that moment when you just let go

 
vilken kväll. första riktiga sommarkvällen. även fast värmen saknades lite så var känslan där. jag, amanda, bea, ems och linnis möttes upp på mitt kära kungsholmen. längs norrmälarstrand finns en pärla som heter mälarpaviljongen. går inte att beskriva det stället rättvist i ord. det måste upplevas. maten, utsikten, människorna. jag åt halloumiburgare som var så jäkla god. samt årets första färska jordgubbar. och ett glas rosé. ni hör ju. hoppas på fler sommarkvällar här.  
 

onsdag

 
är djävulskt trött. trots en glad min. nu ska jag kolla på skärgårdsdoktorn. fan en av sveriges bästa serier nånsin. ibland kan vi. tjing.
 

NEXT STEP IN LIFE

 
denna guldbiljett låg på min plats måndagmorgon när jag kom till jobbet, samma vecka som vi skulle åka till LA. jag var tvungen att bestämma mig innan jag åkte. så fyra dar utan sömn kan vi säga! för att förklara lite mer om vad tjänsten innebär så har vi ett team som sitter nere på Cypern - team zorba. de gör i princip samma sak som jag gör idag men jobbar med siesta. det innebär fyra timmar ledigt mitt på dagen. vilket känns helt underbart med tanke på klimatet! jag har tackat ja och kommer att spendera sex månader där nere. känns som ett äventyr och en möjlighet jag bara inte kan missa. ska extremt roligt och utvecklande att jobba utomlands! jag åker sista juni. så jag har ungefär en månad kvar att njuta av den svenska sommaren. hoppas på fina dagar!
 

CINESPIA - HOLLYWOOD CEMETERY

 
återkommande favorit på att göra listan i LA. utomhusbio på en kyrkogård i hollywood. det är precis så jävla härligt som det låter. under maj - september visas filmklassiker. under bar himmel. massor med härligt folk som göttar sig. ska tillägga att man får dricka alkoholhaltiga drycker. ganska fett med andra ord. missa för gudsskull inte detta. vi hade en superhärlig kväll här. precis som vi alltid har!
 

min helg

har varit fantastisk. och känslosam. i fredags var jag hemma och kurerade mig. efter migrän som förmodligen var resan och vardagen som hann i kapp. blev det en lugn dag. missade movits! på grönan som inte hade varit helt fel att uppleva. men snart är jag där för en annan sköning. i lördags sov jag ut och åkte sedan in mot stan för att möta upp emelie. vi åt brunch i kungsträdgården. njöt i solen. pratade och tittade på sommarglada människor som strosade omkring. sedan tog vi en promenad längs med strandvägen. jag fortsatte en bit ut på djurgården och njöt sedan av min första mjukglass. vilket var kladdigt men jäkligt gott. fortsatte min heldag ute med middag och drinkar på saints vid odenplan med min syster och svåger med vänner. riktigt härligt ställe som definitivt är värt ett besök. god mat och extremt trevlig personal. plus att de spelade baywatch inne på toaletterna. hur bra?! fin dag. minst sagt.
 

idag har varit en lugn dag. en sån där dag man har ibland. när man hinner i fatt sig själv lite. ibland önskar jag att allting inte var så kompicerat. att man kan få vara lycklig. och bara vara då just det. lycklig. som på fredagkvällar när man var liten och det var disneydags. och ingenting annat existerade. då jävlar var jag lycklig i alla fall. annars så har jag ätit tacos. det blir man ju lite lycklig av i alla fall. nu ska jag ladda om. ny vecka väntar.
 

SOMETHING THAT MATTERS

så många som varit inne och kikat här idag har aldrig hänt. tack för all fin respons på sången. på riktigt. man lämnar ut en del av sig själv. något som betyder oerhört mycket. ni vet själva hur mycket man påverkas av musik. och hur stor del det är av en egentligen. en del blir väldigt förvånande. men det är ju så. vissa saker håller man inom sig till man känner att man är redo att dela med sig. och det är jag nu. tack!
 

STAY

 
 

MAYBE I AM A DREAMER

 
haft/har en fantastisk helg. lite mer om den senare. nu - frukost och nyhetsmorgon!
 

PINK COCONUT

 
vi unnade oss mani & pedi en eftermiddag i santa monica och jag tog en härlig sommarfärg på naglarna. (kan tillägga att erin wasson tassar in på salongen samtidigt som oss. modell för er ovetande själar. med grymt snygga tattoos. googla vettja. och ja. jag glodde lite för länge innan jag insåg vem det var jag faktiskt glodde på. hon kändes liksom. bekant. jo. tjäääna.) sen drack jag kokosvatten i kopiösa mängder. så. gott. minns första gången jag drack det. urk. inget bra minne. det är faktiskt något jag lärt mig. och nu kan jag inte vara utan det!

AIR MAX

 
dessa hittade jag sista dagen på pojkavdelningen för femhundra pix. tackarrrrr!
 

don't let the sun catch you crying

 
tänkte säga godnatt med denna magiska bild. inte världens bästa kvalité. jag vet. om man kunde fånga ett ögonblick i en liten ask. då hade detta varit ett sådant. det har varit en slitsam dag. men jag började med en löptur som gav mig lite energi. och så fick jag träffa världens bästa chef igen. efter jobbet åkte jag hem till forsell/barrientos. där ems också höll hus. de bjöd på pasta och snickerglass. mums. små ljusglimtar.
 

THIS IS NOW, AND NOW, AND NOW.

 
never forget.
 

WHAT'S UP

ja. bloggen fick sig lite ledigt den också. kom verkligen in i semester-mode kan jag säga. fullständigt njöt av att  vara i världens bästa stad igen. vi landade i lördags morse (efter en oklanderlig flygning hem. tackarrrrrr.) efter två grymt jävla bra veckor. inget mer att säga än det. eller jo. hur mycket som helst egentligen. men det skulle nog bli ett bra långt inlägg. så vi skippar det. tänkte att jag bjuder på lite (mycket) bilder istället. lite roligare sådär. men jag kan säga att vi har skrattat, njutit, solat, gått (!!!), ätit god mat, druckit god dryck, dansat, sjungit, läst, träffat härliga människor, and so on. fantastiska dagar med fantastiska människor. om ni någon gång får chansen att besöka denna stad. så gör det. bara gör det. finns inget att diskutera om den saken. 
 
att få komma hem. den känslan. den är bra jäkla härlig. och om man kan älska en stad. så älskar jag två. den andra där jag befinner mig just nu. helgen spenderades i tuna med familjen. eller mest i soffan för min del. men ja. med fint sällskap i alla fall. och sedan igår är det back in business på huvudkontoret. känns konstigt att jobba igen haha. men det är faktiskt skönt att vara tillbaka. så. pics kommer inom en snar framtid. nighty.
 

SANTA MONICA

this morning - semesterfrukost när den är som bäst
 
dagen har spenderats i våra gamla hoods - finaste santa monica - då är man såhär lycklig
 
och en hel del (läs: massor) med shopping
 
this guy we met walking home - just hanging around
 

cinco de (drinco) mayo


not broken / just bent

 marc by marc jacobs / kitson / h&m
 

the place to be

 
en liten update. äntligen här. i vårt fina LA. känns som att vara hemma. jag och emelie satt på bussen häromdagen och konstaterade att det kändes precis som vanligt. som vi aldrig varit härifrån.
 
resan hit var allt annat än smärtfri. kaos är ett mer passande ord. lilla jag hade flygbolaget lyckats boka om. helt ovetandes. så jag hann checka in med 3 (!!!!) minuter till godo. när vi kom på allt detta var min väska på andra sidan arlanda. så det vara bara till att löpa. cirka 15 minuter senare så satt jag på planet. själv. så jävla typiskt att detta ska hända mig. för er som inte vet så är jag jävligt flygrädd. så ja. jag hann bryta ihop ett tag där när jag insåg att 1. jag skulle flyga själv. 2. via new york, alltså inte ens samma flyplats som tjejerna skulle mellanlanda vid. 3. mitt flyg går om tjugo minuter. fuck. summa sumarum så kom jag fram helskinnad. tog en sömntablett och sov nästan hela vägen till NY. (tack ems mamma). nu är vi här och det känns så jävla bra.
 
hittills har vi hunnit med lite av varje. sol. burritobussen. älskade venice och the boardwalk. trattoria - GRYM italiensk restaurang som har de godaste vitlöksbröden som finns på denna jord. coronaritas (margerita med en corona nervänd i - så gott. till och med min mamma diggar denna). cinco de mayo och mustasch-fest. strippklubb. beverly center och massor med shopping. om jag är trött idag? livstrött. men livsglad.
 

latest news

 
i helgen var jag hemma och myste med min finaste familj. åt gott och skjutsade runt världens bästa handbollslag som överraskade och rörde sin tränare till tårar. ett magiskt ögonblick. sånt som de aldrig kommer att glömma. inte jag heller för den delen. satt ute på verandan i solen. med en kaffe och en tidning. strosade runt i en ny favorit tisha. retade farsan baghera som bestämde sig för att gå hem (?!) halv fyra söndagsmorgon från en lyckad fest. som då inte heller var super pigg på söndagskvisten. bra fest. helt klart. gamlingarna kan de också. kramade om vänner från förr. haft frida på besök i mitt älskade stockholm. livet på en pinne helt enkelt.
 

LIVET JUST NU

tankspridd. ett ord som beskriver min tillvaro för tillfället. en sak som jag har lärt mig. som jag tycker att jag egentligen redan borde ha lärt mig. är att man bara lever en gång. gör man något så ska man göra det fullt ut. med hjärtat och själen. rakt igenom. det finns ingen anledning att göra något halvhjärtat. antingen satsar man. eller så gör man det inte. jag har bestämt mig för att satsa. på mig själv. för det enda man egentligen vet med säkerhet. det är att man har sig själv. genom hela livet.
 

RSS 2.0