LET'S TAKE THIS TIME


13.01

äntligen fredag. en riktig höstfredag men det gör inte mig något. mysiga höstkvällar är en favorit. tippar på att de blir en sån ikväll. lunch nu på jobbet, idag blev det fiskgratäng med sparris och kräftor. så gott! dags att sätta igång igen. slutar halv sex. då är det helg!


TORSDAG

kan ju säga att jag efter denna vecka numer kan klassa mig som kaffedrickare. jag hjärta kaffemaskinen ungefär. det har varit en bra dag på jobbet! mötte upp amanda efter och drog oss till södertrakten. vi har spelkväll, jag, frau, jessica och ems. fruktansvärt mysigt. och nu står frugan och gör kantarellmackor till oss. vardagslyx!!


MAKE THE BEST OF IT

måste bara tipsa om denna enkla men sjukt goda kombination. perfekt alla dar i veckan. kidneybönor, rödlök, färska champinjoner, avokado, mozzarella/fetaost, knaperstekt bacon och en klick keso! kryddning efter vad man gillar. timjan funkar finfint.

GRÖNAN&LARS


20.57

onsdag och tredje dagen på jobbet. det är helt sjukt. det känns som att jag varit där mycket längre redan. huvudet går på högvarv och vi i princip korvstoppas med information. men. det är riktigt roligt! jag har redan lärt mig så himla mycket. vi är en grupp på 24 personer som nu är skeppet på tres kundservice. ett riktigt bra gäng! vilket känns väldigt skönt. igår fick vi våra platser på träningskeppet, som är där vi kommer befinna oss under vår utbildning. igår var det dags för första samtalet. galet nervös kan jag säga. men det gick så jävla (ursäkta) bra att jag fick ett sälj. direkt. bara sådär. glädje! så nu är alla peppade på mer samtal. det är klurigt men väldigt roligt och givande. sen så får vi se hur allt utvecklar sig. hänt så himla mycket det senaste dagarna. men jag vet att de kommande månaderna kommer att bli fantastiska. även utanför jobbet. det ser jag fram emot.
 
nu sitter jag helt slut på syrrans rum. har haft ett långt och mysigt samtal med mannen i norr. kikar lite på robinson, ungefär den nivån jag är på, haha. har köpt hem lite nötter som jag ska knapra på och sen slumra till en film. skönt!

HELGENS KRÄFTIS


TISDAG

andra dagen igång! känns riktigt bra. berättar lite mer sen. nu en kaffe sen kör vi igen.


OFF TO WORK


YOUNG WILD AND FREE

halva LA-family har lämnat svea. blandade känslor. åh vad jag tycker om er ♥

GREAT MINDS THINK ALIKE

haft en fin helg på många sätt och vis. jag och evelina tog en sväng till erikslund och ikea igår. blev lite nödvändigheter, ljus, ljuslyktor och lite annat inför flytten nästa vecka. på eftermiddagen så tog jag mig hem till frida där hon pyntat så fint i trädgården inför vår kräftskiva. vi dukade upp med kräftor, räkor, bröd och massor av annat gott. en perfekt tillställning. det var nog den sista kvällen för de här året som spenderades under bar himmel.
 
vaknade oförskämt pigg imorse. åt en lång och mysig frukost tillsammans med familjen. dagen har varit relativt lugn. handlat och packat lite inför kommande veckan. åt söndagsmiddag, hemlagade köttbullar, innan jag mötte upp frugan på tågstationen för färd mot huvudstaden. lyckan i att säga - vi ses på jobbet imorgon! pirr. nu ligger jag nerbäddad här i min systers rum. på fridhemsplan. snart mitt hem. det känns. jag vet inte riktigt vad. men det känns. förjävla bra tror jag. spännande och riktigt skönt. jag tror på det här. i helgen får jag mitt rum. längtar. det kommer bli bra. nu ska jag snart släcka ner. klockan står på halvsju. första dagen på nya jobbet väntar!

THIS NIGHT

precis landat i soffan. pappa bjöd på förrätt hemma hos sig innan jag fick en liten glimt av örebro-gävle. sedan bjöd mamma på riktigt fin fredagsmiddag. nu har vi myst ner oss i soffan framför en film - helt perfekt kväll.


12.31

har dragit på mig nån slags förkylning. men det känns rätt oväsentligt en dag som denna. fredag, helg och löning. glad i hjärtat. ska snöra på mig mina favoriter från nike och ta en promenad ner till stan. inhandla lite saker inför imorgon - då vankas det kräftskiva! 

FRIDAY I AM IN LOVE


DAGENS

haft en riktigt bra dag. mötte upp fina fina adina som jag inte träffat sen i april (!) i LA. det blev en lång lunch och mycket prat. sedan bjöd mattias mig på eftermiddagskaffe och jag hann krama om hammar och phille. kvällen har spenderats hemma hos marre med elin och en fruktansvärt god blåbärspaj - hur bra som helst. nu ligger jag tokdäckad i sängen och känner lycka över att inte behöva ställa klockan imorgon. godnatt!


MAKE IT COUNT

nej - filmen var ingen höjdare. och det är så jävla synd när böckerna är så fruktansvärt bra. det blev i alla fall en väldigt mysig kväll. nu ska jag snart iväg på ett ärende med wilma. sedan blir det kvalitetstid med fina vänner hela dagen!


KOPPLAR AV

precis vad jag försöker göra. de är inte lätt när man är van vid ett jäkla tempo. jag behöver typ öva på att ta det lugnt. veckan hittills har varit just det - lugn och skön. försöker göra saker jag mår bra av. ikväll ska jag och D gå på bio. snabba cash. eller blixt pengar som han säger. hört att den inte ska vara så bra. men den måste ju ses!


MORNING


GETTING CLOSER

sista passet på parken avklarades idag. känns riktigt skönt. nu väntar en hel veckas ledighet! kan inte komma mer lägligt. samla ihop mig lite inför näst kommande vecka. då väntar nytt jobb och ny stad. är så himla spänd och nyfiken. och livrädd på samma gång. men lite nervös ska man väl vara. har haft en mysig kväll med evelina. lagat tacos, pratat, lyssnat på musik. ibland är de guld att bara vara. nu blir de satc innan jag hoppas i säng. sovmorgon väntar. fantastiskt.


LÖRDAG

hade en alldeles underbar fredag i stockholm med mina fina syskon. vi gjorde grönan och såg till att få med oss lite choklad hem - aldrig fel! vi avslutade dagen på hard rock café där syrran och hennes kollegor i köket bjöd på sjukt god mat. imorse var det upp tidigt för näst sista dagen på parken. nu har jag precis bjudit mamma på middag här hemma och pluras kök väntar! lördagsmys i all ära.


NOTHING BUT A GOOD DAY


20.45

glädjen att vakna upp bredvid någon man tycker om. sovmorgon, god lunch i solen, häng i gräset vid ån. härlig augustidag. igår var de fotbollskväll, nu - sommar med ernst. såklart. inte helt utan strid men jag tror faktiskt att de uppskattas!


TONIGHT


I WILL BECOME WHAT I DESERVE


LISTEN

igår blev en dag under täcket. så mycket som jag behövde det. kunde äntligen sova ut idag. vaknat till en mysig frukost på altanen och solen som skiner. ibland behöver man stanna upp lite. inte köra över sig själv.

TALKING ABOUT YOU AND ME

spenderat min eftermiddag i soffan. nu har jag precis tagit en lång, varm dusch och jag börjar bli människa igen. de är sjukt att man kan få sån träningsvärk av att bara ha roligt. har haft ett mysigt samtal med fina adina och nu sitter jag med en kopp te framför celebrity rehab. laddar upp inför morgondagens jobb och sista veckan på parken. känns riktigt bra!

ANOTHER POINT OF VIEW


WAY OUT WEST 3.0


WAY OUT WEST 2.0


WAY OUT WEST 1.0


YOUNG FOLKS

har äntligen landat hemma efter en förmiddag på jobbet. det var riktigt tungt att gå upp imorse men totalt värt det för jag har haft en fantastisk helg. svårt att beskriva det med ord. vi har campat hemma hos natasja i deras underbara hus precis vid havet. det har varit en solskenshistoria - bokstavligen talat. slottsskogen levererade makalöst bra musik och härlig festivalkänsla. bon iver i fredags gjorde mig mållös. ben howard i lördags gjorde mig knäsvag. så himla bra. och lördagnatten avslutades med premiären av ingrid där bland annat lykke li, peter, bjorn och john och andrew wyatt bjöd på en grym show. det allra bästa är alla fantastiska människor som jag delat detta med. ni är så bra!

THURSDAY MORNING

vaknat upp till ett soligt göteborg och lyxat till det med mysfrukost på balkongen hemma hos natasja. nu ska vi svira om och bege oss till slottsskogen!


EUFORISK

vinst mot danmark! fyfan vad bra!!!!!


I WILL TELL YOUR STORY

har varit en bra dag på jobbet men nu ser jag fram emot en ledig långhelg. hemma hos paps har det bjudits på potatisgratäng, kött och bea, kunde inte blivit bättre. nu har jag parkerat i soffan framför kvartsfinalen mellan sverige-danmark! frugan och carro är förhoppningsvis på G mot stan för att hämta upp mig och ems innan vi drar västerut!


MORGONKVISTEN

morgonpasset i öronen, sol och lite kärlek - bra start på dagen.


CAN'T GET MUCH BETTER


TISDAG

klockan ringde fem imorse för fjärde dagen i rad. det var riktigt kämpigt men dagen har gått fort. efter jobbet bjöd pappa på kaffe och nu ska jag och mamma bege oss hem till evelina - där vankas kräftafton! hur gott?? och imorgon är sista jobbdagen för veckan, på kvällen bär det av till göteborg. pepp!

KEEP ON WALKING

mina favoriter från nike - free run. så himla sköna och en liten färgklick i vardagen. sånt man blir glad av!


DINNER FOR TWO

spenderar min söndagskväll hos frida med god mat och massor av prat.


WEEKEND

jobb-helger är inte det roligaste. en sådan som jag har just nu. men nästa helg vankas det way out west i göteborg så de är bara att bita ihop. lite lättare när man har något att se fram emot. efter jobbet idag tog jag och mamma oss till södertälje fotbollsarena där vi såg syrianska-gefle - vilket också blev mammas allsvenska debut. nu ska jag äntligen sova. godnatt!


RUNNING BACK TO YOU

det var upplagt för en innedag imorse när jag vaknade och himlen öppnade sig. så de blev frukost framför en film med mina småsyskon. blev riktigt fint väder tillslut ändå så jag mötte upp evelina och jonna på stan för en lunch. fick med mig sista boken av sofi fahrman som jag har någon slags hat-kärlek för. men jag bara måste läsa den sista boken också. nu ska jag sätta igång med maten - sol är lika med grillat!


AUGUSTIKVÄLL

gårkvällen blev en härlig sådan. fotboll i kvällssolen och en trevlig kväll på brasseriet. dagen har bestått av långfrukost, sol och häng hos denna fantastiska unga dam. snart väntas grillmys hos paps med hela familjen.


16.27

efter jobbet blev det en välbehövlig power nap i soffan. riktigt skönt. nu spelar sveriges handbollsdamer och lite senare ska jag möta upp stina, karin och ems på vallen och kolla på uniteds match!


IT'S A LION'S ROAR

vad gör en mulen och regnig morgon när man har dessa fantastiska varelser som sällskap?


RSS 2.0