SO WE SET THIS WORLD ON FIRE

har äntligen bäddat ner mig i min egna säng. hemfärden blev lång och seg. alla skulle hem från vegas idag. har i alla fall haft en fantastisk helg på alla tänkbara sätt. många skratt och kanon väder. vi har sett avicii och kaskade, druckit drinkar under bar himmel, badat, dansat, ätit gott och bara njutit av solen och varandra. en perfekt helg med andra ord. nu är jag helt slut. och önskar att larmet inte skulle stå på 06.00 imorgon. men det gör det. bara att ladda om för en ny vecka!

THANK YOU STEVE

unnade mig ett par sandaler (det ordet får mig alltid att tänka på madicken. ni vet hennes nya röda hon vill ha till valborgsfirandet.) idag. det var välbehövligt. gillade dessa finisar från steve madden. trehundra pix dessutom. taget!

LAS VEGAS

imorgon bitti tar vi vårt pick och pack och styr kosan mot las vegas! där väntar en fartfylld helg. imorgon kväll ska vi se aviccii (!) och på lördag väntar förmodligen poolhäng på wet republic. ska bli sååååå kul!

VECKANS MATSCHEMA


TJUGOSJÄTTE APRIL

inte gjort många knop idag. har skypat med finaste elin och sen har jag och amanda har kollat klart på trettio grader i februari. nu har vi satt på ebba och didrik. en riktig klassiker. måste säga att gamla svenska serier kan vara bland det bästa. helt sjukt roliga.

YOU BETTER HOLD ON

en ny favorit - från brandy melville

MAKING DINNER - LIKE A BOSS

natasja har förgyllt våra smaklökar ikväll med hennes mormors recept på köttfärsfyllda paprikor. gudomligt gott. en synd för er som inte får uppleva dom kan jag säga. resten av kvällen blir lugn. jag är fruktansvärt trött. vi alla laddar inför fredag. då drar vi till vegas!

LIFE IS A HIGHWAY

fick hem mitt midterm song-performance i måndags. hade i uppgift till idag att granska oss själva och skriva ett omdöme. lite obehagligt att sitta och kolla på sig själv typ hundra gånger haha. men det visade sig gå över förväntan. roligt att det går bra när det handlar om saker man tycker om! nu ska vi börja öva på låtarna vi har att välja på inför finals. känns helt sjukt att börja förbereda alla finals nu. men det är inte många veckor kvar. temat är broadway. vilket inte är något jag lyssnat mycket på alls. men det ska bli spännande och en utmaning att testa en ny genre! annars då. streamat förlängning och straffar av CL semi-finalen och jag längtar sjukt mycket till sommarens EM.

GRATTIS!

min finaste syster blir tjugofem, grattis på din dag! ♥

BELIEF MAKES THINGS REAL

har en skön degar dag med alla tjejer. mysigt att bara vara. vi fick lite sol på förmiddagen och sedan har vi kollat på champions league. nu har vi precis smaskat i oss kina mat från ett ställe runt hörnet. resten av dagen blir det plugg för mig. pianoprov imorgon. opepp på den. men det ska nog gå bra. senare tänkte vi i alla fall ta oss en promenad i marinan och äta cheesecake!

ONE OF US IS GONNA DIE YOUNG

måndagspepp i köket. mandsan och natasja styr middag. emelie duschar och jag sitter och ylar till min grymma spellista på spotify. har hunnit avverka ett träningspass och nu blir det mys och plugg resten av kvällen. tjejerna är ute och far i krokarna. har hört rykten om att de hyrt bil. hoppas de hittar hem.. haha.

SATURDAY IN HOLLYWOOD

visade tjejerna hollywood boulevard och walk of fame
galet på madhouse i vanlig ordning

08.01

måndagmorgon. igen. veckorna här går så himla fort. aningen trött idag. avundsjuk på turturduvorna som fortfarande sover där hemma. får tänka positivt. musik är roligt. nu blir det piano!

ME AND MY BUDS


TJUGOANDRA APRIL

gårkvällen blev en fantastisk historia. blev drinkar och roliga lekar hos tjejerna innan vi begav oss till beacher's madhouse. var roligt att få visa upp detta galna ställe och jag tror att alla var nöjda med kvällen och vad de fått se därinne! idag blev det ett hederligt bakishäng vid poolen med hämtpizza och sol. nu på kvällskvisten har vi myst framför the vov. en perfekt dag. håller även på att smider lite planer inför helgen. blir förmodligen en trip till vegas! hur bra som helst. nu ska jag försöka få lite sömn. uppstigning sex imorgon bitti. godnatt!

BARBEQUE AT OUR PLACE


EXPECT THE UNEXPECTED

haft en heldag inne i hollywood. strosat på boulevarden och visat tjejerna walk of fame. det har varit riktigt varmt och skönt här. solen skiner alltid i hollywood. typ. nu har vi precis kommit hem till tjejerna. här väntar pasta bolognese och en liten förpärla innan vi ska bege oss till madhouse!

I'M GOING BACKWARDS TROUGH TIME

godmorgon! gårdagens utlovade trettio-grader och sol blev till ett disigt marina del rey efter två taget. inga ledsna miner för det. (eller lite. men eftersom att det snöar hemma. i april. känns det inte så farligt.) vi fortsatte uppe på loftet med drinkar och sedan grillade vi och bubblade. har precis tagit en dusch och väntar på att de andra dönickarna ska få lite liv i sig så jag kan göra i ordning frukost. får se vad dagens planer blir!

FRIDAY IT IS

solen skiner. börjat dagen med en god frukost. nu ska vi ta oss ner till poolen. blir en heldag där. ska bli kanonväder hela helgen. lite senare kommer det lite trevliga människor över hit. det vankas poolhäng och BBQ!

THURSDAY/SUNSHINE/ART


17.54

har äntligen landat i soffan efter fem timmars ritande. idag började vi jobba med kol. vilket är ganska roligt faktiskt. man får skita ner sig lite. annars är jag väldigt trött idag. hade "vaknat" tidigt imorse när natasja stod i rummet och precis skulle bege sig till skolan. "vad fin du är" hade jag ylat och sen råslocknat lika fort. haha. världens bästa roomie. även när jag sover! tjejerna drog iväg till beverly center och melrose i förmiddags för ännu lite shopping. när de kommer hem så blir det middag, bakad potatis med kyckling/skagenröra. längtar. och nu är det även officiellt helg. kalas!

haha


DAGAR SOM DESSA

när man bara njuter av tillvaron och människorna runt omkring sig. vi har ätit kyckliggryta och ris till middag och myst nere i bubbelpoolen hela kvällen. jag är så glad att våra fina tjejer tagit sig ända hit. hem till oss ♥

TIME MAKES YOU BOLDER

haft midterm idag i musikteorin. det gick hyffsat! var väl inte så förberedd som jag skulle kunna varit men det kändes helt okej. har landat i soffan en sväng, men nu tänkte jag svira om och bege mig ner till gymmet. väntas eventuellt lite fotboll hemma i sommar. dags för lite rutiner med andra ord!

21.19

amanda bjöd mig och adina på en riktigt smaskig skaldjurspasta till middag. snacka om vardagslyx. de andra tjejerna lämnade precis oss för en kväll inne på SUR i hollywood. själva har vi intagit mysmode och ska kika på en film! perfekt avslut på denna dag.

NO ONE CAN EVER ERASE


SJUTTONDE APRIL

har haft en kanon dag nere i venice. vi låg och njöt av solen på stranden och tog en promenad på boardwalken. alltid kul att visa upp venice. där allt kan hända. vi tog en lunch på venice ale house, som har så sjukt god mat och sedan blev det en promenad hem. nu har vi varit iväg och storhandlat. verkligen storhandlat. det är proppat nu. men med tanke på att vårt hushåll numer ska mätta åtta magar så är det inte så konstigt!

KORVSTROGANOFF A LA LOFTET

tjejerna kom precis hem med påsar fulla av fina prylar. vi på loftet dreglar. och önskar att åtminstone en påse kunde tillhöra oss haha. det kliar i shopping-fingrarna. de får hålla sig ett tag till. innan slängde vi ihop en supergod korvstroganoff. att enkelt kan vara så gott! nu blir det mysmode här hemma. ledig imorgon. gött mos.

HE SAY I KNOW YOU, YOU KNOW ME

precis hemkommen från skolan. möttes av tjejerna som skulle in till third street och shoppa. själv njuter jag av att ha hela loftet för mig själv en stund. men snart tänkte jag bege mig ut på en löprunda ner till venice i det fina vädret. ska vara kanon väder hela veckan!

UPDATE

mitt huvud värker. har typ druckit tre liter vatten snart. det verkar inte hjälpa. är sjukt trött. det är ett virrvarv i mitt huvud just nu av noter och termer. blev lite fynd från marknaden för tjejerna. hade hellre hängt med dit. men det är bara att ladda om. imorgon står klockan på sex och en ny skolvecka drar igång. bara åtta veckor kvar. helt galet. vi har precis skypat med frida. hela bunten. åh vad jag önskar att hon och stina var här med oss. men bäst av allt är att vi får hela sommaren tillsammans. allihop. kvällen blir lugn för mig och emelie, resten av gänget ska in till downtown och kolla på LA kings.

CHEESECAKE FACTORY & GREYSTONE


SUNNY SUNDAY

älskar att vakna upp till en solig söndag. åt en väldigt god middag på cheesecake factory igår innan vi begav oss till west hollywood. greystone levererade som vanligt med goda drinkar och bra musik. har precis käkat frukost och tjejerna gör sig i ordning för att åka in till fairfax flea market och shoppa loss. själva blir vi hemma med skolböckerna i högsta hugg. har två midterms som ska avverkas i veckan. bara att bita i.

18.08


vi rör oss mot cheesecake factory för middag!

FJORTONDE APRIL

american reunion var en succe. riktigt rolig! blev en lugn kväll och vi slocknade tidigt vilket jag tror alla behövde. solen visade sig vilja komma fram här idag så nu hänger vi nere vid poolen. riktigt skönt lördagsfördriv. senare blir det middag här på loftet innan vi beger oss mot tjejerna i west hollywood och greystone!

ROCK & REILLEYS


I'M AN OCEAN YOU'RE THE RAIN

regn och åska här idag. passar sig ganska bra då det är ett slitet gäng som ockuperar loftet för tillfället. gårkvällen blev inte riktigt vad vi tänkt oss men de började bra med öl och shots på sunset strip. vi intar mysmode denna fredag. senare blir det goa burgare på johnny rockets och den sista american pie filmen på bio!

TOLFTE APRIL

började dagen med en god frukost, pannkakor med jordgubbar, banan och lite annat smått och gott. resten av dagen har spenderat inne på third street. visat runt tjejerna i de flesta butikerna här. de har sett ut som småbarn i en stor godisaffär. victoria secret blev en jättesuccé. såklart! vi åt en god lunch på santa monica place och har nu kommit hem och landat i varsitt hörn. ikväll blir det middag och utgång i west hollywood!

EMPIRE STATE OF MIND



I FEEL HAPPY OH SO HAPPY

tjejerna har äntligen kommit! vi har myst med tacos och massor av prat. är så sjukt kul att ha dom här hos oss. överlycklig!

NEW YORK 3.0


NEW YORK 2.0


NEW YORK 1.0







I KNOW THE SUN IS SET TO RISE

hemma! flygresan gick bra. dock landade vi i ett regnigt LA. nu ska jag ta och hoppa i säng. fixar upp lite bilder här imorgon under dagen, på kvällen så kommer våra tjejer äntligen hit. som jag längtat!

SPICED NUTS

on our way home to los angcheles! vi mellanlandar just nu i chicago och undehåller oss med photoboth och knaprar nötter som vi fick av vår oerhört trevliga flyg(man)värdinna. idag blev det en frukost och förmiddagsfika på just fika, ett svenskt ställe med oerhört gott kaffe. sedan blev det en visit på petersons jobb, femton våningar upp med utsikt mot empire state building! riktigt härlig arbetsplats. vi hann med en smarrig falfel/gyros innan vi begav oss mot flygplatsen och LA.

22.01

annandag påsk och måndag. vi har intagit mysmode i petersons lägenhet efter en smarrig sallad till middag. ännu en solig dag här i new york. det tackar vi för egentligen skulle det varit mulet. i förmiddags tog vi kartan i högsta hugg och begav oss ut på stadens gator, aningen möra i benen efter två dagars promenerande. vi gick förbi rockefeller center (där de har en enorm gran under julen) och bryant park innan vi via grand central station tog tunnelbanan mot downtown. blev en promenad genom mysiga west village mot perry street 66, vilket är addressen där carrie bor i sex and the city. efter lite fotograferande där slog vi oss ner på ett café och njöt av varsin broccolisoppa och lite andra tilltugg. vid sextiden mötte vi upp peterson nere vid south seaport i downtown och tog oss en sväng runt wall street och ända ut till battery park som ligger längst ner i new york. därifrån kunde man se frihetsgudinnan. sedan tog vi färjan längs east river hem. riktigt häftigt att få se staden från en annan vy. det är en så sjukt vacker stad. nu blir det en dusch innan det är dags för sista natten här!

SUNDAY IN NEW YORK

konstaterat idag att jag är så otroligt lycklig just nu. finns det något bättre än att känna så? människorna runt omkring mig. allt jag får vara med om. just nu är ett ögonblick jag kommer att värdera högt i resten av mitt liv.

new york är helt fantastiskt. det går inte att förklara med ord. igårkväll gick vi ut på veranda i west village. ett mindre, mysigare ställe som levererade en riktigt rolig natt. idag tog vi sovmorgon och åt frukost tillsammans med peterson som anlände igårnatt från costa rica, innan vi begav oss ut på dagens äventyr. vi började i gassande sol i central park och tog en promenad till strawberry fields, en minnesplats för john lennon som gick bort bara ett par hundra meter därifrån. det var väldigt fint och fullt av människor som promenerade, vilade, sprang, åkte häst och vagn. sedan blev det lunch på upper west side innan vi begav oss mot empire state building. utsikten från åttiosjättevåningen gjorde mig mållös. det är bland det mäktigaste jag sett. hela new york framför ens fötter. och brooklyn, queens, new jersey. vi kollade på solnedgången och sedan blev det en promenad till times square. nu har vi landat i petersons soffa. bra dag med andra ord! har tagit hur mycket bilder som helst. fixar de när vi är hemma igen.

SJUNDE APRIL

lördag i new york. efter en omtumlande flygresa igår så tog vi oss till en restaurang som heter buddakan. den är med i fler avsnitt av sex and the city och det var riktigt god mat! sedan blev det hem för en natts skön sömn. idag har vi strosat runt här i ett par timmar och hunnit med times square och ground zero. de håller på att bygger upp två nya torn, de var väldigt maffigt att se! ikväll ska vi ut för ett par drinkar. hoppas ni haft en fin påskafton!

I MITT PÅSKÄGG


ett urballt halsband som natasja gjort!

IT'S ABOUT WHAT YOU LEARN

har haft en riktigt mysig kväll. nu har systrarna Ge begett sig in mot hollywood och vi har packat klart väskorna. om ett par timmar ska vi röra oss mot flygplatsen och new york! spenderar resten av kvällen med mitt påskägg i soffan framför trettio grader i februari. försöker intala mig själv att "jag är inte rädd. jag kan flyga". varför ge sig på den dumma idén att flyga två extra gånger detta år när man är flygrädd. jo. för att man kan! och för att det är new york! ha en himla bra helg där hemma. glad påsk!

VÅR FINA SKÄRTORSDAG


18.40

efter skolan så unnade vi oss varsin glass på ben&jerry's nere på main street. så himla gott. nu håller vi på för fullt i köket. ikväll väntar påskbord här hemma!

KAN MAN FÅ EN BÄTTRE START PÅ DAGEN?


världens bästa natasja har fixat superfina påskägg till oss! åh. varm i själen. så glad jag blev!

FEMTE APRIL

startar min skärtorsdag med en redig grötfrukost. snart ska jag och amanda bege oss till skolan för vår art-kurs. sedan är det springbreak!

THERE'S ONLY ONE ONE TREE HILL

har precis njutit av en god middag, det blev kyckling med potatis/broccolikaka och svensk beasås! så himla gott. daniela hade med sig en hel del smarrigt från svedala. nu väntar två timmar av de allra sista avsnittet av one tree hill. laddar med näsdukar. och ångest. vill. inte. att. det. ska. ta. slut.

COUNTDOWN

godmorgon! sitter på campus och väntar på dagens första lektion. lilla fröken Ge sitter på ett plan hit just nu och ikväll ansluter hon till oss på loftet! om exakt en vecka landar våra tjejer här. can't wait. är så jävla lycklig just nu. fy vad kul det ska bli!!

BEAUTY OF LIVING IN THE MOMENT

har haft en perfekt dag. mycket mer kan man inte säga. venice beach är ett av de härligaste ställen jag någonsin varit på. stämningen är så himla skön och avslappnad. vi tog cyklarna ner till stranden och unnade oss en god lunch och en öl i solen. glad tisdag!

15.11

spenderar lediga dagen nere i venice med frugan. vädret är underbart! nu blir det lunch i solen på ale house.

TRETTIO GRADER I FEBRUARI

bäddat ner mig i sängen med en kopp te och precis kollat första avsnittet. emelie har rekommenderat den. har nog hört henne ligga och småfnissa åt kjell bergqvist. hans karaktär är ju helt sjuk. fy fan för den svenska bittra gubben. förlåt. haha. den verkar faktiskt vara bra. hört både det ena och andra. jag gillar svenska serier. så fler avsnitt lär det bli. nu ska jag sova!

TULIPS & MAGAZINES


HAPPINESS HIT HER LIKE A BULLET

vårt mid-term framträdande blev framflyttat till efter lovet - mer tid till att öva. det är aldrig fel. och det faktum att jag bestämt mig för att min lärare är en hyvens man. även om han ibland balanserar på gränsen till galenhet. men han gör det med finess. ett som är säkert är att han är oerhört duktig på det han gör. och det är ju det viktigaste. köpte med mig gula tulpaner hem efter skolan. älskar färska blommor hemma. det blir mer levande på något sätt. tjejerna är iväg på sina egna håll och jag funderar på om det är värt att lämna vår oerhört sköna soffa för ett träningspass. det är det nog. soffan står ju trots allt kvar.

HIT HAR DAGEN TAGIT MIG HITTILLS


UPCOMING

sitter ute i solen mellan mina lektioner och njuter av vädret. det är varmt och skönt idag. måndag och sista veckan innan spring break! känns för himla bra. på torsdag blir det lite minipåsk hemma och på fredag morgon bär det av till new york. härlig vecka med andra ord.

KONICHIWA BITCHES FROM BEIJING TO SIAGON

haft en perfekt söndag. hunnit med en hel del. nu är jag helt slut! har precis övat lite på mitt sång framträdande inför tjejerna. imorgon eller onsdag är det som gäller. nu kollar vi på desperate houswives och sedan blir det drive med ryan gosling innan sängen väntar.

FÖRSTA APRIL

det här med att gå upp tidigt på en söndag visade sig inte vara så farligt. tog tag i mig själv och begav mig på en löprunda ner till venice. hur underbart som helst. massor av människor ute som njuter av vädret. med havet och hela venice beach framför mig kändes det inte speciellt jobbigt. den utsikten får mig att aldrig vilja åka hem. nu har jag precis kommit hem. laddar för en dag vid poolen med lite plugg.

09.09

blev en lugn kväll igår. vi lagade mat och hade det mysigt här hemma. trogna guif-supportrar som vi är så ringde klockan 06.45 imorse. frukost och kvartsfinal var tanken. det blev frukost och 100 höjdare då svt så fint förbjudit sändning utomlands. sämst. tre super trötta tjejer som släpat sig upp. det blev mysigt ändå. nu har vi gosat ner oss i soffan. solen skiner utanför. härliga söndag.

SHAPE IT UP

har precis satt mig i soffan, den är ren och fin. vi har ägnat vår lördag till att storstäda lägenheten. det gör ju ingenting när det är mulet ute med musik på högnivå. nu är det snyggt och rent här. och det luktar sådär gott nystädat! på onsdag kommer natasjas syster hit och sen är det full rulle i fyra veckor fram. nu är det fint när de kommer. resten av kvällen är oplanerad. kanske en utgång på ingång!

RSS 2.0