GOTT NYTT ÅR

har haft ett år blandat av dalar och toppar. men mest helt jäkla formidabelt. lite längre ner finns mitt år i bilder. jag avslutade mitt år i LA med min finaste familj. kom hem, och träffade kärleken i mitt liv. är så glad över allt som jag åstadkommit, varit med om och lärt mig. jag är stolt över mig själv och vart jag befinner mig i livet just nu. ser otroligt mycket fram emot ett nytt år. jag spenderar min nyårsafton på jobbet. de är relativt lugnt och vi hinner tjattra och lyssna på musik emellanåt. när jag slutar ska jag bege mig till nacka där min gudmor och mamma väntar på mig. en lugn men mysig afton. önskar er ett fantastiskt avslut på detta år! massa kärlek ♥

IT'S BEEN A GOOD 2012

SPRING - LOS ANGELES - KINGS ROAD - NEW YORK - LAS VEGAS - SUNSHINE
SUMMER - FAMILY - SAN DIEGO - HOLLYWOOD - SAN FRANCISCO - WAY OUT WEST
FALL - CRAYFISH - BIRTHDAYPARTY - SOCCER - COMFY
WINTER - SNOW - LIGHTS - CHRISTMAS - LONDON - SHM

PEOPLE COULDN'T BELIEVE WHAT I BECOME

vi såg stjärnorna på slottet igår. himla mysigt program. älskar claes malmberg. han verkar så genuin. tänker på min lilla göteborgare natasja och hennes familj. bästa! idag har vi strosat runt på tuna P. jag, mamma och wilma. en riktigt skön söndag. och så fyndade jag fina smycken på gina tricot. nu ska jag slinga håret på lillasyster. jag var trött men så får man den där blicken man bara inte kan motstå. jag är en sucker för mina syskon. så är de bara. har även talat med min andra hälft som befinner sig i åre. åker skidor i den fina naturen och lever livet. är lite avundsjuk men jag unnar honom de. men nu längtar jag verkligen tills torsdag. då ses vi igen. just de - slinga hår var de!

JUL I VÅRT HUS


DECEMBER TWENTYNINE

lördagsmorgon. ätit frukost och myser runt i pyjamas. kollar på soran ismail - resan fortsätter. han är fantastisk. se den! hade en himla trevlig fredagskväll. åt middag med familjen och sedan träffades vi upp ett gäng hemma hos evleina och tog ett glas innan vi gick till sylvia. idag ska vi ut till landet för middag hos mormor. mys.

NERD


FREDAG

back in town. igår var de dags att bege sig till huvudstaden för två dagars jobb. och idag är de fredag vilket är riktigt härligt. och en ledig helg innan de nya året som jag ska spendera hemma. efter jobbet igår hängde jag på fru och barre och storhandlade, sedan mötte vi upp carro och kilade hem till casa forsell/barrientos. där bjöds vi på kycklingvingar och riktigt god salsa. och så kollade vi på savages - sjukt obehaglig men väldigt bra film! mycket bra kväll. och så himla mysigt att få träffa carro igen! känns så konstigt att umgås här. i sverige. haha.


CHRISTMAS AT HOME

har haft en underbar jul. mysig, lugn och skön med familj, släkt och vänner. vi firade lilljul i söndags hemma hos pappa med kalkon, klappar och massor med gott. på julaftonsmorgon myste vi ihop oss i soffan hemma hos mamma och åt gröt framför sista avsnittet av julkalendern! sedan åkte vi till kyrkan och tände ljus och lyssnade på vackra stämmor. resten av aftonen spenderades hemma framför kalle, så klart, med god mat och klappar. en helt perfekt dag och kväll!

på juldagen åkte vi till kyrkogården och tände ljus och sen tog vi en härlig vinterpromenad. de är så himla fint med mycket snö, blå himmel och sol. glittrande vinterland. hemvändardagen till ära fick jag äntligen träffa frida! sedan hade vi en fruktansvärt trevlig kväll på håpes.

mysiga dagar hemma helt enkelt - en perfekt jul!


MORNING

godmorgon! ville mer än gärna ligga kvar under täcket imorse. efter dagens avsnitt av julkalendern känns de lite bättre. nu kör vi torsdag. snart helg och julledigt!


LIGHT UP THE NIGHT

har hunnit kika på jul med ernst - ultima mysfaktorn. älskar programmen han gör. och ätit mina favoritsmörgåsar just nu. lite bättre avslut på dagen i alla fall. 

WE ARE ALWAYS ON THE LONGEST YARD

fy. vilken total katastrof dag. eller. ja. upp och ner om man säger så. idag har inte mycket klaffat som de ska. huvudvärk och illamående blandat med tuffa arbetsuppgifter och en iPhone som jag bokstavligen vill hoppa på. den beslutade sig för att totaldö i ungefär tre timmar idag. och visst. de är väl inte hela världen. men paniken när man inte vet när eller om den ens kommer att gå igång då den inte reagerar för fem öre. sen att hälften av mina samtal varje dag handlar om just denna produkt gör inte saken lättare. förlåt för detta tradiga inlägg. men idag är en sån dag. när jag äntligen var klar för dagen så tog jag mig i kragen och gick till gymmet. även fast kroppen ville något helt annat. de var nog tur för jag fick göra av med lite bitterhet och få ny energi. jag körde cirkelfyspass. och de var riktigt bra upplägg. hård och intensiv styrke/kondition bana som vi gjorde i tre varv. nu ska jag snart krypa ner och hoppas vakna på en bättre sida imorgon. hoppas ni haft en bra dag! 

UNDERGROUND


idag när jag hade en eftermiddags dipp så kom en filur och petade mig på axeln. de var inte vem som helst. utan min finaste fru. efter nästan en vecka ifrån varandra så kan jag inte förklara hur glad jag blev! lyckan att ha en fin vän så nära. och hon har hunnit bli sambo med sitt lilla barr. åh. happy days.

DECEMBER EIGHTEEN

vilken dag. har pendlat mellan duracellkanin - stått upp och varit sådär extrem trevlig. (till och med en kund som tyckte jag var för trevlig. ja. hellre de än för sur) - och att i princip ligga ner och halvsova i min kontorstol. dagen har ändå gått fort. jag älskar att jobba dag. då har man ändå tid kvar när man går hem. jag traskade till gymmet där jag spenderade tre timmar. löpning och ett corepass och sedan en långdusch. nu är jag mör och har krypit ner i soffan med en kopp te. snart sovdags så jag är pigg imorgon! räknar ner till jag får åka hem igen. snart jul!

SJUTTONDE DECEMBER

hade en mysig söndag hemma igår. vi firade tredje advent med att baka lussebullar och kolla på alla avsnitt av julkalendern som vi missat. den är så himla bra! längtar redan efter morgondagens. ikväll har jag bara tagit de lugnt. ätit julvört med rödbetssallad och köttbullar. och så en lussebulle. nu ska jag ta och krypa ner - är helt slut. 

I TOOK MY FEET TO OXFORD STREET


LONDON

har haft världens bästa weekend med min bf! london är en fantastisk stad. älskar alla gamla byggnader och den rustika miljön. i onsdags när vi landade samlade vi på oss (som de turister vi är) alla kartor vi kunde komma över. och en timme senare hade vi hittat till vårt lilla hotell vid hyde park. vi åt pasta på en italiensk restaurang och tog en promenad runt i lancaster. 
 
i torsdags vaknade vi upp och åt rostbröd och drack te i den lilla serveringen på hotellet. sedan tog vi oss in till oxford street. vi började på omtalade primark. och herregud. de var en upplevelse. jag har aldrig sett så mycket människor slita runt så. jag fick nästan lite panik haha. jag gillar de lite lugnare butikerna där man får kolla i lugn och ro. men de var kul att ha sett och visst fanns de små guldkorn. jag fick med mig ett par stövlar därifrån. sedan fortsatte vi vår shoppingrunda. på kvällen tog vi en engelsk fin liten taxi till trafalgar square och picadilly circus. den sistnämnda påminde lite lite om times square med reklamskyltar och neonljus. 
 
ett regnigt london väntade oss i fredags när vi vaknade. vi tog oss till en liten pub i närheten och åt riktig engelsk frukost. sedan begav vi oss till madame tussauds. de var faktiskt skrämmande likt vissa stjärnor. och vi passade på att dregla lite över våra frikort. angelina för mannen och johnny depp för mig. såklart. de hela avslutades med en riktigt bra 4D film. vi trotsade ovädret och tog oss till covent garden för marknad och fish and chips. så himla gott! sedan fick vi oss en glimt av big ben och london eye innan vi äntrade oxford street igen. för er som aldrig varit i london så är oxford street en enorm shopping gata. vi hade planerat lite olika shopping ställen - men denna gata räckte. den hade allt! och david fick med sig fyra (?!) par skor hem. önskar jag inte var så kräsen och velig alltid. men jag fick med mig en hel del också. hittade en favorit i river island! riktigt bra butik. helt i min smak. och så besökte vi sammanlagt fem olika zara butiker. jag fyndade kappan som jag suktat efter länge nu. 
 
vi avslutade vår tripp med en promenad genom hyde park till winter wonderland. ett stort nöjesfält och julmarknad mitt i parken. de var så himla mysigt! små röda stugor med granris, levande ljus, musik och småprylar. jag hade kunnat gå där i timmar. älskar sådant. vi åt chokladdoppad frukt och riktigt goda grillade hamburgare. sedan besökte vi ännu en pub och drack öl innan vi rörde oss mot flygplatsen. en liten summering av helgen. och jag kan bara konstatera att jag är världens lyckligaste tjej. tack D för en underbar present! kunde inte blivit bättre.

12-12-12

igår kom äntligen mitt hjärta hit. två veckor sedan vi sågs. vi tränade tillsammans och sedan gjorde vi tacos. matkoma deluxe efter de! riktigt mysigt. sen kollade vi upp massor med tips till london. nu har D precis hämtat mig från jobbet - äntligen ledig!! en lunch i skärholmen och sedan fortsätter vi mot skavsta och london.


IT'S ABOUT WHAT YOU CAPTURE


WE ALL HAVE THE HEART


-


TIONDE DECEMBER

måndag igen - känns som en mitt i veckan dag för mig eftersom att jag har jobbat sedan i torsdag. men måndag känns skönt. en tidig vecka och egentligen bara en och en halv dag kvar nu innan jag blir långledig. som jag längtar. efter jobbet pulsade jag mig genom snön till gymmet. jag har känt mig väldigt pigg idag vilket känns så himla skönt. jag har stått upp i princip hela dagen. känner mig mer effektiv och alert då. nu har jag precis ätit upp min middag. som blev ugnsbakad lax med eget potatismos. så. jävla. gott. jag är fan bäst på att göra mos. efter pappa och farmor då som är galet överlägsna. påriktigt. nu sitter jag vid köksbordet med tända ljus och blev fruktansvärt sugen på lussebullar efter att ha kikat in på fornis blogg. jag vill också baka lussebullar. men framför allt äta en. kanske ska jag belöna mig med en lite senare. först lite att pricka av på listan - tvätta, dammsuga och lite fix inför vår resa på onsdag!

ANDRA ADVENT

och strålande sol i huvudstaden. världens härligaste väder. snö som glittrar och blå himmel. då blir jag på bra humör! söndag och kaffepaus på jobbet. gick upp imorse så jag hann äta frukost framför julkalendern. för en gångs skull känner jag mig utvilad. somnade innan elva igår vilket händer alldeles för sällan. redan andra advent idag - hoppas ni har en lugn och skön sådan! 
 

MEN VAR E MIN LILLE VÄN?

myser till de med tända ljus en kopp varm choklad och så mitt favorit avsnitt av svensson svensson - firar jul. 

WHAT'S NEW

igår var de julfest med jobbet. roligt att få ett tillfälle att göra något annat tillsammans än att bara jobba. mannen från 3 sprang runt och såg sådär filurig ut som bara han kan göra. självklart blev de en bild tillsammans med fru. denise lopez och sara varga stod för musiken och vi fick uppleva en makalös live-version av gagnam style. annars så rullar denna vecka på. vi jobbar helg men man får göra de bästa av de helt enkelt. idag unnade vi oss hamburgare på lunchen. på tal om de så har jag äntligen fått tummen ur och införskaffat mig ett gymkort. jag går förbi friskis och svettis påväg och hem från jobbet. så nu tänkte jag få in rutin att ta en svängom där. har fungerat två av tre dar hittills. bara keep it up! 

FEMTE DECEMBER

haft en lugn och skön dag. tänkte ta en promenad i vinterlandet på förmiddagen men fick genast tänka om när jag såg stormen utanför. så istället har jag och lillebror kikat på film och ätit varma mackor. vi kollade på end of watch. den var riktigt bra! så se den om ni inte gjort de än. kvällen har spenderats hos pappa och camilla med middag och lite firande i efterskott. åt varma päron med after eight till efterrätt. så himla gott! och längesen. nu ska jag sova. imorgon bär de av till huvudstaden igen - om vädergudarna tillåter förstås.


DAY OFF

igårkväll efter jobbet tog jag tåget hem till tuna. tur var nog de - för idag är de snöstorm. en ledig dag mitt i veckan är väldigt skönt och känns lite lyxigt. har börjat dagen med julkalendern och mysfrukost.

DUDES


DECEMBER THIRD

måndag och tillbaka till verkligheten. har varit sjukt trött idag. de är tur man har fina människor omkring sig. kvällen har spenderats i sängen. skypat med min älskade natasja som snart kommer hem till svea! och även med min darling som befinner sig i belgien. de är så konstigt. fast vi ofta inte ser varandra på ett par dagar så känns de mycket längre nu. kanske skiljer lite på gävle och belgien i och för sig. men när man vet att de ändå inte är så långt borta egentligen. lite saknad är ju bra. de är mysigt att sakna varandra också. sedan har jag julpyntat lite i mitt lilla rum. tänt tomteljus och satt nejlikor i apelsiner. luktar så himla gott! nu måste jag hoppa i säng. godnatt!


IT'S ALL THERE

har haft en så himla bra helg. jag och wilma myste till de i fredags när jag kom till stan med hämtmat och godis i soffan. sen tog de inte lång tid innan vi båda låg och sov i varsitt hörn.
 
lördagsmorgonen började med julkalendern (woho) och mys med tända ljus och sedan forsatte vi julandan med carola i högtalarna och massor med julpynt. tänk när man själv har samlat på sig julsaker genom åren som är sådär speciella att ta fram. sedan blev de storhandling och förberedelser inför kvällen. världens bästa vänner kom över för att fira min 21a födelsedag. ja. så gammal är jag nu. shit. vi hade en fantastiskt rolig kväll. som helt oväntat men förjäkla bra - blev en mustaschfest. stort tack till er! 
 
på söndagen blev jag väckt med skönsång av mamma och lillasyster som kom med frukost på sängen och fina paket. och så fick jag ett paket med änglar på. från hemlig avsändare. visade sig vara finaste frida som tänkt på mig och skickat paket och brev! några tårar senare så hann jag känna efter lördagen. tog ett tag att bli människa igen. men när mormor trippade innanför dörren och jag fått en hemmabakad lussebulle så var födelsedagen till godo. och kvällen spenderades på lokomotivet med mamma. och en makalös konsert av tommy körberg. han är både sjukt jävla (ursäkta) rolig och sjunger som en gud. näsdukarna kom till användning. när han sjöng fattig bondräng och bridge over troubled water - ibland kan man inte sätta ord på sina känslor. de var ett sånt tillfälle. så en fantastisk helg och födelsedag har jag haft!

HAPPY BIRTHDAY

mini me - världens finaste lillasyster blev 15 idag! grattis!

RSS 2.0