MY MAN


WORK ALL DAY

jag och frugan kilade hem till mig igår efter jobbet för lite piff innan vi drog oss mot st eriksplan. där mötte vi upp ett gäng på en mysig restaurang för tapas och för att fira Johanna som fyller år idag! de var riktigt god mat och en heltrevlig kväll. caliente heter stället för er sugna själar. idag är jag trött. de är söndag. och helst av allt hade jag legat hemma under täcket med en bra film. men de får bli en annan dag. har lunch nu på jobbet med frugan mitt emot. ska inte klaga. men jag hoppas att resten av dagen går fort!


TAPASNIGHT


FRIDAY LIGHTS

passar på att softilera lite på min lunchrast. fredag idag. vilket är väldigt skönt men inte alls lika uppskattat när man ska jobba helg. tog i alla fall min sovmorgon i akt, gick upp och tog en löprunda längs kungsholmen. de var lite kulet men en otroligt skön start på dagen! lyxade till det med frukost framför hollywood fruar. slutar vid åtta ikväll. försöker få nån slags pepp i kroppen som gör att dagen går fortare!


TAKE A MOMENT TO BREATHE

igår efter jobbet bokstavligen sprang jag till tunnelbanan för att hinna med tåget hem till tuna. möttes av min fina mamma hemma i radhuset som gjort te och kvällsfika. idag har jag sovit ut och bara strosat runt hemma i mjukiskläder hela dagen. ätit gott och umgåtts med min underbara familj. de är bra att få sakna varandra ibland. och otroligt mysigt och uppskattat när man ses. och kvällen till ära så vann gefle sin match mot sundsvall! så himla bra. nu ska jag fortsätta att njuta av min kväll.


VANILJBULLE&KAFFELATTE


OF MONSTERS AND MEN

räknar ner mina två sista timmar på jobbet. den här veckan jobbar jag sent och min första helg. kan ju kännas sådär roligt. men de innebär också en ledig onsdag som jag tänker spendera hemma i kära tuna samt en helg tillsammans med frugan här på tre. inte helt fel de heller. det har varit en lugn dag här. har kollat runt på en hel drös med utbildningar. är sjukt sugen på att fortsätta mina studier inom musiken. frågan är bara vad. de finns en hel del roliga kurser. måste bara hitta den rätta!


MONDAY MORNING

måndag och SJ levererar förseningar norr om stockholm. tur i oturen så fick jag hoppa på ett tidigare tåg. tack för godhjärtad personal som ändå har förståelse. även om de nu resulterar i en ståplats i en och en halv timme. sitta kan jag ju göra på jobbet. hann äta frukost med D som följde med mig till stationen. de är en fin höstdag. blå himmel och sol. jag har haft en härlig helg - redo för en ny vecka!


GIRLS NIGHT OUT

hade en jättetrevlig kväll igår. ett himla fint gäng. vi möttes upp på kalles, en mysig restaurang mitt i stan. jag åt färska rödbetor med chèvre, honung och pinjenötter till förrätt - nått av de godaste jag ätit! den var helt perfekt. till huvudrätt delade vi på ett enormt fat med massor av plockmat. sedan avrundade vi kvällen med ett glas på brända bocken.


GAMEDAY

precis kommit hem från strömvallen. tänder ljus här hemma och försöker återfå nån slags värme i kroppen. de är riktigt kallt och blåsigt ute. och som vanligt är jag sjukt dålig på att klä mig rätt. i alla fall. vilken match. jag som är nervös i vanliga fall. gefle tog ledningen i första halvlek och lyckades hålla undan! så himla viktig vinst! var riktigt pirrigt de sista minuterna. men de gjorde en bra match och är väl värda tre poäng. och jag är glad att D kommer komma hem med ett leende på läpparna!


SÖNDAGSMYS


THERE ARE PEOPLE ON THE STREET

en riktig höst dag här idag. regnet har smattrat på fönstren hela natten och verkar fortsätta så. trotsade regnet och tog en promenad in till stan där jag strosat runt i lite butiker. fick med mig två mysiga tröjor hem. perfekt nu när de börjar bli kallt. och så fixade jag en liten present till ida som vi ska fira ikväll. vi ska ut och käka tillsammans ett gäng tjejer. ska bli riktigt roligt! nu har jag tänt lite ljus och D kom precis hem från sin träning. ska gå och pussa lite på honom.

CHOCOLATE


ON THE ROAD

fredagskväll och en bra bok på väg till Gävle - så himla skönt!


NEW YORK


POWERDAY

hade en såhär härlig morgon promenad till jobbet - sista timmarna nu innan helg!


COZY NIGHT

kvällen har spenderats hemma hos amanda och jessica där jag blev bjuden på pastapesto med bacon och parmesan och varma hallon med glass till efterrätt. fruktansvärt lyxigt att traska hem till sådär efter en hel dag på jobbet. vi kollade på alla olika matprogram som kvällen bjöd på och spelade quizkampen mot varann (ladda ner - sjukt kul!). nu ska jag försöka sova. kommer att bli en galen dag på jobbet imorgon!
 

IPHONE 5

från och med nu kan ni ringa in och förbeställa iPhone 5 - hör av er 0735438873, [email protected] eller gå in på tre.se!


TORSDAG

vilket innebär fredag imorgon! veckorna går så sjukt snabbt. riktigt skönt. gick upp i tid idag drog på mig träningskläderna och begav mig ut i solen till gymmet. sjukt bra start på dagen. har köpt mig en kaffe nu och sitter uppe på åttan och äter frukost i lugn och ro innan jag börjar. vetskapen om att de snart är helg gör mig lycklig.


FOR THE LOVE OF IT ALL

min fina syster väckte mig med frukost på sängen framför nyhetsmorgon. hur mysigt som helst. nu har jag precis varit och släppt av henne vid arlanda express, mot LA, hennes fästman och tre förhoppningsvis/utan tvekan fantastiska månader. känns overkligt att tiden går så fort. nyss var vi där. nu ska jag hem och gosa ner mig i sängen en stund innan de är dags för jobb!


TACOTUESDAY

lyckan när de serveras tacos i lunchrestaurangen! min lilla matlåda som jag var så duktig och tog med fick ge vika. med all rätta. nu är jag mätt och belåten och njuter av de sista minuterna av min lunch. sen är de back on track!


READY FOR FALL


TELL ME WHERE IT'S ALL GONE

första dagen i mitt nya team avklarad. denna vecka jobbar jag 10-18.45. så lite sovmorgon hinner jag med. det har varit full kastrull hela dagen. och lite nervöst att slängas ut där påriktigt. men jag gör mitt bästa. och de är faktiskt alltid lika spännande att inte veta vem som kommer att vara på andra sidan luren. efter en fullspäckad dag så bokstavligen sprang jag hem för att hinna kika på davids match. till min stora glädje hittade jag en hyffsad sida där jag kunde streama matchen. tyvärr så blev det förlust. riktigt trist. ännu värre att inte kunna vara nära. just idag kände jag att de var ganska skönt att vara själv här i lägenheten, när jag mitt upp i matlagningen, med datorn på diskbänken, slänger ihop kvällsmiddag och hetsar framför matchen samtidigt. tror att multitasking har blivit lite av min grej. nu ska jag försöka varva ner lite. har köpt ett nytt chai-te som jag tänkte prova. så de blir en varm dusch, tända ljus och en kopp te - mysig måndagskväll.

WITH ME - ALWAYS


FOTBOLLSSÖNDAG

haft en söndag i fotbollens tecken. inte mig emot. sovmorgon med mitt hjärta och frukost i lugn och ro. sedan har jag hunnit med stockholmsderby framför tvn och en promenad ner till strömvallen där D och gänget laddade upp inför morgondagens match! jag stod för kvällens matlagning och bjöd på smarrig tortellini i samråd med evelina. nu sitter på tåget på G mot stockholm igen - haft en underbar helg, nu väntar en ny vecka.


ALL BLACK AND SUNSHINE


I WILL TELL YOUR STORY

hade en väldigt trevlig kväll igår! goda kräftor och mycket skratt. ida och micke som stod för kalaset har en sjukt fin lägenhet precis vid vattnet här i gävle. idag tog vi sovmorgon och åt frukost framför nyhetsmorgon. bästa starten på en dag. sedan har vi strosat runt på stan i det fina vädret. vi har en riktigt fin höstdag här. nu har vi landat i soffan och sappar mellan elitserien och allsvenskan - skön lördag!


KRÄFTIS


WEEKEND

fredag och äntligen helg! idag var sista utbildningsdagen. lite tråkigt för vi har haft tre grymma veckor i skeppet. men på måndag är de dags att köra igång i teamet och de ska bli riktigt roligt. nu sitter jag på tåget på väg mot gävle. där ska hela helgen spenderas. vilket känns underbart! när jag kommer fram ska vi iväg på kräftskiva. omnomnom. längtar.


MAKE UP STORE SPELLBOUND












I'LL TAKE CARE OF YOU

gårkvällens visning var fantastisk på alla sätt och vis! underbara klänningar, make up och en makalös show. för att inte tala om skorna från jeffrey campbell. och så lite kändisspan på det. alex och alla andra bakom gjorde ett kanon jobb! fick även med en härlig goodiebag hem. dagen har rullat på bra. ett och annat samtal om iphone 5. den släpps 28 september i sverige. då vet ni vem ni ska ringa! haha. hann med ett lättare träningspass efter jobbet och nu har jag landat i soffan. ikväll ska jag bara ta hand om mig själv. imorgon är det fredag och helg. och vem blir inte glad av en sådan sak?

TODAYS


ONSDAGSPEPP

haft en grym förmiddag här på tre. en riktigt bra utbildning rörande försäljning och lite pepp med bra husmusik. onsdag i all ära och halvtid till helg. lunchade med frugan tidigare, underbart att ha en fin vän så nära! ikväll ska vi möta upp emelie vid annexet och gå på make up stores visning där grymma alex är med backstage och rekar! fantastiskt med vardagslyx.


18.58

har precis avklarat dagens träningspass. invigde gymmet vi har tillgång till på jobbet efter att jag slutade. inte de mest uppdaterade kanske - men de passar utmärkt till mig som inte är så avancerad. kan dock konstatera att de inte finns något som väger upp mot att träna utomhus. nu blir de en prommis hem. där väntar syrran och middag!


SHOE MANIA


MORNING WALK

fin morgon. passar bra med en prommis till jobbet. men de var lite overkill med halsduk. en riktig sensommardag!


KVÄLLSIS

en perfekt måndagskväll. rundar av med en varm dusch, tända ljus, pluras kök och kvällsfika. sedan tänkte jag försöka sova igen ett par timmar från helgen - det behövs.


DO YOU REMEMBER?

hade en fantastisk lördag! vi firade mammas 50års dag med öppet hus hemma hos oss. god mat, utmärkt sällskap och mycket skratt. något att minnas. igår hade vi en kvalitetstidssöndag. hälsade på släkt på vägen till huvudstaden och gosade med en liten wilma. avslutade med middag på stan med fina vänner - en riktigt bra helg!


BIRTHDAY-PARTY

 


KOH PHANGAN

sjukt mysig thai-restaurang på östermalm som jag och D besökte igår. kändes verkligen som att vara i thailand. och god mat bjöd de på. blev räkor för mig och revbensspjäll för herrn. definitivt värt ett besök!


WALKING ON SUNSHINE

hann med både födelsedagssång via skype och en skön promenad i solen till jobbet imorse. kändes nästan lite som att vara tillbaka i usa när man är på andra sidan skärmen. tur de bara är en timme emellan nu! torsdag redan vilket känns riktigt bra. helgen närmar sig!


GRATTIS PÅ DIN DAG


vår finaste mamma fyller år idag. finns ingen som dig. grattis! ♥

POP

är där min kommande tid på tre ska spenderas. blev alltså utplacerade i våra team idag. alldeles passande så är huvudkontoret musik inspirerat och jag hamnade alltså i team pop. precis bredvid bossa nova där min fina fru befinner sig. hur bra är inte de? nu är jag påväg hem från jobbet för att möta upp hanna och styra middag!


TUESDAY MORNING


KÄRLEKENS TUNGA

bra dag på jobbet. mycket föreläsningar och ganska lite samtal. men det kommer att jämna ut sig. från och med nästa vecka blir det lite mer action på den biten. tänkte vara duktig och inviga gymmet på jobbet efter att jag slutat. ki fick jag och det var bokat och låst. blev en promenad hem istället. lite chockad när jag 13 minuter senare stod utanför min port. dags att börja traska kanske? ajemän. svirade om och begav mig sen ut på en kvällsprommis. har varit en fantastiskt fin sensommardag och kvällen var inte sämre den. tog en sväng längs kungsholmen och norr mälarstrand. stockholm är så vackert. de bara är så. jag trivs nära vatten. de är något som är så fridfullt i de. hoppas på fler såna här dagar innan hösten kommer på riktigt. kvällskvisten har spenderats i lugn och ro framför tvn med syrrans sjukt goda risotto. ibland blir man bortskämd när man har en kock i familjen. nu har jag bäddat ner mig med en kopp te och hoppas på att vakna pigg och utvilad imorgon!





CAN'T HOLD US


haft en lugn och skön helg. perfekt att landa lite efter första veckan på nya jobbet. lördagen gick åt att packa och städa. jag och mamma åt middag på kvällen och sedan blev det fruktsallad och te med frida framför pluras kök. de var sista gången vi sågs innan jul. på lördag flyttar hon till norge vilket kommer kännas sjukt tomt. blev sovmorgon imorse och frukost framför nyhetsmorgon innan mamma och jag lastade bilen full av grejer och for mot huvudstaden. min nya hemstad. har fixat och trixat hela eftermiddagen och jag har fått väldigt mysigt i mitt rum! söndagskvällen har spenderats här hemma med amanda och ems. vi har lyxat till det med tapas, pratat, skrattat och kollat på massor av bilder. ett perfekt avslut på denna helg. nu är jag redo inför nästa vecka som kommer att bli så fruktansvärt bra! pepp på jobb och annat roligt som står på schemat. nu - sängen!

RSS 2.0