L.A

biljetterna har kommit. 45 dagar kvar. börjar kännas overkligt, snart är vi där.

music is the melody


make it or break it

älskar vädret, hoppas de kan förbli såhär ett tag nu. idag har det varit jobb på schemat, hann även med ett besök hos mormor som fyller år. nu ska jag och wilma göra egna hamburgare. senare - sommar med ernst, ett måste. och den nya serien the killing, med joel kinnaman. kan inte bli bättre.

imorgon blir det storstaden med cali-brudarna. ska bli supeeerb!

låt oss gå i eld




awesome

fick hem mitt I-20 idag!! alltså, det sista som jag väntade på för att få åka till ambassaden. så skönt, nu är det bara det kvar, sen är allting klart.

nu ska jag hämta upp ida och frida, köpa lite grillbehör och sen ge oss ut på sjön. hur bra som helst.

sunshine

idag har jag hunnit med att ligga ute i solen, typ första gången på hela sommaren. helt sjukt, det är snart första juli. hur som haver så var det väldigt skönt. resten av kvällen består av lite grillmys här hemma med frida, sedan ska vi träffa resten av tjejerna och fixa med boende i göteborg inför way out.

me and my guitar and my rambling band

gårdagen turned out bra den med så att säga. vi började kvällen hemma hos födelsedagsbarnet emelie för att sedan dra oss till stan för lite vin på grappa. efter stängning blev det en fin efterpärla hos forsells harry med hallonshots och gitarr. mycket trevligt.

what the fuck?


give me everything tonight

hade en underbar midsommardag/kväll/natt! Festligheterna började hos frida med alla tjejerna, god mat och dryck och sveriges i särklass snyggaste midsommarstång kan jag lova. Bilder kommer senare. Idag mår jag som jag förtjänar, dagen har spenderats mestadels i sängen och soffan. Kvällens planer är lite osäkra, men givet är i alla fall att jag ska träffa emelie som blir hela tjugo år idag!

evelina lyktberg

gratulationer på din 21års dag puss

do you remember?

uppe med tuppen som vanligt. jordgubbar och mjölk till frukost, kan inte bli bättre. nu väntar sex timmar på jobbet sedan är det helg!


!!

fixat festivalpass och tåg till way out west 11-13/8!

embassy of the united states

har äntligen fixat det sista vad gäller visumet och fått en tid bokad på ambassaden. känns hur skönt som helst! match ikväll mot hällby, årby ip, 19.00. nu - powernap.

you got that something


heaven is inside


en ny favorit.

if you feel it, let i happen

vaknade till en liten tjej utanför fönstret som sjöng så det stod härliga till. mer sång åt folket. nu - jobb.

hjärtat pumpar utav nitroglycerin


way out west

jag och mina brudar funderar på att dra till way out west i augusti. skulle vara hur grymt som helst. främst för att min favorit alla kategorier, robyn, spelar. även kanye west och prince. hur bra?


turn the music up

dagen har bestått av en hel del USA-fix. köpte mig äntligen en egen resväska, en stor och fin. har två punkter kvar på visum listan att pricka av innan jag kan boka tid på ambassaden, förhoppningsvis löser det sig imorgon. då får min kära kilroy-kontakt agera superhjälte och rädda mig. vill att allt ska vara klart. nu.

på fredag är det midsommar. redan känner jag? det är väl tidernas klyscha att säga att tiden går fort. men den gör ju verkligen det. snart är det som sagt midsommar, sedan vecka tjugonio då jag slutar jobba, sedan är det augusti och förhoppningsvis way out west, sedan är det sextonde augusti, och då åker vi. galet. mycket som ska hinnas med. hoppas på en super sommar med alla mina bästa tjejer och killar. vilket jag inte tvivlar ett dugg på!

we might not get tomorrow


finally friday

drar till frida och myser, imorgon väntar en resa till göteborg för match med alla fina united tjejer, pepp på den.

äntligen

har jag valt alla kurser! känns så himla bra. det blev en i engelska, reading and writing, och en kurs i gitarr. awesome.

eight weeks left



två månader kvar tills vi åker!

femtonde juni

efter jobbet mötte jag upp evelina och sanna för lunch, mycket trevligt. lagom tills jag skulle cykla hem hade det fina vädret slagit om till spöregn, mindre trevligt.

fick ett mejl av skolan där de stod att jag inte gjort en online orientation på hemsidan som jag var tvungen att göra för att få de välja de sista kurserna. den skulle bara ta en och en halv timme att göra. oskönt. får sätta mig med de när jag kommer hem, nu, match mot hällby.


sweet dreams

hoppas ni sover gott, själv cyklar jag till jobbet en sån härlig morgon som denna. peace


fixar



en sväng till syster nu, sen ska jag införskaffa mig en resväska, hur ska jag få plats med mitt liv i EN väska?
hoppas även att mina provresultat kommer idag så att jag kan välja resterande kurser!

somliga går i trasiga skor

har varit och fått pedikyr på spakällan, var hur skönt som helst, med fina fötter till sommaren. rekommenderas!

sextiotre dagar kvar

idag ska jag fixa en del med skolan, bara visumet kvar att fixa nu, sen är allt klart!

helgen var bra, jobb båda dagarna dock men ledig nu i två dar så det är skönt. lördagen bjöd på bra väder och glada människor.


glory days

drar mig mot stan för att se alla glada studenter!

man måste dö några gånger innan man kan leva

ibland är livet bra orättvist.

aldrig ska jag glömma dig

vinst mot åker med 2-1, så skönt. drar mig mot frida för lite måndagsmys!

satan i gatan

71 dagar kvar tills vi åker! jag längtar som bara den. 16 augusti lyfter planet och 29 augusti börjar skolan. blandande känslor, mest positiva, kommer bli svårt att lämna allt här hemma, tror dock på ett grymt år.

those dancing days


something new

hade en bra dag igår, käkade lunch med min syster, klippte mig (!), och spenderade kvällen i evelinas nya finaste lägenhet jag sett med henne och frida. super mysigt.

ska strax bege mig mot årby för match mot tölö. kvällens happenings är hos fröken hammarsten, ser fram emot det!


i'm going to miss you


learning how to let go

haft en härlig eftermiddag i sundbyholm, jag och brudarna kollade in rekarnes bal, de var riktigt fina allihop. sedan drog vi oss ner mot hamnen där vi njöt av solen. mysfaktor.

imorgon är jag äntligen ledig, får se vad dagen erbjuder. känner att det kommer att blir en bra dag!

indestructible


jag är lucy in the sky, jag är högt över molnen

jag har valt mina första kurser! principals of marketing och the reggie approach, den första är inom business och den andra är inom early childhood education.

RSS 2.0