A1 och A2 som redan gjort det fruktade provet. ja, vad ska jag säga? engelskadelen var ju helt klart hanterbar, när mattefrågorna dök upp på skärmen började jag skratta, det var antingen de eller att brista ut i gråt och de hade jag ingen större lust med. skämt o sido, det var ganska svårt men jag gjorde mitt bästa. resten av dagen spenderades med malmöbon Linnéa på ett super mysigt ställe på Lilla torg i ett blåsigt malmö. helgen avslutades hos farmor och farfar i hässleholm, kärlek till er.

dags för lite kulturteve (big brother) innan det är dags att ställa klockan på 05.00 och gå och lägga sig.du borde skämmas

punkt


bad luck

sämsta. morgonen. någonsin. efter att gått upp fem imorse började jag dagen på jobbet med att backa in i en stolpe - ingen backspegel kvar. bra jobbat lovisa. när mina kära kollegor, även min chef, brister ut i skratt känner jag att det kanske inte var så farligt ändå? rentav ganska roligt? då har man varit med om det också.

nu ska jag plugga lite matematik och engelska eftersom att jag och resten av LA-gänget ska ner till malmö i helgen och göra prov. matte på engelska. hjälp.

time for a change

i höst så flyttar jag, till LA. hur sinnes? från den här lilla stan till landet där allt är möjligt. i augusti så drar vi, fyra brudar, till amerika som farfar så fint säger, och santa monica collage. hur bra som helst!

är väl mest därför jag börjar skriva här, för mitt framtida äventyr. tills dess lär jag väl skriva om min otroligt roliga vardag som städare på parken zoo, världens bästa miljö i alla fall.RSS 2.0