TRETTIONDE NOVEMBER

sista dagen på denna månad. och fredag. så. skönt. har intagit nån slags matkoma i min stol på jobbet. så trött just nu. davids klocka ringde 04.45 imorse. skjutsade ut de till arlanda i snöovädret. jag är glad att jag hittade tillbaka. och fick krypa ner nån timma till. nu är de snart helg i alla fall!


GREATEST LOVE OF THEM ALL

igår när jag slutade och gav mig ut i snöovädret så väntade ingen mindre än min finaste D utanför. vi tog en promenad till en kinarestaurang där vi åt god mat. sedan fick jag min present i förskott eftersom mannen begav sig till belgien tidigt imorse (för tidigt). 12 december är de vår tur att flyga - för då ska vi till london! har alltid velat åka dit. speciellt under julen. världens bästa kille! ska bli så himla mysigt och kul!


WINTER

lyckan när jag vaknade upp till detta imorse. hade förberett paraplyt så som de regnade här igår - men de behövdes inte. istället detta ljusa fina landskap. lyrisk. jag vet. nån mer än jag som längtar till lördag och julkalendern? haha.


WEDNESDAY MORNING

mysigaste stunden på dagen. en kopp te, tända ljus och nyhetsmorgon - nu kör vi onsdag.


MAKE UP

no 1 i min sminkväska - cover all mix från make up store

OUR RIGHTS OUR WRONGS

ibland får jag sådana städryck att jag inte riktigt orkar med mig själv. men de är ju så värt efter. slängde ihop pasta och tonfiskröra till middag när jag kom hem efter jobbet. budgetmiddag kan man minst säga. men de är så sjukt gott. vi överåt oss på de i LA ett tag. men vi kan säga att de blir lite av en nostalgimiddag istället. de klingar bättre. har hunnit prata med D och skypat med min syster. jag kan även konstatera att jag under ett dygn säkert pratar i telefon minst hälften av tiden. i alla fall så är hon snart hemma igen. som jag längtar. sedan kom då detta rycket. plocka undan, damma, dammsuga, bädda rent. ni som undrar hur de är möjligt att stöka ner ett rum på cirka åtta-nio kvadrat? inga problem. desto svårare att ta sig fram. men de går. helt klart. nu har jag tänt några ljus och satt på 101 dalmatiner. hur längesen man såg den filmen? och när jag ändå är i gång och delar med mig. så ja. jag har världens i särklass mest töntiga filmsmak. älskar allt som har med astridlindgren/disney/sagor att göra. så är de bara. 
 

12.12

sjuk julpepp på jobbet just nu. musik, tomtar och pynt överallt. igår drog vi igång vår grymma julkampanj. blir sugen själv. på riktigt. vi säljer nu den nyaste iPaden - de kliar lite i min apple ådra. annars så har jag dragit på mig årets förkylning. försöker hålla humöret uppe. känns faktiskt lite bättre. men jag tycker synd om alla kunder som får mitt snörvlande rätt i örat. nu har jag njutit av dagens första kaffe. lär bli fler. nu - back to work!


NOVEMBER TWENTYSIX

slog mig i lördags att de är ynka en månad kvar till julafton och en vecka kvar till födelsedagsfirande för mig och syrran. december månad bjuder på många roligheter.

helgen har varit grym. jag och david åkte till hans kusin i m-fred i fredagskväll där de bjöds på trerätters, tp, och bebismys. de har en sexmånaders wilma som charmar omkull vem som helst. en mysig och helt perfekt början av helgen. i lördags mötte jag upp adina, jen och karin på håpes för en god middag och massor av prat. så himla kul att ses igen! resten av helgen har varit lugn, gårdagen spenderades i soffan med mitt hjärta och häng med våra bästa familjer.


FRIDAY IT IS

sitter i morgonrock och njuter av denna fredag. har så ont i fötterna just nu. men herregud. det var de värt. friends arena var magisk. utan att överdriva. vilken jävla (ursäkta) arena. fick gåshud bara av att se den. men att vara där. mitt i. framför ett av världens just nu mäktigaste band. de är. så. bra. förstå att vara så svettig och ändå ha gåshud rakt igenom konserten? och axwells skånska fick i alla fall mig och emelie på fall. bra kväll - helt klart.

ONE LAST TOUR

  
 
 

ONE ANTIDOTE TONIGHT

idag är en fantastisk dag! imorgon är jag ledig vilket innebär helg om ungefär fyra timmar. och ikväll väntar swedish house mafia på friends arena med ett härligt gäng brudar. och så har jag varit och kramat om amanda på andra sidan våningen. bra dag - yes indeed!


SURROUNDINGS THAT INSPIRE


NOVEMBER TWENTYFIRST

alltså. vad händer med tiden? kan inte förstå att de här året snart är slut. förra året vid samma tidpunkt befann vi oss på andra sidan jorden - och smed överraskningsplan inför julen. och nu är vi snart där igen. nu gör de mig bara mer än lycklig då jag älskar julen. men när man tänker efter så går allt så himla fort. efter en organisationsändring på jobbet så fick vi igår flytta runt lite på vår våning. jag har hamnat vid en fönsterplats och imorse när jag satte mig vid mitt skrivbord såg jag både en och annan julgran och julbelysning i området framför mig - lycklig!

annars då - livet är en berg och dalbana. utan dess like. men för en tid framåt är de mycket roligt som händer!


ALLT ELLER INGET

har haft en underbar helg i skåne. jag och wilma njöt av årets första lussebulle (garanterat inte den sista) och kollade på lotta på bråkmakargatan på vägen ner. sedan har vi ätit god mat, fikat, (är fortfarande mätt - tack farmor:) och bara umgåtts! och så har jag sett mitt livs första musikal - allt eller inget. och vilken musikal sen. inte alls som jag tänkt mig. den var sjukt rolig. blandade sketcher och sång på ett sätt som var riktigt upplyftande. och trots den arma (äldre) publiken (jag drog nog ner medelåldern typ 30 år) så var de grym stämning. kan ha att göra med att hela showen handlade om ett par män som skulle strippa. de uppskattades av alla. haha. den är tydligen baserad på en film. kan vara värt att kolla upp!


ON MY WAY

är i detta nu påväg till gävle. det går fort i svängarna just nu må jag säga! men ingen är gladare än jag. behöver en kram från världens finaste kille just nu. och så väntar ett spännande möte!


LÅNGHELG

nu tar jag långhelg och styr kosan mot eskilstuna. hemma väntar mamma med färskt bröd och te framför greys - ska bli så himla mysigt! imorgon tar jag mina småsyskon under vingarna och drar söderut. vi ska ner till skåne och krama om släkten. skönt och vara ledig? jaaaa!


WE'RE FINALLY FINDING OUR VOICES

har knaprat pepparkakor och druckit en kopp te framför senaste avsnittet av project runway sverige. tänt lite ljus och bara myst. är så himla trött just nu. så trött så att ta sig till badrummet och borsta tänderna känns som en mils gångväg. varför känns alltid soffan eller sängen extra skön just i dessa moment? imorgon är sista arbetsdagen för denna vecka. sedan tar jag långhelg. vilket jag ser otroligt mycket fram emot. tors-sön. och jag ska njuta som bara den. imorgon kväll beger jag mig till tuna och efter de blir de en liten roadtrip med mina älskade syskon. nu ska jag krypa till badrummet. godnatt.

DET LILLA EXTRA

tänk vad lite glädje och hjälpsamhet kan göra. detta fick jag idag av en glad och nöjd kund. det värmer!

SJÄTTE NOVEMBER

god kväll. helt sjukt vad en dag kan vända ibland. har känt mig sliten, trött och allmänt hänging hela dagen. jobbet har gått bra men ibland hänger man bara inte riktigt med. så kom jag hem, svirade om, och tränade, fastän det kändes sådär motigt. och nu då. nu känner jag mig (sjukt trött såklart men) full av energi och glädje. stämmer nog ganska väl de där med att endorfiner frigörs när man tränar. nu ska jag laga till lite parma/ost-tortellini och kolla på halv åtta hos mig!

STOLT SOM TUPPEN

ursäkta frånvaron. behövt göra och tänka på lite andra saker. har varit en hel del glädje också - veckans höjdpunkt - gefle klarade det allsvenska kontraktet! nu blir de välförtjänt semester för herren. sen laddar vi om för allsvenskan 2013.

THE TWO THINGS THAT SAYS IT ALL


KAFFEREPET

är ett mysigt fik med lite gammaldags känsla som ligger mitt i stan. där lyxade vi till det med goda bakverk igår mitt i vår shoppingrunda. vi strosade runt i butiker ända tills mörkret slog in. en hel-mysig dag som jag och tjejerna avslutade hemma i soffan med hämtmat och lite godsaker. 
 
fredag i all ära och jag är faktiskt på väg i säng. är helt slut. känner mig inte helt hundra. mina grannar har galen fest här över mig. klandrar dom inte. hade väl egentligen velat varit på en annan mer fartfylld plats just nu. men jobbar man imorgon så får man vara klok. ska försöka att inte vara den bittra grannen som klagar på för hög musik. men är man trött och vill ha lugn och ro så finns det en chans att jag faktiskt blir den. haha. glad helg på er.

NOVEMBER IT IS

första november och min lediga dag. gosat rejält under mitt duntäcke framför nyhetsmorgon och berg flyttar in, med frukost och tända ljus. älskar den här årstiden. nu är jag påväg in till stan. min fina lillasyster, kusin rebecka och evelina är på väg hit - kan inte bli så mycket bättre!


RSS 2.0