TRETTIOFÖRSTA OKTOBER

godmorgon. jag är helt slut. helgen var riktigt lyckad. escape from wonderland var hur bra som helst! angelo och benassi levererade. kvällen slutade med en stulen pikachu, en blåtira och ett skelett på vift. slänger upp lite bilder sen. idag är jag glad att jag är ledig.

UNIVERSAL STUDIOS


TJUGONIONDE OKTOBER

vi åkte alltså till universal studios igår för horror night. jag har aldrig i hela mitt liv varit så rädd förut. det var det sjukaste jag varit med om. mördarclowner med motorsågar sprang runt och skrämde vettet ur alla. det var galet. idag har jag träningsvärk i magen för att jag var så jävla rädd. det var en upplevelse kan jag säga. det var ganska häftigt i efterhand. nu håller vi på och fixar i ordning oss för att snart bege oss till san bernardino!

HAPPINESS


OH YEAH YO YO YO. jag hittade mitt favoritgodis. häxvrål och kritor. vilket är lika med lycka. ville köpa massor men det var rätt dyrt. lär återvända dit i alla fall. marabour fick såklart följa med och digistive. och i veckan fick jag turkisk peppar och lite annat smått och gott från bästa familjen. så nu kan jag vara nöjd ett tag!

TJUGOÅTTONDE OKTOBER

godmorgon! stiger upp tidigt för min educationklass. men vad gör en piggare än att äta frukost till en oerhört fin soluppgång? då gör det inte så mycket att de flesta andra förmodligen ligger och sover. efter lektionen så ska vi besöka den svenska butiken. jag längtar.

DEFINITION OF A HEART?

dessa hjärtan är gjorda av en grupp barn från en reggio skola i santa monica.

THIS WEEKEND

helgen ja. halloween står på schemat. imorgon ska vi förmodligen åka till universal studios. horror night är temat så klart. förmodligen kommer jag flippa ut för jag är så förbannat rädd av mig men det kan bli kul. på lördag så åker vi hela gänget till san bernardino för ett event som heter escape from wonderland. steve angello, afrojack, benny benassi är några av godbitarna som spelar. ska bli fruktansvärt roligt. nu ska jag hoppa i säng. godnatt!

JAG MINNS DET SÅ VÄL VARFÖR KÄRLEKEN BRUNNIT AV OLIKA SKÄL


20.20

torsdag innebär myskväll för mig och wibring. vi har slängt ihop en jättegod kyckling sambal som vi avnjuter framför law and order. emelie och nat var förbi en butik idag som säljer svensk mat och godis (!!!), det fanns tydligen leverpastej där. åh. måste. dit. anyway. imorgon är det fredag. vilket innebär helg. finally!

NOTHING COMPARES TO YOU



DREAMER


TJUGOSJÄTTE OKTOBER

igår kväll åkte döden förbi på en segway när jag och wibring satt och väntade på bussen. han skrämde en tjej som han åkte förbi. det var ganska roligt. idag har vi sol här vilket är himla skönt. känns som en härlig vårdag. tänk vad glad man kan bli av lite solsken.

PLEASE TELL ME WHAT THERE IS TO COMPLAIN ABOUT

sista midterm avklarat! känns så himla bra. nu ska jag iväg och spela gitarr och sedan väntar det tacos på mig här hemma. uhja.

TJUGOFJÄRDE OKTOBER

amanda konstaterade så vist att det idag är exakt två månader kvar till julafton. åh. jag längtar lite smått. dagen har bestått av plugg. sista midterm imorgon. jag längtar till den dagen är över. amanda fick paket idag. tror att jag dog en smula. jag längtar tills mitt kommer. vill. ha. lakrits. nu. nu kom hon med en varm kopp oboy med grädde. jag har världens bästa roomies. bara att konstatera. nu slänger vi böckerna åt fanders, gosar ner oss i soffan och kollar på eva och adam!

I GET LOST IN THE BEAUTY OF EVERYTHING I SEE

måndag är lika med min lediga dag. vaknade som vanligt av att dom små söta rara gubbarna här utanför massmördar vår gräsmatta. ungefär vad det låter som. det fick mig i alla fall att gå upp vilket var lika bra. drog på mig träningskläderna och sprang ner till venice. det slog mig hur jävla (ursäkta) vackert det är här. stod ett tag och bara kollade omkring mig. havet, människorna, den långa fina stranden. en perfekt start på dagen. nu ska jag ta tag i mig själv och sätta igång med plugget!

WE FOUND LOVE IN A HOPELESS PLACE


21.49

avslutar en dag med mycket plugg framför en film med skorpor, te och annat gott. härnäst väntar en fullspäckad vecka med en förhoppningsvis härlig helg!

BACK TO BLACK


PEPPARKAKOR OCH RENAR

haft en myskväll bara vi tjejer. kollade på jägarna, jag har inte sett den och den var faktiskt riktigt bra. blir nog tvåan imorgon skulle jag tro. kunde inte hålla mig längre så ikväll fick jag äntligen öppna pepparkaksburken. ingen blev nog gladare än jag. eller. delad plats mellan mig och amanda skulle jag tro. som vi längtat. nu ska jag krypa ner i sängen.

WALKING ON A DREAM


TJUGOANDRA OKTOBER

mulet här idag. jag tog en lång promenad längs med hela marinan. riktigt skönt att bara gå och filosofera. sen är jag en båtjunkie. jag älskar att kolla på båtar. riktigt bra lördagsfördriv. det fick mig att längta efter skärgården. det ser ut att bli en lugn kväll i bubbelpoolen. riktigt mysigt när det är lite halvdåligt väder faktiskt.

FJÄDERFÄ


JAG BLIR ALDRIG DENSAMMA

vi såg hur många lingon finns det i världen. en väldigt frustrerande men fin film. jag har sett dokumentären om när glada-hudik gjorde elvis föreställningen. se den om möjligheten finns. nu ska jag sova. godnatt.

ALL THE RIGHT MOVES

sexi nat, vi är partnes in crime inför halloween. kommer bli så bra.
dagens accessoar. piratplåster på min skada som uppstod igår när jag skärde paprika.
hemmagjord pizza kvällen till ära. den var riktigt god. haft en riktigt bra dag i hollywood. strosat runt och även debuterat på donken vilket är helt sjukt. två cheese fick det bli. mycket gott. nu ska vi krypa ner i soffan och kolla på film.

12.27

var obeskrivligt trött imorse. klockan ringde kvart över sex och jag kände verkligen inte för att gå upp. men nu är klockan halv ett och jag har hunnit med både en lektion och träning. himla bra. nu ska vi fixa i ordning oss och dra in till hollywood, vi ska leta outfits inför nästa helgs bravader!

WE HAVE SO MUCH TO FEEL GOOD ABOUT

kärlek till min fina syster.

AMAZING HOW WE GOT THIS FAR

skypat hela eftermiddagen med frida och stina. hur mysigt som helst. hos dom borta i sydney var det fredag förmiddag. riktigt konstigt det där med tidsskillnaden. i alla fall. det gjorde min dag lite. nu är natasja på väg över och vi ska laga tacos! ska bli så gott. lite sådär vardagsmys.

TJUGONDE OKTOBER

två midterms avklarade. kan inte ens beskriva lättnaden. ett kvar nu bara nästa vecka. halvtid genom höstterminen alltså. helt sjukt. och min reggio kurs är bara tretton veckor så det är bara fem lektioner kvar på den. hur skönt som helst! idag har jag bara en lektion. det är jag väldigt tacksam över just nu.

YOU ARE A


TELL ME WHAT YOU WANT TO HEAR

amanda forsell har gjort min dag med en fruktansvärt god ugnspannkaka. herregud. smakade precis som hemma. ett av glädjeämnena i vår vardag är just mat. som ni kanske märker här. matglada tjejer. skulle behöva plugga just nu men jag känner att motivationen och speciellt koncentrationen försvann någon gång under dagen. tills jag hittar den så njuter jag av att lyssna på musik.

THIS FEELING THAT YOU CAN'T FIGHT

höstigt här idag. första dagen det är någorlunda kallt. jag till och med frös på vägen hem från skolan. nu ska jag och wibring åka till performance and arts center för midterm i gitarren. so long.

FASCINATION


UPDATE

vi köpte nya knivar på IKEA efter att de vi köpte första gången var som att skära med en brödkniv. måste varit de sämsta knivarna jag använt i hela mitt liv. aldrig hört så många svordomar i ett och samma kök. i alla fall. våra nya knivar är så bra. tror jag aldrig förut varit eller sett någon av tjejerna så exalterade över att skära/hacka diverse saker. lite onödigt vetande bara. nu ska vi sätta på en film och bara ha det jättemysigt.

SJUTTONDE OKTOBER

imorse lämnade vår lilla hustomte oss. det känns faktiskt lite tomt. men snart är han tillbaks igen! jag och amanda har spenderat mestadels av dagen tillsammans, vi har besökt lite halloweenbutiker i närheten, och provat utklädnader. riktigt roligt faktiskt. det ska bli kul att se hur halloween här är. redan är massor av hus utspökade med pumpor, spöken och liknande. resten av dagen har jag pluggat. två midterm denna vecka. jag hoppas att den går fort. mandsan slängde ihop en god tonfisk pasta till middag och sedan däckade vi alla i varsitt hörn. jag och mandsan på golvet brevid varandra. en av få fördelar med heltäckningsmatta. nu sitter jag och myser med en kopp te och skorpor. hur bra som helst.

00.16

varma mackor och filmmys fick avsluta en bra helg. vi kollade på edge of darkness med mel gibson. den var faktiskt helt okej. nu ska jag hoppa i säng och ladda för en ny vecka.

WE GOT ALL THESE WORDS CAN'T WASTE THEM ON ANOTHER


HELLO WORLD HOPE YOU'RE LISTENING

jag har världens bästa familj och vänner.

ALL I NEED IS THE AIR I BREATHE AND A PLACE TO REST MY HEAD

godnatt.

GOT THIS FEELING THAT YOU CAN'T FIGHT

jag och wibring har en riktigt myskväll. tända ljus och tacos. hur bra som helst. dagen har varit lugn. inte gjort speciellt mycket allt. bäst av allt. vi har hittat en riktigt bra kanal på vår tv bland alla spansktalande dokusåpor och reklam. nya two and a half men har avverkats och nu kollar vi på CSI:miami. det gillar vi starkt!

GÅRDAGEN


18.17

IKEA var himla trevligt. köttbullarna satt riktigt fint och jag fick till och med avnjuta en äppelpaj. vi fick med oss lite smått och gott hem, bland annat handlade vi på oss lite matvaror inför jul! lax, sill, janssons, och vi köpte massor med pepparkakor. dom kommer definitivt inte att få vänta ända till jul. nu håller vi på och gör i ordning oss. vi ska in till hollywood för ett event som en vän till emelie och natasja känner till. hoppas på en trevlig kväll!

SOMETHING SPECIAL

morning in LA.

I KNOW WHAT'S ON YOUR MIND

godmorgon! fredag och helg. bättre kan det inte bli. dags att gå till bussen och ge sig av till skolan. när jag kommer hem drar vi till IKEA. det är glädje. mina roomies hade tydligen träffat marshall från how i met your mother igår ute i hollywood. det var ju tråkigt. so long.

EN ANDRA CHANS

jag och wibring har haft en riktigt mysig kväll, lagat chili con carne och spelat gitarr. lektion tidigt imorgon som vanligt så jag ska strax lägga mig. först tänkte jag titta på ett avsnitt av en andra chans som går på svt. det är en dokumentär där man får följa fyra unga människor som alla har drabbats av en olycka. den är verkligen gripande och svår att se men det berör på ett sätt som är svårt att förklara. ni borde se den.

trettonde oktober

börjar dagen såhär. helt okej. det är fruktansvärt vamt i LA idag. om jag ens får säga så. vet att frosten har kommit hemma. men ändå. det är typ 40 grader och då överdriver jag inte. ska strax bege oss till skolan, jag, ems och amanda. marknadsföring är enda lektionen jag har idag. så himla skönt.

16.41

min eftermiddag har spenderats här
santa monica corsair
rena sommarvärmen! hur skönt som helst. nu ska jag bege mig till bundy campus.

reminding you


10.42

en lång dag väntar. men solen skiner här och det ska bli upp emot 30 grader. det gillar jag skarpt. nu ska jag och min fina cykel bege oss till skolan.

-


"LIFE IS TO DAMN SHORT AND YOU CAN'T WASTE A MINUTE OF IT"

jag har så satans ont i mina fingrar just nu. tre timmar av gitarrspel sätter sina spår. men nästa vecka är det midterm så ingen vila här inte. nu har jag precis njutit av en kopp te och ska lägga mig. är trött. har fruktansvärt mycket att göra denna vecka. vilket är ganska tråkigt. men ett stort plus är att jag är halvvägs nu. och ett annat stort plus är att IKEA väntar på fredag. jag längtar så mycket. lakritsfiskar ska jag köpa. det är i princip ända anledningen till att jag vill dit. och för att äta köttbullar så klart. och för att det är svenskt. jo jag vill nog dit ganska mycket. snart är det fredag. det var sova jag skulle göra ja. godnatt!

12.07

denna tisdags förmiddag förgylls med sverige-holland. kan ju inte bli bättre. vilket mål källström gör. dör lite. bäst att dom vinner nu. vi hinner nog med andra halvlek innan vi ska bege oss till skolan. marknadsföring står på schemat.

see the world in green and blue


WHAT YOU DON'T KNOW YOU CAN FEEL SOMEHOW


SOME WORDS ARE JUST UNSPOKEN

idag har jag hemlängtan. oftast så försvinner den känslan bland allt annat. man har liksom inte tid att tänka så mycket. men så ibland smyger den fram. idag är en sådan dag. men det är också en bra dag. för om exakt tre månader idag så åker vi hem och hälsar på. dagarna går så fort här ändå. vi har snart varit här i två månader redan. så är det. det är bra att längta.

01.13

natasja bjöd på en riktigt god squasch och chili pasta, den lär återkomma. resten av kvällen har spenderats här hemma framför friends with benefit. den var himla bra. nu ska jag sova. hoppas ni har en bra måndag. godnatt.

.


last night

mustasch-fest

15.58

hade en trevlig kväll igår. sådär lagom. idag är jag väldigt trött men jag är ledig imorgon så jag har en skön dag att se fram emot. sitter just nu med typ tio olika böcker och gräver ner mig i plugg. midterms börjar närma sig. ett stort plus i kanten är att jag endast har sju lektioner kvar (!) av Reggio kursen. hur skönt som helst. ikväll ska vi hem till natasja och johanna och äta söndagsmiddag. så var denna helg slut.

SAME SONG TO A DIFFERENT BEAT

mycket kärlek från LA. nu drar vi till hollywoooooood.

only yesterday was the time of our life

har precis ätit en god frukost. så skönt när man kan sitta länge. blev havregrynsgröt, som jag längtat. och jag och wibring hittade äppelmos igår. hur bra som helst. dagen är oplanerad än så länge. blir lite träning och plugg på dagen i alla fall. nu ska jag bege mig ner till gymmet. so long.

20.26

bjuder på en fin sommarbild så här till helgen. nu blir det fredagsmys för hela slanten, egna hamburgare och top model!

friday i'm in love


06.37

godmorgon. fredag! så skönt. dags att bege sig till skolan sedan är det helg.

let's go back to the start


FUCK

ursäkta ordvalet. men jag har tappat min käraste ägodel. ett armband jag fick när jag döptes. jag vill gråta. fan. fan. fan. vad pissigt en sådan grej kan vara. det kan finnas i princip var som helst i denna stad. det är sämst.

BLUE STONE


NOBODY SAID LIFE WOULD BE EASY THEY JUST PROMISED IT WOULD BE WORTH IT

solen skiner idag. underbart. igår kväll hade vi en fieldtrip med reggio emilia klassen. vi var till en av våra lärares egna skolor som ligger vid venice boulevard. den var jättefin. det var omgjort från två vanliga hus till en fin och mysig men väldigt liten förskola. nu har jag precis ätit frukost och ska sätta i gång och plugga. prov imorgon. har bara marknadsföring idag och den börjar inte föräns 2.15. så nu ska jag dyka ner i böckerna.

THE HARDEST PART ABOUT ACCEPTING THE SAYING "EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON" IS WAITING FOR THAT REASON TO COME ALONG."

så sant. nu ska jag få mig lite sömn. godnatt.

11.08

idag är det riktigt höst väder här borta. det har regnat sedan jag vaknade och det verkar inte vilja sluta. trist men mysigt på samma gång. jag gillar hösten. har precis pratat med min fina familj. evelina var på besök för middag så vi har skypat allihopa. världens bästa start på denna dag. nu ska jag göra mig i ordning och bege mig till skolan. idag är jag glad att jag tog med mig mitt paraply!

COLOR ME

har fått dille på dessa tuffa naglar. kanske vore något.

AND AT ONE POINT YOU JUST KNOW

sitter och knaprar i mig lite nudelwook. besöket i förmiddags gick hur bra som helst. lärarna var väldigt trevliga och det var intressant att observera hur vissa saker går till. barnen var mellan 3-5 så det var högt tempo hela tiden. jag hade fått lite olika infallsvinkar, till exempel vilka teorier som skolan använder sig av i sin utbildning och lite annat. nu ska jag iväg och plinka på min gitarr.

fjärde oktober

godmorgon! dags för mig att bege mig till the growing place i santa monica. är lite nervös. men det går nog bra. håll tummarna för mig.

YOU COMPLETE ME


19.27

jag såg en kolibri idag. kan ni förstå? jag blev helt lyrisk. hur coolt är inte det? den var verkligen pytteliten och väldigt söt. tänk vad glad man kan bli över en sådan liten sak. förutom min fina upplevelse har dagen har bestått av poolhäng och träning och nu har jag precis njutit av en väldigt god pasta carbonara.

hometown glory

en ny tattoo är på G

I AIN'T LOST JUST WANDERING

jag älskar att de har fått för sig att klippa gräset här utanför varje måndag morgon. när jag är ledig. men det får ju upp mig ur sängen i alla fall. har precis ätit en god frukost, solen skiner. skönt med måndag, ska bli en spännade vecka. imorgon och på onsdag ska jag besöka två skolor. så idag blir det en del förberedelser.

YOU'RE MY RIVER RUNNING HIGH

hela dagen spenderades i venice. vädret har varit toppen, solade lite och strosade runt på strandpromenaden. avslutade dagen med att äta på the terrace, mysig resturang och en riktigt god burgare. nu ska jag göra mig en kopp te och sätta i gång med plugget.

andra oktober

det har redan hunnit bli oktober. helt galet. har precis ätit en supergod frukost med massor av frukt. solen skiner här och jag tror vi ska bege oss ner en sväng till venice beach, det är super mysigt där. så himla avslappnad och härlig atmosfär. låter som en bra söndag. plugget tar vi ikväll. så får det bli.

I THINK I'M A LITTLE BIT IN LOVE WITH YOU

började dagen med lite poolhäng
tog en tripp till venice
venice beach
jag och amanda klippte oss på floyd's barbershop

nu har tjejerna kommit hit, vi ska bege oss ner mot poolen för en grillkväll!

00.34

haft en lugn och skön kväll med massa brudar här hemma. kollat på tummelisa och landet för längesedan. tror vi är inne i en nostalgisk period här borta. pratar massa barnminnen och bölar till disneyfilmer. vi har även bränt av ett gäng top model avsnitt. älskar att de visar alla nya säsonger här. nu ska jag hoppa i säng. imorgon blir det en lång sovmorgon. ha en bra lördag! godnatt.

"MAN SKA ALDRIG ÖNSKA NÅGOT ANNAT ÄN DEN MAN ÄR"

fredagsmys
vår middagsgäst - skål älskling
såhär fin är vår himmel ikväll

update

emelie har tjatat i flera veckor om någon himla disneyfilm som hon var/är galen i. igår hittade hon den. ducktales the movie. så den rullar här hemma nu. tror aldrig jag sett henne så exalterad förut över en film. så nu har jag tre roomies fastklistrade framför televisionen. just det. jag fick ett glädjande samtal nyss. ska på min första site observation nästa vecka på en reggio emilia skola. ska bli riktigt roligt. tror även att jag tar plats i soffan nu. kan ju inte banga på kalle anka.

it's a possibility

tog en välbehövlig powernap när jag kom hem från skolan. nu sitter jag och gör klart lite plugg. skönt att få sånt ur vägen innan helgen. ikväll blir det nog bara en myskväll här. vi ska göra flygande jacob! det har regnat lite idag också. inte bara små dugg utan riktigt regn. jag och amanda stod ute på balkongen och njöt. det är så mysigt med regn. luktar sådär gott precis efter.

RSS 2.0